Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 499.
-
Εγώ πάντως το τελευταίο τρίμηνο έχω παραγγείλει καλώδια usb (πακέτα με 5-6-10 καλώδια), φακούς (με μπαταρίες μέσα), μελάνια (καμιά δεκαπενταριά) για τον εκτυπωτή δικό μου και φίλου, sd 32 και 64 GB, φορτιστές, τσαντάκια, εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου (συν μπαταρίες), temperate glasses, παιχνίδια απομίμηση κινητών για παιδιά και τίποτα μα τίποτα δεν κόλλησε τελωνείο. Όλα μα όλα πέρασαν την κανονική ροή και περιμένω κι άλλα ψιλά να έρθουν (τσαντάκια, πατσάκια κλπ). Τώρα πως γίνεται μερικοί να π…
-
Αυτό που ψάχνω να βρω εγώ είναι τι κενό ασφαλείας εχει βρει με το PayPal. Δεδομένου ότι και screenshot αλλα και βίντεο από τον λογαριασμό μας και την παραγγελία μας στο σάιτ του μπορεί να έχουμε. Πως θα μπορέσει να φάει δηλαδή τα λεφτά και να την γλυτώσει μετά από τις καταγγελίες μας στο PayPal. Για πάμε masterminds να βρούμε το πιθανότερο σενάριο.
-
O gearbest άρχισε να κάνει πολύ τον κινέζο τελευταία. Σε ένα τζάμι (TOCHIC Tempered Glass) DOA στις 14-4-2017 καταλήξαμε ότι θα το ξαναστείλει. Το έστειλε την ίδια μέρα και θα πρέπει να το περιμένω σε 10-25 ημέρες μετά. Έκλεισε το ticket, δεν μου έστειλε tracking number και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει τίποτα σε μένα. Ξανα άνοιξα ticket και βλέπουμε! @Red21 κρατήσου, αρκετοί έχουμε κάνει την λαλακία. Κάνε λίγο υπομονή να δούμε που θα βγει. Αν και με τέτοιες προσφορές που κάνει το λαμόγιο δ…
-
Στο δικό μου kenzo δουλεύει κανονικά ο καιρός,και με προβλέψεις επόμενων ημερών
-
@babis306 για άντε μια "ρυθμίσεις / εγκατεστημένες εφαρμογές / [στο tab όλες] Καιρός " πήγαινε κάτω κάτω στο "Δικαιώματα εφαρμογών" και ενεργοποίησε το "τηλέφωνο" [πράσινο / ΟΝ] και δες μετά αν ενημερώνεται ο καιρός. Αν αυτό ήταν το πρόβλημά σου.
-
Άντε και καλό καλοκαίρι!!!
-
Είχα ποστάρει κάπου εδώ πριν κάμποσες εβδομάδες ένα βίντεο... όσο αφορά τις ανακατασκευές, επισκευές ή κατασκευές... το ξαναβάζω για να το θυμηθούμε... δείτε το όσοι δεν το έχετε δει και εκτός από την ιστορία προσέξτε και το backround... Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας! How I Made My Own iPhone - in China youtube.com/watch?v=leFuF-zoVzA&t=2s