Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 566.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο????” Μπορούν κάποιο bug είναι θα διορθωθεί το είχα ακούσει παλιότερα σε redmi note 3 (mtk) αλλά όχι.με τη ταχύτητα, είχε πιο αδυναμο σήμα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρέλαβα σήμερα παραγγελίες με απλά ταχυδρομεία Κίνας που είχαν γίνει αρχές Σεπτεμβρίου Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Εμενα εχει κολλησει ενα δεμα με tempered glass με priority απο τις 2/1 στο κέντρο διαλογης Αττικής....” Δύο μέρες πέρασαν φίλε μου μην είσαι τόσο βιαστικος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Όχι, αυτή είναι επίσημη, δεν περνάει με TWRP. :)” Πώς περνάει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από No Fear: “Μηπως εννοεις αυτην εδω?Να φανταστω την εχεις βαλει και ολα καλα,ετσι? Nillkin Screen Film for Xiaomi Mi 6 -$4.99 Online Shopping| GearBest.com” Ναι αυτή εννοώ δεν την έχω βάλει ακομη τη περιμένω. Αλλα από ότι έχω ψάξει είναι η καλύτερη λύση Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6Alpha_8.1.4_0492a3668e_8.0.zip Alpha Rom.....” Πώς τη παίρναμε; Όμως τις xtrv ; Με το twrp? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω παραλαβει εδώ και 20 μέρες το ίδιο κινητό με ίδια τιμή και ημερομηνία αγοράς Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παιδιά δεν το έγραψα για να νιώσετε άσχημα. Πιστεύω πως μέσα στον χρόνο, θα βελτιωθεί πολύ και στην Ελλάδα η κατάσταση..” Άστα αυτά και φέρε μου χαρτομάντιλα χαχαα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν σε ενδιαφέρει για την ελληνική ρομ και δεν μπερδεύομαι θα ακολουθήσεις οποιαδήποτε οδηγό για Snapdragon επεξεργαστή για να περάσεις το twrp. Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να σε βοηθήσω με λινκ. Βρες για το κενζο και ακόλουθα το απλά με το αντίστοιχο recovery και ρομ. Προσοχή! Μόλις περάσεις το twrp θα πρέπει να κάνεις φορμάτ και μέγα flash την ρομ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα δάκρυσαν πολλοί σαν εμένα πολύ περιμένω καμια 20 δεματακια Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
BOΗΘΕΙΑ SOS
ΜήνυμαΣωστά δεν υπήρχε ούτε twrp αυτό μου διέφυγε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
BOΗΘΕΙΑ SOS
ΜήνυμαΤι χρειάστηκε; Για να ξέρουμε την επόμενη φορά Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
BOΗΘΕΙΑ SOS
ΜήνυμαOkay ενημέρωσε εδώ μετά τι χρειάστηκε να κάνετε τελικά Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk