Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 499.
-
Μόλις έλαβα ΟΤΑ v2 με τα fix (Scanner, Video, Remote κλπ). Κατεβαίνει και γίνεται εγκατάσταση! Thanks Team Υ.Γ. Γίνεται μέσα από τον arΩma installer αφού τελειώσει η εγκατάσταση της rom να πάμε σε twrp χωρίς να γίνει reboot; -----------------------------------UPDATE----------------------------------- Μετά και την εγκατάσταση του ΟΤΑ v2 το MiuiScanner συνεχίζει να κρασάρει με το άνοιγμα. Στα video και remote δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα ακόμα.
-
Σε RN3P Kenzo κρασάρει η stock εφαρμογή "Σαρωτής". Ανάλογο 3rd party app "Barcode Scanner" δουλεύει κανονικά. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία
-
Σε Kenzo (RN3PRO-QN) εγκατάσταση μέσω OTA Updates χωρίς προβλήματα. Προς το παρόν όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Thank you XTRV Team!
-
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ποιο πριν (χαμένος τον τελευταίο καιρό), σε kenzo και με XTRV ARΩMA 7.9.21 μου παρουσιάζεται κάποιες φορές δυσλειτουργία στον proximity sensor. Μετά από κλήσεις και όταν απομακρίνω η συσκευή από το αυτί, παραμένει η οθόνη κλειστή (μαύρη).
-
Άριστη δουλειά!!! Συγχαρητήρια στην XTRV Team!!! Σε kenzo δείχνουν να δουλεύουν όλα καλά. (Hidden Content) @DamianM στο kenzo στο kenzo η αριθμομηχανή δουλεύει κανονικά. Για την διαθέσιμη μνήμη έχεις ενεργοποιήσει το "Show memory status" μέσα στις Ρυθμίσεις/Αρχική οθόνη;
-
@BanditGR όχι δεν τολμώ γιατί με καθαρισμό δεδομένων μου λέει ότι όλα τα στοιχεία της εφαρμογής (Mi Cloud) θα διαγραφούν μόνιμα. Αυτό περιλαμβάνει, λέει, όλα τα αρχεία, ρυθμίσεις λογαριασμών, βάσεις δεδομένων κλπ. Το έκανα καθαρισμό cash μόνο αλλά τίποτα. Μόλις ενεργοποιήσω το sync του άλμπουμ στο mi cloud τότε το άλμπουμ αρχίζει τα κρασαρίσματα. Υπ' όψη πως από την 7.9.7 είμαι με factory reset.
-
Παράθεση από soulg: “Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, η εφαρμογή miui "Άλμπουμ" (άλμπουμ φωτογραφιών) κρασάρει στο kenzo μου τόσο σε αυτή την rom όσο και στην 7.9.7 Η αναφορά σφάλματος: (Hidden Content) Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια λύση. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ” Διαπιστώνω ότι έχει να κάνει το crash με το Mi cloud και τον συγχρονισμό
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, η εφαρμογή miui "Άλμπουμ" (άλμπουμ φωτογραφιών) κρασάρει στο kenzo μου τόσο σε αυτή την rom όσο και στην 7.9.7 Η αναφορά σφάλματος: (Hidden Content) Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια λύση. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
-
@stauros2653 μπορώ να στα μεγαλώσω όλα. Το πρόβλημα μετά θα είναι ότι δεν θα φτάνει η μπάρα των ειδοποιήσεων και θα σου τρώει χαρακτήρες. Έτσι έχει γίνει "τεράστια" η ένδειξη μπαταρίας, λίγο ποιο μικρή η ένδειξη της ώρας αλλά επαρκώς μεγάλη, και μικρότεροι οι χαρακτήρες και τα εικονίδια παρόχου αλλά μεγαλύτερα από τα default. Έτσι όλα χωράνε και φαίνονται καλά. Εάν θες τώρα να γίνουν όλα τεράστια όπως της μπαταρίας γίνεται αλλά θα έχεις το πρόβλημα που σου προανέφερα. Δες και αυτό με όλα στα 13s…
-
@stauros2653 δοκίμασε αυτό και πες μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39041/ Οδηγίες - Κατεβάζεις το zip στην συσκευή σου (θα μπει by default στον φάκελλο downloads) - Σβήνεις συσκευή. - Μπαίνεις TWRP και πατάς install - πας στον φάκελλο downloads και κάνεις install το "StatusbarIconSize _Mido.zip" - Reboot την συσκευή (χωρίς wipes, δεν χρειάζονται) Αποτέλεσμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39042/
-
Παράθεση από stauros2653: “υπαρχει τροπος να μεγενθυνω τσ εικονιδια στην μπαρα επανω δηλ. μπαταρια ωρα σημα? ” έχει φτιαχτεί mod για μεγαλύτερη γραμματοσειρά χωρίς xposed κλπ. Ένα zipάκι που απλά φλασάρεις μετά την ρομ και done. Απλά πρέπει να έχεις καταλήξει τι θες μεγάλο και τι μικρό για να φτιαχτεί Παράθεση από soulg: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31265/ ****************************************************************************************** ***********************************…