Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 566.

• Έχω την εντύπωση πως το κινητό τώρα δεν φορτίζει τόσο γρήγορα όσο πρίν. Το έχει παρατηρήσει και κανεις άλλος; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για κάποιο λόγο το playstore μου το βγάζει με αυτό το εικονίδιοea73ba10975f34f344365a9ae2c554b1.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Φίλε μου @intheend εάν κατάλαβα σωστά την πέρασες χύμα δηλαδή μέσο twrp wipe cache dalvik και flash σωστά?? :thumbup:” Αν ρωτάς για την εγκατάσταση να σου πως το έκανα εγώ και δεν είχα κανένα θέμα. ΠΡΩΤΑ, κατέβασε το twrp 3.2... ριχτο χύμα πήγαινε install αρχικά δεν θα στο εμφανίζει σαν αρχείο. Επιλέγεις το δεξιά κουμπί από τα δύο που έχει κάτω και στο εμφανίζει. Το επιλέγεις. Σε πάει σε μενού που στην ουσία σε ρωτάει τι είναι αυτό. Το επιλέγεις recovery. Γίνεται η εγκατάστ…

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Nickvasilias: “Παράθεση από spideman3: “Mi Note 3 φοβερή κάμερα και καλή διάρκεια μπαταρίας, έτσι δεν είναι @Antretng @Thracia? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δλδ δε θεωρείται μεγάλο βήμα πίσω τον 660;” Σου έχουμε απαντήσει ήδη σε αυτό, περίμενε και κάνα δυο απόψεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από κάποιες ώρες αυτά που έχω εντοπίσει. Εικονίδια στη μπάρα ειδοποιήσεων από το telegram έρχονται δίπλα ενώ μόλις κατεβάσω την μπάρα είναι μια ειδοποίηση Επίσης, δεν βρίσκω κάπου να απενεργοποιήσω την ειδοποίηση συστήματος που λέει ότι τρέχει στο παρασκήνιο το messenger Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Και πριν αρχίσετε όλοι!!! Το xposed δεν δουλεύει... Σε miui 9 και android 8 στο mi6” Εγώ δεν ξέρω τι είναι το exposed οπότε δεν θα ρωτούσα χαχα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltoskartalas: “Σε mi6 δε βλέπω dolby atmos ” Για να προλάβουμε ασυμβατότητες, σε αυτή την Version έχει ανασταλεί η αυτόματη εγκατάστασή του. Θα δούμε από την επόμενη Version όταν λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουμε με τα νέα TWRP Recoveries :D” Εντάξει ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi6 δε βλέπω dolby atmos Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• με την καινουργια αναβαθμιση όταν δουλευει το messenger μου βγαζει ειδοποιηση συστηματος ότι λειτουργει στο παρασκηνιο μια εφαρμογή. Στην μπαρα ειδοποιήσεων αυτό, πως μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε;

• βρε παιδια βρηκες κανεις πως βγαζουμε την ειδοποηση συστηματος που λεει ότι τοσες εφαρμογες λειτουργουν στο παρασκηνιο..δε το βρισκω με τιποτα

• @Octaviastikos το twrp που το βρίσκω; Επίσης πως γίνεται το install εφόσον γίνουν αυτά μπορώ από την arΩma να πάω στην xtrv? Χωρίς factory reset ? Σηφννωμη για τις ερωτήσεις αλλά να μην πάθουμε και τίποτα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Octaviastikos: “Δεν υπάρχει ακόμα ΟΤΑ ούτε arωma ,....μέχρι να λυθούν κάποια προβλήματα όπου υπάρχουν... ” είμαι σε aRωμα μπορω να περασω την xtrv? η πρεπει να κανω factory reset

• Παράθεση από paf21: “Στο ΜΙ6 περάστηκε και εκίνησε το τηλέφωνο σε 3 λεπτά. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο ” μονο οι vip θα την παρουν την ρομ;

• twrp​ SAGIT 3.2.1-0​

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά που βρίσκουμε το λινκ για άρωμα; Συγνώμη που γράφω στο ποστ αυτό απλά δεν βρίσκω κάτι Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να σου δώσω μια εικονα μιας και το mi note 3 το έχει κολλητός μου. Όταν. Εγώ θα βγάλω 8:50-9 ώρες οθόνη στο ίδιο χρονικό διάστημα θα βγάζει 10:30 εκείνος. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοιτά σε καθημερινή χρήση με emails μηνύματα κτλ με 2 sim βγάζει 7 ώρες οθόνη κατά μέσο όρο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος δε μπορώ να πω ότι μειονεκτεί σε μπαταρία. Πριν είχα το note 4x που σκέψου έβγαζε 10-12 ώρες μπαταρία, παρόλα αυτά δεν έχω καταλάβει ότι υστερεί τόσο πολύ σε μπαταρία. Όταν χρησιμοποιώ μόνο wifi βγάζει μέχρι και 9 ώρες μπαταρία. 7 έχει μέσω όρο όταν έχει ένα 40/100 με δεδομένα (wind με περιαγωγή). Υπόψιν ότι όλα αυτά στα λέω με την ρομ του φόρουμ 7.12.7 που σύμφωνα με άλλους δ…

• Και εγώ στο 3. Εγώ πάντως σαν κάτοχος μι6 έχω να σου πω πως αν αγοράζα τώρα πάλι κινητό θα κοιτούσα μόνο τιμή μεταξύ mi note 3 και mi 6 είναι τόσο καλό! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Ο 660 έχει αποδειχτεί στην πράξη καλύτερος από τον 820 (νομίζω και τον 830), γενικά σαν συσκευή, τα πάει πολύ καλά σε όλα προς το παρών, μακάρι να είχα στην άκρη χρήματα να έπαιρνα ένα Αλλιώς περιμένεις για mi7 από την Άνοιξη, εκεί θα υπάρξουν πολλές αλλαγές :)” 835 εννοείς; Δεν το ξέρω αυτό η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και σε πολλά τέστ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Πάντως σε σχέση με 820-821 είναι πιο γρήγορος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tap…

• Κοιτά στα χαρτιά φαίνεται να υπερτερεί το meizu αλλά πριν κάνα χρόνο που είχε τύχει να χρησιμοποιήσω κάνα δυο φίλων μου φάνηκαν πολύ "φθηναριακια" σε ποιοτητα. Από την άλλη το huawei φαίνεται πολύ αδύναμο..δε μπορώ να σου απαντήσω, ειλικρινά Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από gearbest το πήρα με κουπόνι για λίγα κομμάτια ήταν. Κοιτα θα σου πουν τη γνώμη τους και πιο έμπειροι αλλά πιστεύω πως δεν είναι downgrade. Να μας πει και ο @NasDriver μιας και έχω την εντύπωση ότι είναι κάτοχος του note 2. Πάντως οι κάμερες δεν έχουν καμία σχέση με του 2 επίσης το 2 εμένα θα με αγχωνε μη σπάσει κτλ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk