Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 499.
-
Παράθεση από geoanto555: “Κανονικά δεν κλειδώνει αν δεν το θες. Πάντα κάνουμε έλεγχο όμως...Κάπου - κάπου κλειδώνει.Και ξεκλειδωτο έχει κανονικά updates/ ” Το κάπου κάπου κλειδώνει στα @@ μας (φτου κακά )... θα το ξεκλειδώνουμε όταν το κάνει Και αφού ξεκλείδωτο δίνει ΟΤΑ updates τότε......... Bootloader UNLOCKED! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18530/
-
@klonos78 κάτι δεν σου λένε ή κάτι δεν σου λένε σωστά. Η Official Global Deceloper Rom έχει play store και δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις μόνος σου. Εγώ αυτή έχω και με την εγκατάσταση είχε play store. Οι κινέζικες δεν έχουν play store νομίζω. Όσο αφορά για τον bootloader, εσύ τους ρωτάς για bootloader αλλά αυτοί σου απαντάνε για phone (συσκευή, τηλέφωνο,δηλαδή). Πολύ πιθανό (μου έχει συμβεί άπειρες φορές με κινέζους), να είναι άσχετος αυτός που σε εξυπηρετεί, μάλλον μιλάει από πλευράς sim c…
-
Παράθεση από lallasgr: “Καλό είναι να ξεκλειδωσεις όμως ώστε σε τυχόν ζημία λειτουργικού να επαναφέρεις το κινητό εν ζωή πανευκολα. ” Ε, όταν ήμουν έτοιμος να το κάνω, με το κουμπί στο δάχτυλο, όλοι μου είπαν εδώ "ασφάλισε, πάρε το δάχτυλο από τη σκανδάλη, βάλε το όπλο στη θήκη" και το άφησα. Δεν είναι τίποτα για μένα, οπλίζω και πυροβολώ αν πείτε ότι έτσι πρέπει να γίνει, οι ποιο έμπειροι. Δεν με τρομάζει ο ξεκλείδωτος bootloader γενικώς και οι rooted συσκευές. Απλά δεν ξέρω τα ΜΙ και γι' αυτό …
-
Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από soulg: “Όποιος ακούσει ότι μπήκε η global official stable με ελληνικά ας μου ρίξει ένα pm. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί δεν βάζεις την δικιά μας την stable? ” Κατά την προσωπική μου άποψη μια συσκευή από την στιγμή που την αγοράζεις πρέπει να μένει με ότι σου παρέχει ο κατασκευαστείς. Όταν σταματήσει η υποστήριξη από τον κατασκευαστή τότε μπαίνει χέρι. Θα ήθελα να μείνω με την stable official λοιπόν ως ποιο σταθ…
-
Παράθεση από venioni: “σημερα μου ηρθε και η ενημερωση στο κινητο μου redmi note 3 pro με dev global official η MIUI 8 Global 6.8.30 bet - Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M και απ οτι βλεπω το κινητο ειναι πλεον κατα 90% μεταφρασμενο στα ελληνικα. ” Εμένα πάλι τίποτα... νέκρα... ούτε τσικ... Ξέρει κανείς αν η global official V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) έχει ελληνικά (είχα διαφωνία με πωλητή της κοσμοτέ) και αν όχι υπάρχει πλάνο πότε θα μπει; Επίσης η global official V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) φοράει Androi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “ Μονο εκνευριστικο που κατεβαζεις τη μπαρα και σε στέλνει στις ειδοποιησεις ακομα και εαν δεν εχει ειδοποιησεις. Πριν σε στελνε στους διακοπτες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Ρυθμίζεται αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις > notifications & status bar Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7ff2243e57eeb4da3561befb038d355c.jpg Ποιο αναλυτικά το προηγούμενο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Angelo.: “ Θα πας στα αρχεια, στον φάκελο: MIUI>backup>all backup> φάκελος με την ημερομηνία που έγινε το backup. Σε ελληνική dev που είμαι τώρα είναι στον φάκελο miui της κάρτας SD. Με official stable στο παρελθόν μου πήγαινε στον φάκελο miui του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Τσεκαρε και τα δύο να δεις που είναι σε σένα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εκεί είναι @Angelo. sdcard>MIUI>backup>all backup> ! Ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια!!! @Diamantis…
-
Παράθεση από vassar: “Παράθεση από koko: “Το factory reset θα σβήσει αρκετά από το περιεχόμενο της συσκευής σου (επαφές, εφαρμογές κλπ), καθώς και το "στήσιμο" που έχεις κάνει (θέμα, ήχο κλησης και άλλες παραμετροποιήσεις). Μέσα από το twrp θα πας στην επιλογή "αντίγραφα" και θα κρατήσεις back up. Μετά από το factory reset, θα μπεις και πάλι στο twrp για να πάρεις από εκεί το αντίγραφο που έχεις κρατήσει. ” Μη γελάσει κανείς νέος είμαι, στο twrp πως πάμε από εκεί κρατάμε backup? ” Εγώ θα σου πρό…
-
Παράθεση από Angelo.: “Αν backup εννοείς αυτό που παίρνεις μέσα από τις ρυθμίσεις, εκεί που λέει τοπικό backup δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα νομίζω. Αν εννοείς το backup του twrp τότε σίγουρα θα έχεις θέμα γιατί αυτό παίρνει τα πάντα, ακόμα και την ROM... ” To "τοπικό backup" που το σώζει; Σε ποιο φάκελο; Έκανα τοπικό backup και δεν υπάρχει τίποτα μέσα στον φάκελο sdcard/backups παρά μόνο δυο κενοί φάκελοι Apps και System.
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες @pechr αλλά άλλο είναι το ερώτημα. Σύμφωνα με προηγούμενα posts βλέπεις στις ρυθμίσεις τι συσκευή έχεις (κένζο ή την διεθνή μετα πραπανίσια χιλιοστά). Αυτό ψάχνω. Με την ρομ είμαι οκ μέχρι να βάλουν ελληνικά στην global official 8 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
soulg - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soulg: “ετοιμάσου για υιοθεσία! ” ” Αν μόνο αυτό είναι που ζητάς, φτιάξε βαλιτσουλα κι έρχομαι να σε πάρω με το μοτοσακό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γιατί δεν κοιτάς στο "σχετικά με το τηλέφωνο" μέσα από τις "ρυθμίσεις" του τηλεφώνου σου??? ” Αυτά δείχνει εκεί. (Το πάνω πάνω 'ονομασία' το έχω ονομάσει εγω) 72a7fff93d998f823a04022ea6853c3f.jpg40ccbc2273ae1036708ff4b9a1ac9bea.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “@giangosgr λίγο πιό κάτω στο "αριθμός κατασκευής" πρέπει να γράφει ".... THUNDER"” Αυτό είδα και ψάχνω αλλά μόνο αριθμό έκδοσης μου λέει. Κατασκευής πουθενά. Να πιστέψω το Android info; 48622e787005562286c656872cfb1088.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε σεις adminτορες δώστε ένα μετάλιο στο παλικάρι! ΚΕ-ΝΤΑ-ΕΙ λέμε!!! Γκολ από την σέντρα!!! Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε αυτό.... ADB, Fastboot and Drivers - ” Το δοκίμασα και... Problem SOLVED! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18322/ Θα σε πάρω σπίτι μου @geoanto555... ετοιμάσου για υιοθεσία! Ευχαριστώ και ΠΑΛΙ !