Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 499.
-
Αφού μου έστειλε Tracking number o D.Top μου έστειλε και κωδικό έκπτωσης για το Mi5S plus 128gb Παράθεση: “And here is a new discount coupon for the new week: 20MI5S128 This coupon can be only valid for the product for xiaomi mi5s 128g phone,use this coupon can get 21% off for the order value,also can enjoy the freeshipping with no tax. duangtop.com/xiaomi-mi-5s-plus-smartphone-128gb-p-124.html Notice: this coupon is only for 20pcs for the phone. Hope you can enjoy the shopping on us,thanks! Kin…
-
Παράθεση από dnomikos: “για αυτό και καθυστερεί λίγο παραπάνω στο πρώτο boot, ” To πρώτο boot ναι γιατί μετά η συσκευή (kenzo εν προκειμένω) bootάρει εξαιρετικά γρήγορα είτε σε "Επανεκκίνηση" είτε "Απενεργοποίηση" και ενεργοποίηση.
-
@jdtaff εγώ έβαλα twrp 3.1.0-3 και στο kenzo μπήκε μια χαρά χωρίς προβλήματα.
-
Παράθεση από Xstos: “Όλα καλά θα πάνε σε κάθε περίπτωση! Ή θα έχουμε τηλέφωνο σε σούπερ τιμή ή θα πάρουμε ένα ακόμα μάθημα, πώς να μην πιανόμαστε κορόιδα! ” Παράθεση από demakhs: “Θα μάθουμε σε κάμποσες μέρες κ θα σας ενημερώσουμε..πήρα κ εγώ ήδη tracking number... Θυσιαστηκαμε κάποιοι γενναίοι σκώληκες, για όλους τους υπόλοιπους!! ” Παράθεση από nikolas_v: “Καλημερα παιδες! Ως τολμηρος τυπος, παρηγγειλα και εγω σημερα ενα xiaomi redmi 4 για δοκιμη απο το duangtop!83€ περιπου! Ας ευχηθουμε ολα ν…
-
- Εγκατάσταση σε ένα ακόμη kenzo χωρίς προβλήματα (με twrp 3.1.0-3 by geoanto555). - Είπα να την αφήσω unrooted μιας και αυτή την στιγμή δεν μου χρειάζεται το root. H εφαρμογή της winbank βγάζει μήνυμα στην εκκίνηση "rooted device detected" χωρίς να μου δημιουργεί πρόβλημα σύνδεσης όμως (ποτέ δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης και ως rooted). - Η μπαταρία με 3,5 ώρες sot στο 8ωρο έφτασε από 96% στο 20%. *** Κάποιος να μου ξεματιάσει το kenzo μου παρακαλώ. Τελευταία μου πέφτει συνέχεια. Ευχαριστώ την XTR…
-
@komkar 4g=lte και lte=4g. Πάει αυτό. Τώρα για τo widget ημερολογίου σε kenzo υπάρχει κανονικά. Για το δικό σου δεν μπορώ να βοηθήσω. Ίσως κάποιος με ίδια συσκευή
-
@komkar η απάντηση στο ερώτημά σου είναι εδώ: WHAT’S THE DIFFERENCE BETWEEN 4G AND LTE
-
Μπήκε σε kenzo κανονικά μετά την αναβάθμιση του twrp σε 3.1.0_3 (το προηγούμενο πέταγε error) και με την πολύτιμη βοήθεια του @gkalen που μου άνοιξε τα μάτια. Ευχαριστώ όλή την XTRV Team και τον @geoanto555 για την σκληρή δουλειά που κάνουν. Και μιας και πήγα Λάρισα σήμερα να τιμήσουμε την 348 ΜΤΑ ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35930/ φωτό τραβηγμένη με το kenzo
-
Εκεί στην gearbest έχουν ξεφύγει. Παραγγελία μικρής αξίας (καλώδια φόρτισης 20cm της xiaomi) μετά από 8 ημέρες ήταν ακόμα με status "processing" . Επικοινώνησα μαζί τους και... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35649/ Δηλαδή αν δεν επικοινωνούσα;;;!!! Το προϊόν παρ όλο που είναι δεν το έχουν διαθέσιμο συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι available παρ' όλο που τους ενημέρωσα σχετικά και είπαν ότι θα ενημερώσουν αρμοδίως και αυτοί... δείτε=> Xiaomi Charge and Data Sync Cable 20cm
-
καλή επιτυχία
-
Ρε συ @demakhs σταμάτα ρε φίλε, μου έχεις σπάσει τα νεύρα.... άσε και καμιά Χιονάτη και για εμάς... Ένα βρίσκω εγώ σε έναν μήνα... δέκα εσύ σε ένα λεπτό... η Disney World είσαι;!
-
@Maniataros το έκλεισα κι εγώ ως αλλεργικός σε ότι έχει να κάνει με pay Είδες ρε φίλε όμως πόσο απλή λύση που μας παίδεψε 2 εβδομάδες; Θέμα δικαιωμάτων και μόνο!!! Και πάλι ευχαριστώ το @spideman3 για την λύση που μας έδωσε