Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 566.

• παιδια καλησπέρα, το εκανα και εγω αυτό με το find device και ενώ ειχα 300+ ωρες ξεκλειδωσε. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο πρόγραμμα για Unzip για να κανω την ρομ;

• Τον ήπιαμε?

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Κωδικό από mi account θυμάσαι; Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE: RE: RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από meletis: “Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Υποστήριξη Εκτελωνισμού, Τελωνειακές Υπηρεσίες από την DHL Express Edit: δεν κάνεις κάτι ακόμα. Αν είναι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου...” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν έβγαλα και πολύ άκρη με το site τους αλλά αναμένουμε. @meletis εσένα στη περίπτωσή σου πόσο πλήρωσες και τι αξία είχε Sent from my MI 8 using Tapatalk” Αξία το προϊόν είχε 85€ (πραγματική) -> έστειλα και τη απόδειξη από το paypal Πλήρωσα 1…

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Υποστήριξη Εκτελωνισμού, Τελωνειακές Υπηρεσίες από την DHL Express Edit: δεν κάνεις κάτι ακόμα. Αν είναι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου...” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν έβγαλα και πολύ άκρη με το site τους αλλά αναμένουμε. @meletis εσένα στη περίπτωσή σου πόσο πλήρωσες και τι αξία είχε Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από meletis: “Παράθεση από miltoskartalas: “@meletis Αθήνα από πού δηλαδή πρέπει να πάω να το πάρω; Και σε χρήματα ποιο ποσό γλυτώνω δηλαδή; Επίσης η διαδικασία που πρέπει να κάνω ποια είναι; Sent from my MI 8 using Tapatalk” Πηγαίνεις στα γραφεία στο αεροδρόμιο της DHL. Γλιτώνεις την αμοιβή εκτελωνιστή. Αλλά θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμου , και Φ.Π.Α. Περισσότερο και εγώ δεν γνωρίζω γιατί και εμένα με μπέρδεψαν. Έχει τρέξιμο θα φας μισή ημέρα. Το τηλέφωνό για το εκτελωνισμο της Dhl εί…

• @meletis Αθήνα από πού δηλαδή πρέπει να πάω να το πάρω; Και σε χρήματα ποιο ποσό γλυτώνω δηλαδή; Επίσης η διαδικασία που πρέπει να κάνω ποια είναι; Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παιδιά θέλω την άποψη σας. Κάνω αρκετές παραγγελίες τα τελευταία χρόνια είτε για μένα είτε για φίλους. Προλαβα και τις χρυσές εποχές που δεν καθόταν τίποτα τελωνείο. Πρόσφατα παρήγγειλα από ebay.com.au ένα αντικείμενο αξίας 80 ευρω και θα το στέλνανε με απλά ταχυδρομεία οπότε ρισκαρα για το θέμα τελωνείου γιατί το κόστος θα ήταν ίδιο αν καθόταν με τη τιμή από Ευρώπη. Οπότε ρισκαρα. Όμως εκείνοι το στείλανε με Dhl τελικα. Έχουν γράψει απέξω αξία χαμηλή. Εσείς τι προβλέπεται; Sent from my MI 8 usi…

• Τίμιο κινητό το μι6 το έδωσα για το μι8. Αν και ανώτερο, το μι6 θα το θυμάμαι σαν συσκευή περισσότερο. Ήταν τρομερό σύνολο Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Εγώ πάντως που έφυγα από global stable και πήγα σε China developer έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση η κάμερα της stable ήταν μακράν καλύτερη! Ειδικά στο βραδινό ουρανό Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Ενταξει, ανοιξε το κινητο με την xtrv. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου

• καλησπέρα, ηταν δικο μου λαθος που δεν bootαρε στη ρομ. Μπερδεψα τις κωδικες ονομασιες του μι6χ με το νοτε 5. Και εβαζα αυτή μεσα, ο θεος μας φυλαξε από χειροτερα πραγματα Όσο για το anti level δεν ειχε καθολου ενεργοποιημενο. Τωρα που παω στην τελευταια xtrv με china source λογικα θα εχει. Περιμενω να ανοιξει αυτή τη στιγμη είμαι στο logo

• Παιδιά καλημέρα, παρέλαβα χθες ένα μι6χ με fake rom και ξεκλείδωτο bootloader. Σήμερα το πρωί πέρασα twrp επιτυχώς αλλα ενώ δείχνει να κάνει εγκατάσταση όταν ανοίγει έχει bootάρει στην παλιά ρομ

• Παιδιά εγώ να πάω μια ιδέα; Πριν κάνα χρόνο είχε πέσει στα χέρια μου ένα μι5χ που είχαν πειράξει και bootloader για να μπει μέσα η ρομ του mi a1 σπασμένη βέβαια όχι με ota κτλ. Θυμάμαι υπήρχε ένας οδηγός που για να περάσεις κανονική έκδοση του μι5χ επίσημη κινεζική. Πειράζει σε ένα αρχείο το flash all bat κάπως έτσι, τις πρώτες σειρές και πέρναγες άλλες ώστε να πάρει κανονικά τον bootloader του μι5χ και να μπορέσει να στρώσει. Τώρα από μια συσκευή global version δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό ; Δε…

• καλησπέρα παιδια, εγω πηρα αυτό. Εχω κινεζικη συσκευή και china developer αυτή τη στιγμη

• Δεν κατάλαβα και πολύ τι είναι. Δεν έβγαλε ενημέρωση. Στον έλεγχο ενημερώσεων δεν έχει τίποτα Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Με ποια ρομ είσαι τώρα ?” China developer. Εντωμεταξυ είδα αυτό και λέω, λες να με αφήσει να ξεκλειδώσω bootloader αλλά τελικά δεν..μένουν άλλες 600 ωρες Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Μου έβγαλε χθες αυτο. Τι φάση; Υ.γ είμαι στο στάδιο που περιμένω να ξεκλειδώσω με δικό μου account6608ed0a4b132e4db6243f6bef71a94c.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alexmac: “Αυτό έκανα (και μολις έγραφα ότι τα καταφερα!!!) Χριστέ μου τι τραβάμε!!!! Προχωρ'αω στο επόμενο βήμα (unlock) να δω πόσες μέρες θα φάω!! :lol:” Αν φας λιγότερες από 720 θα κάνω ένσταση για μεροληψία. Αστειεύομαι, ελπίζω να ξεκλειδώσεις κατευθείαν μιας και θα σχηματίσεις κακή άποψη για τη κάμερα του με την άλλη ρομ Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παιδιά δεν έτυχε κατι. Εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Σόρρυ που σας έβαλα τσάμπα να εξηγείται Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Με κλειδωμένο οχι, δεν περνάει fastboot.” Τι περνάει σε αυτή τη περίπτωση; Sent from my MI 8 using Tapatalk