Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 566.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από Tseligas2000: “τελικα παρήγγειλα το mi6 απο bang good. με direct priority. αντε να δουμε θα την γλυτώσουμε η οχι ? To mi 6 ερχετε κλειδωμενο η όχι, για να περασουμε dev?” Εμένα για κάποιο λόγο από gearbest σφραγισμένο και global rom ήρθε ξεκλειδωτο Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ορίστε. Αν επιτρέπεται γιατί θες να αγοράσεις δεύτερονdcd77a8ea4dc8faeb94cfff19bc3ea92.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “τελικα παρήγγειλα το mi6 απο bang good. με direct priority. αντε να δουμε θα την γλυτώσουμε η οχι ? To mi 6 ερχετε κλειδωμενο η όχι, για να περασουμε dev?” Εμένα για κάποιο λόγο από gearbest σφραγισμένο και global rom ήρθε ξεκλειδωτο Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Άλλο η τιμή της συσκευής η οποία είναι όντως 103 και δεν είναι ψέμα και άλλο τα μεταφορικά φίλε μου, μην τα μπλέκουμε...και πράγματι τα μεταφορικά τους είναι υπερβολικά ” Δεν αμφισβήσε την ύπαρξη αυτης της τιμής ο φίλος. Απλά ανέφερε ότι το κοστος των μεταφορικων είναι τοσο το οποιο αντιστοιχεί και στην μιση τιμή του κινητού. Συνεπώς, όντως η τιμή δεν είναι καταπληκτική, και 30 ευρώ να είχε η συσκευή, και μεταφορικά 120 ευρω δεν θα την έκανα περισσότερο καταπληκτική, φιλ…
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΥπόψιν πάντως αυτή τη στιγμή παίζει σε τιμή 250-255 το mi note 3. Μόνο για αυτό αξίζει η αλλαγή από κενζο η για το μι6 εννοείται..εγώ δουλέψει και το kenzo, mido και τώρα mi6 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά υπομονή και το banngood τουλάχιστον δεν ξεφευγει ποτέ υπερβολικά..εγώ έκανα 35 μέρες να παραλάβω με eu express που κοστίζει και 23 ευρώ! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΓια θέματα συμβατότητας το είπα πιο πολυ. Μη τυχόν έχει αλλάξει κάτι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δύο προηγούμενα hennesy με ζορισαν πολύ μέχρι να ξεκλειδώσω bootloader Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαπαιδια καλησπέρα, θελω να ξεκλειδωσω bootloader σε ένα hennesy (ναι υπαρχουν ακομη συσκευες με φακε) . Βλεπω ότι στον οδηγο εχει μια αρκετα παλια developer, να κατεβασω την τελευταια μηπως η και με αυτή δεν υπαρχει θεμα; εάν προτείνεται καποια άλλη ένα λινκ θα βοηθουσε. Ευχαριστω πολύ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Global σήμερα θα βγει αλλαε 7.1.1 android αλλά ποτέ δεν την έχω βάλει...και ούτε θα την βάλω... Είμαι στους beta testers για την ρομ του MI6 στο en.miui.com έχω δει και 9 ώρες οθόνη με φουλ WiFi data Bluetooth και περίπου 3 ώρες ομιλίας...” Με ποια έκδοση ; Αυτή που πρόκειται να βγει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Τι εννοείς για την μπαταρία του;;” Αυτή τη στιγμή βγάζει κάπου στις 7 αλλά έχω δει κατά καιρούς καλύτερες επιδόσεις από άλλα μέλη του φόρουμ. Και επειδή το κινητό το έχω μόλις τρεις μέρες, δεν το δούλεψα καθόλου με global δεν έχω εικόνα ακόμη για τις επιδόσεις της μπαταρίας Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ναι ναι..” Κρίμα και ήθελα να δω για την μπαταρία του. Αναμένουμε μέχρι 29 ! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Σήμερα δεν θα έχει ρομ.... Αλλα στις 29 Δεκεμβρίου 2017.... Λογο αλλαγής σε android 8..... ” Άρα στις 29 ξανά ρομ με android 8? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Εγώ εχτές με αυτήν είδα 7 ώρες.. Με της 2 προηγούμενες είχα καλύτερα νούμερα..” Να δούμε και με την αυριανή. Πόσο καλύτερα; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5x αξίζει;
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το mi5x. Πιστεύετε αξίζει; επίσης με τι ρομ έρχεται υπάρχει επίσημη; επίσης με bootloader έχουμε θέμα; Η ξεκλειδώνει κανονικά και βάζουμε και το φόρουμ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα , πέρασα τελικά του φόρουμ και όλα φαίνονται μια χαρα. Μια ερώτηση όμως, έχω κλειδώσει ορισμένες εφαρμογές και έχω επιλέξει το δαχτυλικο αλλά ορισμένες φορές βγάζει μήνυμα απαιτείται κωδικός, και δεν αρκεί το αποτύπωμα. Πώς μπορώ να το αλλάξω; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ το κατάφερα πρώτου δω το μήνυμα έπρεπε να φύγω από το σπίτι και το πέτυχα στον δρόμο. Να σαι καλα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για μι6 μιλάμε, δώσε μου βήματα ακριβώς αν μπορείς