Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 499.
-
Παράθεση από spideman3: “Σχετικά με το θέμα συγχρονισμού δοκιμάστε το παρακάτω: 1. Settings - Installed apps - Mi Cloud - App permissions - Enable all 2. Settings - Installed apps - Xiaomi sim activate service - App permissions - Enable all Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλά θεούλης ο @spideman3!!! Στο Νο1 η επιλογή MiPay ήταν κλειστή αν δεν νομίζω να έπαιζε ρόλο αυτό. Στο Νο2 όμως ήταν όλα off. Με το που έβαλα επιλογές όλες on και στο 1 και στο 2 συγχρονίζει κανονικά και …
-
@Thracia -Η εγκατάσταση είναι πάνω από την 7.4. 13 η οποία ήταν με factory reset. Αν θέλει και αυτή fr δυστυχώς no time for this τώρα. Και για reviews δεν υπάρχει χρόνος αλλά δεν μπορούσα να σου χαλάσω το χατίρι. -Όσο αφορά το google app ναι ήταν ήδη περασμένο. Για το λόγο της ενέργειας που είπες δεν έχω το google now ενεργοποιημένο. Δώσε οδηγίες πως να βάλω και να δοκιμάσω το miui search στο home button. Thanks =============== Απρ 23rd 2017, 8:19pm =============== OK το έβαλα κι εγώ το miui sea…
-
Παράθεση από Thracia: “@soulg Περιμένω review όπως μόνο εσύ ξέρεις! Φαντάζομαι ότι έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή google γιατί δεν έρχεται με την Rom Από ότι ξέρω το magisk μπορεί να κάνει hide στο root για τις εφαρμογές που δεν δουλεύουν με rooted τηλέφωνα,δεν ήξερα ότι το διαχωρίζεται κιόλας. ” @Thracia η παραγγελία εξετελέσθη (δεν κατάλαβα ποια ακριβώς εφαρμογή google θα πρέπει να έχω εγκαταστήσει μόνο). Λοιποοοοόν.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34971/ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Για να ξεκαθαρ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34838/ Κάτι δεν πάει καλά ή κατι δεν έχω κάνει;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ειναι στο μεγάλο καζάνι...Διότι θα έχει κάποιες καλές αλλαγές....... ” Βγήκε η σύβραση... Μπήκε σε kenzo η "φρεσκοβρασμένη" xtrv 7.4.20 χωρίς προβλήματα κατά το installation και το boot. - Παραμένουν τα προβλήματα συγχρονισμού sms και ιστορικού κλήσεων, μόνο (κρίμα). - Παραμένει η μη λειτουργία της αναζήτησης google με το παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού "home" - Βλέπω καινούργιο add... Magisk ... (πολύ θα ήθελα να ξέρω που θα μου φανεί χρήσιμο και τι μπορώ να φτιάξω…
-
Σε συνθήκες με καλό σήμα κινητής και wifi, συνδεδεμένο τις περισσότερες ώρες μόνο σε wifi έμεινα ικανοποιημένος. 24 γεμάτες ώρες με 5+ ώρες sot. Στην έκδοση miui μέσα στης ρυθμίσεις/about phone μήπως πρέπει να βγει η λέξη "beta"; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34403/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34404/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34405/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34406/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34407/
-
Δυστυχώς σε μένα δεν συγχρονίζει... fef5249131f1e4e2c19dd70dca04a8e2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από fog: “ι όλα δείχνουν μια χαρά ” Παράθεση από miltosdelis: “στιγμής κανένα πρόβλημα ” Παράθεση από ngiannakos: “Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε πολύ!!! ” Συγχρονίζει μηνύματα και ιστορικό κλήσεων το kenzo σας;
-
- Σε kenzo δεν κλειδώθηκε ο bootloader. - Συνεχίζει να μην συγχρονίζει sms και ιστορικό κλήσεων με mi cloud Ευχαριστώ την XTRV Team!
-
ναι @fog σε kenzo πάντα... Η rom περιέχει το fix του power menu το οποίο λειτουργεί κανονικά πλέον και ΔΕΝ έχει κλειδώσει ο bootloader και πάλι. Πρώτες εντυπώσεις - H rom κατέβηκε και εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα χωρίς κανένα απρόοπτο στο kenzo μου. - Ευχάριστη έκπληξη το νέο bootlogo. Μια ποιο minimal προσέγκιση θα την προτιμούσα όμως. - Το welcome message μόλις ενεργοποιούνται οι κάρτες sim έχει γυρίσει στα αγγλικά από ελληνικά που ήταν (εδώ και κάμποσες rom). - Ο συγχρονισμός δίχνει να ζορίζε…
-
μόλις κατέβηκε και μπήκε η xtrv 7.4.13... είμαστε στο startup... φοβερό το νέο bootimage....
-
Παραγκέλθηκαν 5 τζαμάκια (Tempered Glass) για kenzo από gearbest στις 29-3-2017. Παραλαβή σήμερα 13-4-2014. Είχε επιλεχθεί NL post (με επιβάρυνση 2,5€ περίπου). Το πακέτο συνολικά είχε αξία 17,21€ (μέσα και το NL post). Δεν πέρασε τελωνείο και δεν υπήρξε καμία extra χρέωση από ΕΛ.ΤΑ. Για την ιστορία, το ένα από τα πέντε τζαμάκια ήταν σπασμένο (DOA) και ανίχτηκε ticket μόλις πριν λίγο. και για να πάρετε μια ίδέα τι σημαίνει Κίνα & κινητά youtu.be/leFuF-zoVzA
-
Παράθεση από BanditGR: “Για όσους δεν συγχρονίζουν από Mi Cloud, μπορούν να κοιτάξουν στο Mi λογαριασμό τους μέσα από το κινητό τι γράφει στις ρυθμίσεις των SMS και ιστορικού κλήσεων ? Αν γράφει ότι δεν ανιχνεύτηκε SIM, η λύση είναι να γίνει stop το Xiaomi SIM Activate Service system app, να μπει η συσκευή σε airplane και πάλι πίσω. Τότε το cloud θα δει σωστά τη SIM. Είχα το ίδιο πρόβλημα. ” Δοκιμάστηκε και αυτό σε kenzo. Συνεχίζει να μην συγχρονίζει! Πρόβλημα της rom 99%. Ευτυχώς προχώρησε το θ…
-
Σε kenzo ο συγχρονισμός έχει πρόβλημα. Ενώ συγχρονίζει τον πλοηγό κανονικά (βγάζει "v" δίπλα του), τα sms και το ιστορικό κλήσεων αδυνατεί. Στα sms βγάζει αμέσως "απέτυχε" ενώ στο ιστορικό κλήσεων δείχνει να το παλεύει (μάλλον fake) χωρίς αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να φταίνε οι servers. =============== Απρ 12th 2017, 10:12am =============== @dnomikos είμαι στο chat για ότι δοκιμή θες σε kenzo.
-
Παράθεση από BanditGR: “ Σωστό το συμπέρασμα, αλλά το ποσοστό είναι αρκετά λιγότερο από το 20%. Αν είχε 20% παραπάνω κατανάλωση θα είχαν βγει όλοι με...καλάζνικωφ να κυνηγούν τους Κινέζους. ” @BanditGR επέτρεψέ μου να επιμείνω στο χοντρικά 20%. Και το λέω γιατί στον ίδιο χρόνο με την ίδια χρήση (όσο ίδια μπορεί να είναι) στον ίδιο χώρο άλλο να έχεις απόθεμα 35-40% και άλλο 20-22 βαριά 25%. Με αυτή την ένδειξη λέω 20% περίπου. Όπως και να έχει το ποστ είναι ως προς την συσκευή συγκρίνωντάς την με…
-
Παράθεση από blackm76: “Όταν πατάω το πλήκτρο αρχικής οθόνης πατημένο κανονικά πάει στην αναζήτηση τής google.τωρα πού έβαλα την 7.4.6 μου βγάζει σφάλμα καί λέει ότι η εφαρμογή αναζήτησης σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί;Τι φταει; ” χμμμ ναι υπάρχει πρόβλημα εκεί όπως βλέπω κι εγώ μόλις τώρα. Σε kenzo (παρατεταμένα πατημένο το κομπί αρχικής οθόνης) βγάζει στιγμιαία άσπρο κυκλάκι, όπως της αναζήτησης google, και κολάει η συσκευή. Για να ξεκολήσει είτε την κλειδώνεις (με το power button) και την ξαν…
-
(Hidden Content) Επανέρχομαι ως προς τα της μπαταρίας στο kenzo. 36 ώρες και 30 λεπτά περίπου από 100% μέχρι 21% και με συνολικό sot το διάστημα αυτό 3 ώρες και 5 λεπτά περίπου. ΟΜΩΣ... Τις 20 ώρες περίπου η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής κυρίως μιας και υπήρχαν 10 ώρες ταξιδιού (οδήγηση) και οι υπόλοιπες 10 ώρες ήταν βράδυ (ώρες ύπνου) και ώρες που δεν ασχολήθηκα με το κινητό. Σε αυτές τις 20 ώρες υπήρχαν περίπου η συσκευή 10 κλήσεις, πολύ λίγο browsing, ανοιξαν 1-2 εφαρμογές για λίγο …