Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-499 από 499.
-
Παράθεση από Ksigma: “έχω παραγγείλει ένα xiaomi redme 3 pro με multilanguage rom. ” Κι εγώ αυτό παράγγειλα και ήρθε με κινέζικη rom (η οποία έχει κινέζικα και αγγλικά μόνο). Παράθεση από Ksigma: “ ” Όταν αποφασίζεις να πάρεις κινητό από Κίνα (με όλα τα καλά και τα κακά του) ενδέχεται να γίνεις και προγραμματιστής και μηχανικός και εκδότης ιστοριών γι' αγρίους και ερημίτης και και... δυστυχώς τα έχει αυτά η κίνα. Όρεξη και χρόνο για ψάξιμο και λίγο διάβασμα να έχεις και θα φτιάξεις μια συσκευή π…
-
φίλε @geoanto555 αμέσως μόλις την φλάσαρα και δούλεψε κάτι έψαχνα και το key phrase που έβαλα στον γκούγκλη μου έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα αυτό το φόρουμ... εεεε έπρεπε να είσαι από μια μεριά να έβλεπες κινέζικο μπινελίκι που έπεσε μόλις έριξα μια πρώτη γρήγορη ματιά στο τι περιέχει τούτο δω το φόρουμ! Από τότε είμαι εδώ Και μιας και έχουμε τους καλύτερους εδώ για πείτε βρε λεβέντες γιατί μου κολλάνε όλα τα widget (από εκτός miui apps). Παράδειγμα το wifi manager μου δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος …
-
@catalan10 δεν με παρακολουθείς ... Version: V7.3.7.0.LHOMIDD (MIUI7) Version: 6.8.18 (MIUI8) διάλεξε μια και βάλε την Εγώ έβαλα την 2η με MiFlash Tool χωρίς πρόβλημα. @geoanto555 ναι την σωστή είχα κατεβάσει... το πάλεβα 1-2 ώρες με updater και MiPcSuite αλλά καμία τύχη κι έτσι βούτηξα στο MiFlash. Είχα βρει και κάποιον οδηγό με φωτό κλπ σχετικά αναλυτικό μέσα στο miui forum της εταιρίας (δεν μπορώ να το βρω τώρα).
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από catalan10: “Κατεβάζω προς το παρόν την china dev official ” Αν έχεις china stable θα την πάρει κανονικά.. ” και απροβλημάτιστα θα πρόσθετα εγώ... εμένα πήρε ελάχιστο χρόνο και μπήκε σαν νεράκι παρόλο που το φοβόμουνα το brick και της φοβίες μου τις είχε δημιουργήσει το MiPCSuite που δεν έκανε το update. Έτσι λοιπόν από china stable σε global dev just shoot it @geoanto555 εμένα δεν την έβαζε μέσω updater.
-
Παράθεση από biobill: “@geokim μόνο οι πειραγμένες οι δικές μας κάνουν θέματα με το δίκτυο? Η 6.8.18 official global dev δεν θα μου κάνει θεματάκια? Επίσης, στον οδηγό εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=131353#post131353 λέει να μην βάλουμε official global dev γιατί θα brickάρει το κινητό. Τι γίνεται τελικά? ” @biobill Εγώ από κινεζική stable official πήγα σε global dev και δεν έπαθε τίποτα το κινητό. Μάλλον η άγνοια κινδύνου βοήθησε;! Παράθεση από biobill: “@geokim δοκιμάζω λοιπόν και ο…
-
@biobill υπ' όψη πως η τελευταία global stable rom είναι miui 7 ακόμα για το redmi 3 pro. MIUI 8 είναι αυτή που βρήκες τελευταία και που σου έδωσα λινκ κι εγώ ποιο πριν αλλά είναι developer ακόμα. Πιθανόν την Παρασκευή 26/8/'16 να βγει stable αν διάβασα σωστά πάντα (και σύμφωνα με κάτι κόσμια χεσίδια που έφαγα σε άλλο thread :P). @klainmaingr πως θα ξεκινήσει σωστά η μέρα σου αν δεν είσαι ενήμερος για το πότε ξεκινά το φεστιβάλ χόλι ή η Κουμπ Μελά; Να πας και για μια βουτιά στον Γάγκη να ξεπλύνε…
-
Παράθεση από biobill: “@Souits βρήκα αυτήν en.miui.com/thread-331551-1-1.html αλλά επειδή έχω θέμα με το δίκτυο (χάνει σήμα, κακή ομιλία κλπ) γι' αυτό ρωτάω εσάς που την έχετε δοκιμάσει αν είναι εντάξει για να τη φορέσω πάνω. ” Κι εγώ αυτή έχω. Developer ROM Author: MIUI Official TeamVersion: 6.8.18 (MIUI8) Size: 1.3G Κανένα πρόβλημα με δίκτυο και στις 2 κάρτες sim (Cu), το 4G μια χαρά και το WiFi επίσης.
-
@demakhs το swiftkey το είχε η ίδια η rom προεγκατεστημένο και ήδη έχουν κατέβει/μπει και τα ελληνικά... αυτό δουλεύω και μάλλον το google keybord όπως το έβαλα θα το ξαναβγάλω! Αν και πιάνουν τα χέρια μου (νομίζω φάνηκε δείγμα από την επιτυχία της μετάβασης σε global dev rom) δεν σκαλίζω λόγο έλλειψης χρόνου κυρίως οπότε μένω όπως έχω γιατί απλά αφού το λέτε κι εσείς ως ποιο μπαζμένοι στην xiaomi με βολεύει κι όλας. Με τα sms 160 χαρακτήρων κάποια πρόταση/λύση; Μόνο αυτό έχω ως θέμα προς επίλυσ…
-
Μισό για να μην χάσω την μπάλα! Ξέρω ότι έχω, μια developer Global MIUI 8 v. 6.8.18 Το μόνο που με χαλάει σε αυτή είναι τα sms 160 χαρακτήρων που δεν μπορώ να στείλω και πρέπει να γράψω 2-3 μηνύματα των 60 τις περισσότερες φορές. Κάτι μενού στις ρυθμίσεις στα Αγγλικά κλπ δεν με χαλάνε... και όλο στα Αγγλικά να ήταν οι ρυθμίσεις για μένα καλύτερα (και τα πισιά μου στα αγγλικά τα έχω για να βγαίνει νόημα). Λέτε, δηλαδήΣΣΣΣ ότι είμαι ΟΚ και μακριά τα χέρια από το UNLOCK! OK το πιασα αυτό! Τώρα με κ…
-
OK τώρα πήρα χαμπάρι ότι μετακόμισα... (με συνοδεία κινέζικων μπινελικίων πάντα lol) Πάμε λοιπόν @osalonikios πρέπει να βρω πως βάζω και εικόνες εδώ μέσα... κάθε φόρουμ και δικά του κόλπα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17981/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17982/ Done! (ευκολάκι :P)
-
Παράθεση από NasDriver: “Απο κινητό δεν μπορώ να σου απαντήσω εύκολα όλα τα παραπάνω αλλά ο τρόπος γραφής του ποστ μου άνοιξε την όρεξη για έναν οδηγό FAQ Μέχρι να σου απαντηθούν τα ερωτήματα γι να αποφασίσεις κάνε την αίτηση για unlock bootloader να υπάρχει Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” Αν απευθύνεσαι σε μένα ήδη είμαι έτοιμος να πατήσω το "Unlock" εφ όσον συμφωνήσουμε όλοι ότι "ναι το κάνω"
-
Καλησπέρα στην κοινότητα xiaomi-miui.gr Ιστορία γι' αγρίους... Είμαι εδώ και λίγο καιρό, κάνα μήνα περίπου, κάτοχος ενός Readmi Note 3 Pro, έκδοση Qualcom Snapdragon 650 - 3GB/32GB. Η συσκευή αγοράστηκε από γνωστό μεγάλο κατάστημα της Κίνας ( για την ιστορία όταν είχε πέσει στα 168 και κάτι ευρώπουλα). Κάνω την εκκίνηση της συσκευής και το σετάρισμά της, εγκαταστάσεις apps, συγχρονισμούς με λογαριασμούς κλπ κλπ για να διαπιστώσω πως αντί για μια global rom/miui (δεν θυμάμαι έκδοση) φόραγε την έκ…
-
Ελπίζω σύντομα και για το Redmi Note 3 PRO