Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 566.
-
δοκιμασα. όχι δεν εχει κλειδωσει
-
παιδια εχω θεμα, ξεκλειδωσα κανονικα τα παντα εκανα wipe κανονικα data/cache/dalvick κτλ τκλ εκανα flash περασαν 15 λεπτα και αφου ειχε γινει η εγκατασταση ειχε κολλησει στο xtrv logo και από κατω τις κουκιδες να παλωνται. Ξανα εκανα την ιδια διαδικασια και ακομη ετσι είμαι..
-
παιδια καλησπέρα, μολις παρελαβα μι6 με επισημη global stable τι λετε να περασω την ελληνικη; αξιζει η υπαρχουν τυχον θεματα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “@geozn8 χθες το άλλαξα γιατί το έσπασα το προηγούμενο από αθήνα στα 8,90 imak οι φώτο είναι από RN2 και έχουν ένα θεματάκι το τζάμι κάθετε άριστα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47085/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47088/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47086/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47089/” Από χρώματα κτλ πως το βλέπεις; Χάνει; Επίσης το γυαλακι είναι ακριβώς η τρώει οριακά λίγο από την οθόνη; Στα ρωτάω αυτά γιατί σε 4χ…
-
Ευχαριστω πολύ παιδια, πιστευω Πεμπτη θα παραλαβω, μιας και η περιοχη μου εξυπηρετείται από το κατάστημα του σχηματαριου και δεν υπαρχουν συνηθως καθυστερήσεις.
-
Παράθεση από billfot: “Όσο κάνει η acs από θεσνικη Εύβοια. Φαντάζομαι ως 2 μερες ” πρωτα θα πρεπει να ερθει αθηνα λογικα και μετα, ετσι εχω δει να εμφανιζει στα tracking αλλων
-
παιδια καλησπέρα, αποστολή από dpd uk σημερα δειχνει να είναι θεσσαλονικη. Ποσες μερες να χρειαζεται ακομη για να παραλαβω; (ευβοια)
-
Παράθεση από Antonis Thom: “το imak που έβαλα έκατσε μια χαρά τώρα περιμένω την πλάτη να δω αν έχω θέμα . ” βαλε μας και μια φωτογραφια να εχουμε μια εικονα
-
Παίζει πχ τώρα μια πολύ καλή προσφορά για το mi note 3 αλλά δε ξέρω μυκ φαίνεται κάπως η όλη διαδικασία Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς πως και εάν λειτουργεί η ασφάλεια του lightinthebox ; Μέχρι τι ποσά καλύπτει κτλ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakis Teleios: “Παιδες χρειάζομαι κάποιον επειγόντως να βοηθήσει σε μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το gearbest. 1)Αγοράζω ένα redmi note 5A στις 12/11/12017 2)Μου στέλνουν μήνυμα(ticket) για να το στείλουν με απλή μέθοδο ή να κάνουν refund. (We sincerely apologize for the inconvenience and problem caused to you. We are so sorry that the original address is unavailable for the shipping method, we are unable to receive the tracking number for this package. After reviewing your…
-
Εγω σημερα παρελαβα κατι πραγματάκια πολύ μικρου κοστους και βαρος και προφανως για αυτό τα περασαν και ηταν βρεγμενα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@thanospl και @miltoskartalas παλικάρια όχι παράθεση στην παράθεση, παρακαλώ πολύ να καταλάβετε ότι είναι κουραστικό για όλους εμάς που παρακολουθούμε το forum” Με συγχωρείς δε το κατάλαβα Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thanospl: “Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από thanospl: “Παράθεση από theopan: “Παράθεση από thanospl: “οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global .... ” Υποχρεούνται να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω αν δεν έχουν. ” Πήγα σήμερα στο κατάστημα και επέμεναν ότι ειναι η Global Vesrion και οτι έχει την B20 bandΕπίσης ότι εχουν στείλει πολλά τηλέφωνα επαρχία χωρίς πρόβλημαΜου είπαν επίσης οτι το τηλέφωνο που έχει το κόκκινο Global …
-
Παράθεση από thanospl: “Παράθεση από theopan: “Παράθεση από thanospl: “οκ, ευχαριστώ. Ελπίζω να το πάρουν πίσω, γιατι το πιο πιθανό είναι να μην έχουν με την Global .... ” Υποχρεούνται να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω αν δεν έχουν. ” Πήγα σήμερα στο κατάστημα και επέμεναν ότι ειναι η Global Vesrion και οτι έχει την B20 bandΕπίσης ότι εχουν στείλει πολλά τηλέφωνα επαρχία χωρίς πρόβλημα Μου είπαν επίσης οτι το τηλέφωνο που έχει το κόκκινο Global Vesrion είναι το 4 και όχι το 4X και ότι τα 4X είναι …
-
Παράθεση από Miyagki: “Παιδιά περιμένω ένα δεμα και είναι στα ΕΛΤΑ εδώ και δύο μήνες.. Να κάνω dispute η να πάρω στα έλτα; το postnl γράφει ότι ήρθε Ελλάδα αλλά το έλτα γράφει ότι είναι ακόμα εξωτερικό. Τι να κάνω; ” Αυτό που περιγραφεις συμβγαινει ότι δεν εχει σκαναριστει ο σακος, περιμενε λιγο και θα ερθει ειχα δυο παραγγελιες ετσι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από perpetas: “Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω μια παραγγελία από Gearbest από τις 11/11. Είναι το Mi Max 2 με άλλα ..12 πραγματάκια μέσα.. θήκες, κάρτα μνήμης κλπ. Επέλεξα κανονικά Eu Express και μου έστειλαν ένα tracking number όπου μέχρι και τώρα αναφέρει "Your parcel is on its way (Southhall)" Πριν λίγο έλαβα ένα νέο mail που λέει ότι shipping number ( LVS13763600017XXXXX ). Τι παίζει ακριβώς; από την αρχή άνοιξα ticket λέγοντας ότι θέλω DPDUK. Αυτό τι tracking number είναι; Πρώτη φορά π…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kggian: “Παράθεση από demakhs: “Η priority line από το banggood!! :thumbsup:” Με αυτά που ακούω εδώ, συμφωνώ απόλυτα, όμως η τιμή που έχει αυτή τη στιγμή το κινητό στο geek είναι μάλλον άπιαστη!” Που να δεις αν κάτσει τελωνείο πόσο άπιαστη χαχα μη ρισκάρεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk