Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 566.
-
@redit21 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που βρίσκεσαι να σου αγοράσω το ένα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aggzog93: “αξίζει τελικά;” Περιμένω να μου έρθει για γνωστό μου θα σε ενημερώσω μόλις το δω Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα έκανε εφαρμογή σαν τα κλασσικά tempered glas ε; Με αέρα από κάτω ; Γιατί όσα έχω πάρει όπως και να τα βάλεις δεν παίρνουν αέρα και κάνουν κάτι στρογγυλά σαν ουράνιο τόξο πχ Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα λινκ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ktsiaras σαν αυτο που ανέβασες είχα πολλα. Μουφα τελείως ελπίζω αυτό που ανέβασε ο προηγούμενος να μην είναι έτσι Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geozn8 στείλε μου λινκ αν μπορείς Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό που έχεις παθει δεν νομίζω να είναι αυτό που λέει η ανακοίνωση. Ξανά μπες recover κάνε format data πρώτα μετά wipe cache όπως λέει ο οδηγός και μετά ξανά install. Αυτό μπορεί να φταίει αν δεν έκανες format Data που σου βγάζει πρωτου πας στο μενού που διαλέγεις το τι θέλεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα. Θέλω να αγορασω 2 tv box απο το banggood με priority direct συν κάτι πολύ μικρά αξεσουάρ. Τι πιστεύεται είναι καλύτερα για αποφυγή τελωνείου ?? Να τα σπάσω και να τα μοιράσω σε 2 παραγγελίες με 2 tracking number η να τα κάνω όλα μαζί σε μια ?? Η Παραγγελία πρέπει να γίνει σήμερα.. ” δεν τίθεται θεμα τελωνειου με priority direct mail όπως και να τα βαλεις
-
Έτσι όπως τα λένε αυτοί είναι σαν να μην το έχουν παραλάβει καν. Πήγαινε μέσω paypal Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geozn8 ποιο ακριβώς έβαλες; Δε κάνει αυτό το στρογγυλό στη μέση σαν ουράνιο τόξο ; Επίσης η οθόνη έπεσε σε φωτεινότητα; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6Global_8.1.4_f74a72f290_8.0.zip Ορίστε και μια global όποιος θέλει..” Global developer είναι; Ανακοινώθηκε επίσημα; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Δεν το γνωρίζω θα βγάλει ανακοίνωση ο @MIUI_ART” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κάνα μήνα το κινητό και μόλις το παρέλαβα του πέρασα του φόρουμ και από τότε δεν έχω κάνει άλλη αναβάθμιση και καταλαβαίνεις με τρώει το χέρι χαχαχ άσε που έχω ακούσει για καλύτερη μπαταρία από άλλες εκδόσεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Αν δεν λυθούν τα προβλήματα με τους server της xiaomi όχι δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…ation-Servers-της-Xiaomi/” Ναι το διάβασα. Γενικά για το μι6 θα υπάρξει ενημέρωση; Καθώς εδώ και δύο εβδομάδες αναβάλλεται. Το γνωρίζουμε; ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6Alpha_8.1.5_408ff897ed_8.0.zip Και πάλι Alpha Rom” Θα έχουμε σήμερα άραγε αναβάθμιση; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε θα έχουμε πάλι για το μι6 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk