Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 566.

• BOΗΘΕΙΑ SOS

miltoskartalas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Βάλε μέσα στο κινητό την ρομ και κάνε install Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “Επιτέλους ήρθε η global beta 7.12.28 8.0 να δούμε εντυπώσεις.” Σου ήρθε update? Για πες μας και εμάς που είμαστε στην ελληνική και βαριομαστε τα factory reset χαχα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από vasiliki_g2425: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή του φόρουμ για το Androidfilehost ” και πως να κατεβαζω?πως και με ποιο τροπο?” Στο αρχικο ποστ υπάρχουν δύο επικεφαλίδες μια για τις xtr και μια για τις arωμα διάλεξε ποια θέλεις κατά και μετά δες εκεί.που θα σε πάει για ποια συσκευή θέλεις να καταβάσεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν είμαι στο σωστό στάδιο, δηλαδή έχεις περάσει την επίσημη developer και όλα καλά δες αν το βρίσκεις πάλι ο υπολογιστής μια ανοίγοντας cmd οπωε και πριν και άνοιξε το mi flash unlock βάλε το κινητό σε fast boot κρατώντας το πλήκτρο που ανοίγει και την ένταση που μειώνει Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Κοίταξε παραπάνω τι σου έχει γράψει η @fog και ο @amavroudis Το sagit σου υπενθυμίζω ότι ξεκλειδώνει μόνο με developer rom :)” Ψέμα ψεμα εμένα ξεκλείδωσε με επίσημη stable Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην βρίζουμε τους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ δεν φταίνε εκείνοι εαν έχουν φόρτο εργασίας το οποίο απαιτεί τους διπλάσιους εργαζομένους Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων για να μπορεί να συνεργαστεί με τον υπολογιστή Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από No Fear: “Παιδια παρελαβα το κεραμικο σε 1 μηνα ακριβως απο το gearbest,ολα καλα,κανενα θεμα με το τελωνειο. Απο γυαλι παρηγγειλα αυτο εδω,πηρα συσκευασια με 2 μηπως δεν μου κατσει το πρωτο. 2pcs Naxtop 2.5D Tempered Glass Screen Film for Xiaomi Mi 6 -$5.03 Online Shopping| GearBest.com Ομως μου κραταει αερα και ψαχνω κατι δοκιμασμενο να ησυχασω γιατι με τον αερα ειναι πολυ εκνευριστικο.Μηπως εχουμε καταληξει σε καποιο γυαλι να ησυχασουμε?Ρωτησα σημερα στον Γερμανο και μου ειπαν πως…

• Παράθεση από demakhs: “Ειναι δοκιμασμένη κ καλή του...φόρουμ!!! ” εχουμε καποια εκδοση που να είναι καλυτερη; εχω περασει σε hennesy (2) το φορουμ αλλα πριν κανα χρονο, και συνολικα στην οικογενεια και τα 5 χιαομι φορανε του φορουμ απλα ελεγα μηπως εχουμε καποια που ηταν προβληματικη να μην είναι υποψηφια

• παιδια καλησπέρα, αυριο θα εχω ένα hennesy φιλου το οποιο εχει από τις fake των κινεζομαγαζων, ποια μου προτείνεται να του περασω; είναι καποια εκδοση δοκιμασμενη και καλη από το φορουμ;

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltoskartalas: “Μειναμε με την ορεξη οι κάτοχοι μι6 ” Θα φάτε καλά όμως σε λίγες μέρες (Android 8 OREO) ... :lol:” Χαχαχα ελπίζω Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Της ρομ εννοούσα* Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από vaspyr21: “Καλησπέρα φίλε έφτιαξε το viber αλλά στο instagram παραμένει ίδιο,μήπως πρέπει να αλλάξω rom και να βάλω την Ελληνική;; πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό;; δυστυχώς είμαι άσχετος με τα κινητά.” Μπορεί και να μην είναι πρόβλημα του κινητου, μη βιάζεσαι δες το πώς θα πάει Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε χρειάζονται εντάσεις όλοι τι ίδιο θέλουμε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρονια πολλα και καλημέρα! Σήμερα περιμένουμε και το android 8 για το mi6;

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Ο άγιος Βασίλης τα έφερε. Δείξε λίγη κατανόηση τόσο φόρτο έχει. Ερώτημα: αναφέρετε συχνά για κουπόνια. Τα λαμβάνετε από τα καταστήματα μέσω email? Τα βρίσκετε σε κανένα promo site? Εγώ που έχω αφήσει ένα κάρο λεφτά στο vickmall δεν έχω λάβει κουπονακι.” Υπάρχουν σελίδες στο Facebook που τα ανακοινώνουν, δεν ξέρω αν θεωρηθεί διαφήμιση, στείλε μου προσωπικό μήνυμα αν θες να σου πω ποιες ακολουθω Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλησπερα.Μια βοηθεια θα ηθελα.Θελω να αγορασω 2 android tv box που βρηκα σε προσφορα. Θα τα επαιρνα απο το banggood με priority αλλα λέω απο gearbest μονο λογο τιμης... Το θεμα ειναι στο τελος οτι δεν εχει priority και για τα μεταφορικα μου εχει 3 επιλογες : 1) Registered Air Mail 18 - 28 business days €0.00 Α) Sweden Registered 15 - 28 business days €0.00 Β) Belgium Registered 18 - 28 business days €0.00 Η 2) Expedited Shipping 5 - 10 business days €6.24 DHL 5 - 10 busine…

• Θα επιλέξεις priority's direct mail ΜΟΝΟ από το banggood και μιας και είναι για άλλον καλύτερα να το πάρεις από εκεί να μην τον βάζει σε διαδικασίες. Το gearbest είπε πως θα αναλάβει τα έξοδα αν κάτσει τελωνείο απλά είναι μεγάλη καθυστέρηση. Επίσης η αποστολή που λες το gearbest δεν την διαθέτει προσωρινά για κινητά λόγω όγκου παραγγελιών. Και για αυτό ανακοίνωσε κιόλας ότι θα καλύψει πόσα από εκτελωνισμους σε παραγγελίες με belgium κτλ κτλ. Απλά σε περίπτωση που κάτσει τελωνείο θα έχει πάρα πολ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Aurumnus: “Ένας φίλος θέλει να πάρει το Note 4 και με ρώτησε από που. Δεν τον πειράζει να περιμένει. Τι να του προτείνω, banggood/gearbest/vickmall/κάποιο άλλο;” Για μένα banngood αν και τώρα το gear έχει το 4/64 global έκδοση στα 128 που είναι τσάμπα πράμα, η τιμή ίσχυε μέχρι χθες με κουπόνι, δεν ξερω αν είναι ακόμη. Όσο για τρόπο αποστολής ανακοίνωσαν ότι θα καλύψουν τυχόν δασμούς και φόρους από τελωνείο. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk