Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 499.

• Παράθεση από Bodai: “@soulg είναι διαφορετικοί οι drivers για fastboot και adb λειτουργία. Εχεις βάλει τους ανάλογους για κάθε περίπτωση.. ” ΟΥΓΚ! Χμμμ.... μάλλον όχι... αυτό που έχω κάνει είναι να βάλω το Mi PCSuit, που υποτίθεται βάζει τους drivers και εν συνεχεία να τους φτιάξω έτσι 195047x19nglzaa1le1i99.png Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε αυτό.... ADB, Fastboot and Drivers - ” Θα το δοκιμάσω (όχι σήμερα και αύριο όμως, δουλεύω ) και θα επανέλθω με αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τους δύο για τ…

• Παράθεση από geoanto555: “Είναι περίεργο να την βλέπει σε adb και όχι σε fastboot.. ” Κι εμένα μου φάνηκε περίεργο... Καμιά ιδέα;

• Σωστά @demakhs λείπει το ερωτηματικό Σόρρυ για την παρανόηση @astrah ξέχασα το ερωτηματικό Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, αφού τη δουλεύω, είναι ότι η official dev έχει ένα ποσοστό, άντε πες 50-60-70% της περίπου, ελληνικά και το υπόλοιπο ποσοστό αγγλικά. Και πάλι συγνώμη για την προηγούμενη παρανόηση

• Παράθεση από venioni: “παιδια μήπως ξέρει κανείς εάν ή xiaomi βάλει τα ελληνικά για το redmi note 3 pro στην global stable rom ; ” η global stable rom Redmi Note 3 Qualcomm Global Stable ROM Version: V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) έχει ελληνικά

• Παράθεση από NasDriver: “@soulg, δώσε την εντολή όπως σου την γράφω με αντιγραφή επικόλληση: fastboot oem device-info ” αυτή ακριβώς δίνω @NasDriver και μου λέει ότι περιμένει ανταπόκριση από τη συσκευή όση ώρα και να περιμένω. (ως γνωστόν δεν είμαι της υπομονής ... δε μπορώ να περιμένω ...γιατί να περιμένω .... ) Παράθεση από geoanto555: “Είναι σε fastboot για να την βρει;Δεν βλέπω πριν να δίνεις adb reboot bootloader. ” @geoanto555 Είμαι σε fastboot όσο δεν παίρνει Γιώργη... με κουνελάκια, με …

• @gab Μάλλον έχουν ξεχάσει να αλλάξουν το MIUI 7 σε MIUI 8 γιατί κι εδώ 8 κατεβάζει κι εδώ 8 κατεβάζει και εδώ 8 κατεβάζει με όνομα αρχείου "kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global_5e65360aff.tgz" Αν δε το έχω σκεφτεί σοβαρά να την περάσω είναι γιατί με κρατάει εκείνο το (MIUI 7). Έχω κάνει και σχετικό ερώτημα εδώ. Περιμένω να πουν ή να διορθώσουν.

• Παράθεση από gab: “Εγω βλέπω ότι γράφει στη global official ότι είναι MIUI 7 Πρόσεξε το λίγο MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Εκεί το βλέπω κι εγώ @gab ότι είναι MIUI 7. Αυτή όμως τι είναι τότε; Δεν είναι MIUI 8 Official Global για το kenzo (Redmi note 3 pro με snapdragon 650 [3Gb/32Gb]);

• Για να μην τα γράφω κι εδώ για ρίξτε μια ματιά σε αυτό και όποιος μπορεί τα φώτα του παράκληση. Θέλω να τσεκάρω αν έχω κλειδωμένο bootloader ή όχι και δεν μπορώ Παράθεση από PeLiGaNg: “Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα στην παρέα! Το πρωί παρέλαβα το RN3pro από vickmall με παραγγελία ξημερώματα Παρασκευής (από EU Warehouse). Τώρα μπήκα σπίτι και το άνοιξα. Το είχα παραγγείλει με Off Dev όπως μου είχατε πει και ήρθε με 6.7.29 αν δεν κάνω λάθος και τώρα κάνει update με το που συνδέθηκε wifi σε 6.8.18. Ε…

• Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει στο MiPCsuit. Με ανοιχτό το τηλέφωνο το βλέπει κανονικά. Σε fastboot mode => "Connect your device". Πατάω "Connect to device" βγάζω και βάζω usb, ανοίγει παράθυρο Flash (Redmi Note 3) με stable και developer rom, τσεκάρω την stable V8.0.1.0.LHOCNDG και πατάω Flash, απαντάει με "Couldn't flash device". Τρέχω από adb "fastboot devices" και enter και τίποτα, απαντάει με το prompt. Τι μου διαφεύγει; Συσκευή: Redminote 3 Pro (Kenzo) Λειτουργικό: MIUI 8 Official Develope…

• Αυτή είναι η global stable MIUI 8 για την συσκευή μας (Readmi Note 3 Pro); Download MIUI 8 Global Stable ROM: Redmi Note 3 / Redmi Note Prime / Mi 5 Added MIUI‬ 8 Global Stable ROM V8.0.1.0.LHOMIDG for Redmi Note 3 SD Released!

• (Special Team Recruiting) MIUI 8 Global ROM Beta Testers Wanted, Redmi Note 3/Redmi 3 /Mi Pad and more! Πρόκειται για early beta MIUI 8 με Marashmallow 6.0 και ψάχνουν για τέστερς (Hidden Content) Για όποιον έχει ακρετό χρόνο, διάθεση και δεύτερη συσκευή για καθημερινή χρήση μιας και απ' ότι είδα θα παίρνει update κάθε μέρα.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soulg: “Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει. ” Καμία παρεξήγηση....Ζητώ να έχετε υπομονή και μόνο αυτό........ Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά.. ” Από υπομονή άλλο τίποτα... να φανταστείς αν ποτέ αγοράσω βίλα θα την ονομάσω "Βίλα Υπομονή"! Να είσαι σίγουρος πως εγώ ότι βλέπω σε ερώτηση και είμαι 100% βέβαιος για την απάντηση θα τη λ…

• Παράθεση από geoanto555: “Υπάρχουν τόσοι οδηγοί για όλα και πρέπει να τα λέμε βρε παιδιά; ” Συνονόματε Γιώργη ξέρεις πόσο δύσκολο και πόσες ώρες χρειάζεται ένας καινούργιος σε κάποιο φόρουμ, που έχει ενεργή ζωή δυο - τρία χρόνια, για να βρει κάτι συγκεκριμένο που ψάχνει; Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να κοιτάξω 500 σελίδες σε κάποιο thread για να βρω αν υπόθηκε κάτι ούτε να ψάχνω ένα άγνωστο forum stracture επί ώρες για να βρω τον οδηγό που με ενδιαφέρει. Εκεί περιμένεις από τον παλιότερο, συνεπή σ…

• Παράθεση από geoanto555: “Επίσης αν δεις ότι κάτι σου "λείπει" μπες και στην μπαταρία και δώσε και από εκεί.... ” Ρε σεις με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε. Πρόβλημα με τα widgets solved! Άρα για να πεις ότι έδωσες δικαιώματα σε μια εφαρμογή ή widget πρέπει να το κάνεις και από το permitions αλλά και από την μπαταρία!!! Αααα ρε MIUI κλειδώματα που φτιάνννεις. Τώρα όσο αφορά τα sms @geoanto555 O συνφορουμίστας @demakhs με είχε ενημερώσει (δεκάδες σελίδες πριν στο παρόν) ότι θα έπρεπε να στέλνω sms 1…

• RE:

soulg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από soulg: “Δύο μέρες ψάχνω (ας είναι καλά ο @demakhs που με μπρίζοσαι) και δεν μπορώ να βρω τι φταίει και δεν μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. Ακόμα τζίφος. Με το handset sms πάντως στέλνει κανονικά 1sms/160χαρακτήρες. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνονται άμεσα update, στην οθόνη, τα widgets όπως π.χ. το wifi manager που έχω συνδεθεί αλλού και μου δείχνει την προηγούμενη σύνδεση για πολύ ώρα μετά. Τσέκαρα τα permitions και είναι όλα οκ στην συγκεκριμένη εφαρμ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην soulg, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Aυγ 1st 2016, 1:50pm <br /> Προφίλ: @soulg <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Τώρα το είδα το καλωσόρισμα! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ευχαριστώ πολύ τα παλιότερα μέλη για την μέχρι τώρα βοήθεια τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δύο μέρες ψάχνω (ας είναι καλά ο @demakhs που με μπρίζοσαι) και δεν μπορώ να βρω τι φταίει και δεν μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. Ακόμα τζίφος. Με το handset sms πάντως στέλνει κανονικά 1sms/160χαρακτήρες. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνονται άμεσα update, στην οθόνη, τα widgets όπως π.χ. το wifi manager που έχω συνδεθεί αλλού και μου δείχνει την προηγούμενη σύνδεση για πολύ ώρα μετά. Τσέκαρα τα permitions και είναι όλα οκ στην συγκεκριμένη εφαρμογή (ασχολήθηκα μόνο …

• Μάλλον είναι να μην πάρεις φόρα εσύ...

• @catalan10 δεν είπε κανείς ότι είναι πολύ απλό για έναν νέο χρήστη στο MiFlash, απλά θέλει καλό οδηγό, να τον ακολουθήσεις προσεχτικά και κατά γράμμα, χωρίς βιασύνες και τον @geoanto555 μαζί με τους υπόλοιπους για υποστήριξη. Θα δουλέψει ρολόι η συσκευή σου και θα γουστάρεις, είμαι σίγουρος! Καλό σετάρισμα και καλό βράδυ!