Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 499.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs είμαι πολύ σοβαρά σε σκέψη να το ξαναζήσω μαζί σου Τα στέλνει (τα καλώδια) και από Αγγλία τώρα, δεν θα έχουμε και στρες για τελωνείο κλαίω
-
Κλέψαμε εκκλησία φέτος.... αλλά that's life!!! Άντε και του χρόνου καλύτερα!!!
-
+1 SoulGgr
-
+1 SoulGgr
-
+1 SoulGgr @MIUI_ART είμαστε πρώτοι και με διαφορά ή μου φαίνεται;
-
ακόμα 1 SoulGgr
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ξαναdone > SoulGgr
-
SoulGgr> Done
-
Η εγκατάσταση έγινε κανονικά χωρίς προβλήματα σε kenzo. Η εφαρμογή της κάμερας παρουσιάζει πρόβλημα. Όταν καταγράφει βίντεο δεν το αποθηκεύει. Με restart της συσκευής διορθώθηκε το πρόβλημα αφού κόλλησε η κάμερα στην λειτουργία βίντεο για 1 λεπτό περίπου. Το ίδιο θέμα είχε παρουσιαστεί και 2 rom πριν που είχα δοκιμάσει εγγραφή βίντεο.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παραγγελία 7/1/'18 έναν ultrasonic cleaner από bg & priority, παραλαμβάνω αύριο και απ' ότι καταλαβαίνω χωρίς τελώνες. Κωδικός Αντικειμένου: RU180χχχχχχNL * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 18/1/2018, 14:42:16 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ) * 18/1/2018, 12:42:16 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 15/1/2018, 02:29:12 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 15/1/2018, 00:44:37 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 14/1/2018, 2…
-
Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα σε όλους. Πάω για ρεκόρ μάλλον.. 2 Παραγγελίες από 5/1 βράδυ από bangood με priority και σήμερα είναι στο Κ.Δ Αττικής.. ” Χμμμ καλός είσαι μα... Παραγγελία 7/1, βράδυ Κυριακής, από BG με priority και NL... Κωδικός Αντικειμένου: RU18xxxxxxNL * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 15/1/2018, 02:29:12 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 15/1/2018, 00:44:37 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 14/1/2018, 22:38:12 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Σαρωτής και διαγραφή δεδομένων .. ” @MIUI_ART αυτό δεν λύνει το πρόβλημα αφού αν μπεις στην εφαρμογή και πατήσεις σάρωση "Έγγραφο" μπαμ crash. Και τα crash συνεχίζονται μέχρι να μπεις σε μια από τις άλλες δυο επιλογές, αν προλάβεις, με το που ανοίγει η εφαρμογή. Εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Οι άλλες δύο επιλογές δουλεύουν μια χαρά και δεν κρασάρουν την εφαρμογή.
-
.......και κάπως έτσι ξεκινάς τα ναρκωτικά, το ποτό και τον τζόγο!
-
- @manousakas κανε clear all data αφού μπεις στην εφαρμογή (ρυθμίσεις /εγκατεστημένες εφαρμογές) και θα ανοίξει. Μην μπεις όμως σε σκαναρισμα σελίδας γιατί εκεί κρασαρει
-
Ο scanner κρασαρει οταν ειναι στην θεση "έγγραφο". Στις θέσεις qr και κάρτα δουλεύει κανονικά. @Giannisagal διάβασε ακριβώς από πάνω σου. Είναι v2 αυτό το update. ----------------