Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 499.
-
Εχθές το refund από pp, σήμερα επέστρεψαν και στην κάρτα (Πειραιώς). Ανοίγω πακέτο @demakhs =============== Ιουν 17th 2017, 2:44am =============== ρε τον ξεφτιλισμένο τον άνθρωπο... για iPhone μου έστειλε... έπρεπε να ζητήσω και αποζημίωση για ψυχική οδύνη... τα πήρα τώρα!!! Ααα ρε φουστη duang... βουνό με βουνό δεν σμίγει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38679/
-
Παράθεση από Viper: “Συγνωμη για το συνεχομενο μηνυμα. Ο Ισπανος πηρε πισω τα λεφτα του CUIDADO posible estafa DUANGTOP - Página 5 ” Μπορείς να καταλάβεις @Viper από την συνομιλία α) αν του ζητήθηκε από το paypal να επιστρέψει το καλώδιο και β) αν ποτέ απάντησε στην διαδικασία του dispute και του claim ο Ταϊλανδός;
-
Φίλε @divo o @OMAN είναι στην περίπτωση που ανέφερα ποιο πάνω. Πρέπει να αφήσει να περάσουν κάποιες ώρες/μέρες δίνοντας, κατά το paypal, χρόνο στο πωλητή να απαντήσει. Το πόσο χρόνο θα δώσει είναι στην κρίση του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αφήσει να έρθει η 21η Ιουνίου χωρίς να έχει κάνει claim που την επιλογή αυτή την έχει ήδη. Σε κάθε περίπτωση το e-mail που πήρε από το pp του λέει τι πρέπει να κάνει με λεπτομέρειες.
-
Για να μην μπερδευόμαστε η διαδικασία είναι μια που πρέπει να ακολουθηθεί και από τις δυο περιπτώσεις. Και από αυτούς που παρέλαβαν (καλώδιο, άδειο φάκελο, ντουί, συνδετήρα κλπ) και από αυτούς που δεν πήραν τίποτα, ούτε tracing number. Η διαδικασία είναι μέσω paypal αρχικά και μέχρι ολοκλήρωσης όλης της διαδικασίας, θετικής ή αρνητικής για εμάς. Για την περίπτωση αρνητικής έκβασης για εμάς τότε ξεκινάμε διαδικασία μέσω της τράπεζάς μας. Έτσι λοιπόν στο paypal μπαίνουμε στην συναλλαγή με τον duan…
-
Παράθεση από divo: “Παράθεση από OMAN: “Ειμαι στην κατηγορια αυτων που δεν εχουν παρει tracking. Του εστειλα μηνυμα μεσω paypal και εχει deadline να απαντησει 21 Ιουνιου. Μετα γινεται αυτοματα claim? ” 21 ιουνιου θα σου ανοιξει η επιλογη για claim. Το κανεις εσυ δεν περιμενεις ν κανει τιποτα το paypal. Αντιθετως αν δεν κανεις τιποτα μετα απο καποιες μερες, δεν θυμαμε ποσες, κλεινει την υποθεση!!!οποτε προσοχη τι σας γραφει. ” Αυτό είναι λάθος! Η επιλογή "escalated to claim" του είναι διαθέσιμη α…
-
Παράθεση από OMAN: “Ειμαι στην κατηγορια αυτων που δεν εχουν παρει tracking. Του εστειλα μηνυμα μεσω paypal και εχει deadline να απαντησει 21 Ιουνιου. Μετα γινεται αυτοματα claim? ” Πρόσεχε τι σου γράφει (ή έγραψε) εκεί το paypal. Εμένα έγραφε ότι αν δεν υπάρχουν ενέργειες από εμενα ή αυτόν θα κλείσει η υπόθεση και μετά δεν μπορεί να ξανα ανοιξει. Πολύ προσοχή παιδιά σε αυτά που γράφουν τα αυτοματοποιημένα μηνύματα του paypal και τι γράφουν ειδικά με τις προθεσμίες. Παράθεση: “Deadline to respon…
-
Δεν έλεγε κάτι τέτοιο το e-mail που μου ήρθε παρά μόνο ότι "escalate this dispute to a claim". Περιμένουμε (paypal κι εγώ) μέχρι 14 Ιουνίου "What happens next The seller has been asked to respond by Jun 14, 2017. Once we receive the information, we'll continue our review of this case." Αυτά έχω λάβει σε e-mail και εντός συστήματος από το paypal.
-
Λέει αόριστα να αφήσω χρόνο στον πωλητή και ότι θα μείνει αυτή η κατάσταση μέχρι 21 Ιουνίου οπότε μέχρι τότε αν δεν υπάρξει καμία κίνηση και από τους δυο (πωλητή και αγοραστή) η υπόθεση κλείνει. Στο διάστημα αυτό πρέπει να κάνει κάτι η μια πλευρά και έκανα claim. Τρεις ημέρες του είναι αρκετές να απαντήσει. Έχει άλλες 10 με το claim.
-
Μετά από τρεις ημέρες αναμονής για απάντηση από τον ντούγκη το προχώρησα κι εγώ σε claim Παράθεση: “Status This significantly not as described dispute has been escalated to a claim. We requested additional information from the seller about this transaction. What happens next The seller has been asked to respond by Jun 14, 2017. Once we receive the information, we'll continue our review of this case. You can cancel this case at any time.”