Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 566.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xrictina: “@miltoskartalas διάβασα σε θέμα εδώ στο φόρουμ πως και το geekbuying είναι εμπιστο κ έχει κ πολύ καλές τιμές...” Το geekbuying δεν έχει αναπτύξει δυστυχώς κάποιον ασφαλή τρόπο αποστολής δεμάτων για να μην κάτσουν τελωνείο. Μπορεί να είσαι τυχερή να ξεφύγει και να μην κάτσει μπορεί και οχι. Οι πιθανότητες να μην κάτσει ειναι πολύ λίγες πλέον. Θα σου πρότεινα banggood κιόλας γιατί το gearbest τον τελευταίο καιρό καθυστερεί..και δεν βλέπω ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα. Πάντως θ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xrictina: “@miltoskartalas Εννοεις να παραγγειλω απο Ευρωπη.., κι αν ειναι εκτος ευρωπης να παω σε baggood η gearbest? εμμ οκ.. δεν ξερω τι φαση με το τελωνειο μου το ειπαν κι αλλα ατομα απο το φορουμ. περυσι πηρα απο gearbest κ δεν ειχα κανενα θεμα. οσο για το κοστος επισκευης.., θα μου επιτρεψεις να εχω αντιρρηση γτ στο παρελθον οσα κινητα εχω παει για επισκευη.. μετα απο λιγο ειχαν ξανα το ιδιο θεμα. και ακομα και με εγγυηση που ειχα.., δεν μου το αλλαζαν. το αφηναν ισα ισα μερικ…
-
Κάτι ακόμη, το note 3 pro που έχεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλό κινητο. Έχω δουλέψει και τα δύο κινητά ( redmi note 3 pro, redmi note 4/64 snapdragon). Είναι και τα δύο γρήγορα αρκετά ίσως λίγο περισσότερο το μιντο αλλα, αυτό που έχεις είναι πιο ποιοτικό δεν λεπτομέρειες..δεν αξίζει τόσο η αλλαγη από αυτό που έχεις τώρα για κάποιο άλλο. Οι ζημιές που έχεις με μικρό κόστος πιστεύω πως επισκευάζονται. Αν αλλάξεις ρομ είναι σιγουρο πως θα βελτιωθεί το κινητό σου. Πρέπει να είσαι η πρώτος χρήστης…
-
Εγώ δεν θα σου πω για τις συσκευές πολλά αν και οι 3 που έχεις καταλήξει είναι διαφορετικής κατηγορίας μεταξύ τους ειδικά το μι α1 σε σχέση με τα άλλα δύο. Το μόνο που θα σου τόνιζα είναι οι υψηλοί δείκτες sar του mi a1, που για μένα είναι σημαντικοί. Το σημαντικό είναι όμως το τελωνείο!!! Ότι κοιτάς κοίτα από banggood η gearbest. Με priority direct mail και eu Express αντίστοιχα. Από πουθενά αλλού εκτός αν είναι από Ευρώπη. μην ακούς από καταστήματα που λένε αν κάτσει τελωνείο θα σας το πληρώσο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Η περίοδος τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτεμβρίου ήταν προβληματική γενικότερα. Άλλα δέματα πχ αρχες Οκτωβρίου ήρθαν. Είναι χάλια η φάση γενικά λόγω υποστελέχωσης, αλλά τότε ήταν απαράδεκτο. Για να πάρετε κουράγιο china post από 3/9 σήμερα έλαβα χαρτάκι από το ταχυδρομείο. Προσωπικής άποψη μην κάνετε αιτήσεις για refund μπαμ στις 60 μέρες. Κουράγιο κ υπομονή. Από εκεί και πέρα προτείνω belg post από gb(έρχεται στις 20 μέρες) ή priority από το bg (έρχεται Μαξ στις 15)... Στάλθηκε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gaiosgf: “Ναι, ετσι ειναι. Το εδωσα στο γιο μου και μου παραπονιεται οτι δεν βγαζει καλες φωτο σε σχεση με το rn 4 ενος φιλου του με αλλον αισθητηρα.” Εμένα με ικανοποιεί η κάμερα πάντως εδώ ένα δείγμα με omnivision και ελληνική έκδοση 9b7206f563bdab72a0ea9d7513c3c64d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nio78: “Παιδια sos. Θέλω την βοήθεια σας παραγγείλα από lightinthebox ένα le eco S3 στα 90 e με ασφάλεια για τελωνείο κ μου ήρθε λυπητερή από τελωνείο 72,60 να πληρωσω.τι να κανω, να πληρώσω κ μετά να ανοίξω case στο lightinthebox ή να μην το παραλάβω καθόλου;” Επικοινώνησε μαζί τους αρχικά, νομίζω βέβαια πως σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεις και μετά προσκομίζεις τα απαραίτητα χαρτιά και στο καλύπτουν Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι το expedited shipping? Περναει τελωνειο? Παραλαμβανω απο που? ελτα? κουριερ? Ευχαριστω εκ των προταιρων ” Περνάει τελωνείο το κάνουν οι ίδιες οι μεταφορικές, αναλαμβάνει η εκάστοτε μεταφορική εξ ολοκλήρου την μεταφορά του δέματος Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πληρωνω εγω τον εκτελωνισμο ή οχι? αυτο με ενδιαφερει!” Φυσικά και …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios Stelaras: “Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι το expedited shipping? Περναει τελωνειο? Παραλαμβανω απο που? ελτα? κουριερ? Ευχαριστω εκ των προταιρων” Περνάει τελωνείο το κάνουν οι ίδιες οι μεταφορικές, αναλαμβάνει η εκάστοτε μεταφορική εξ ολοκλήρου την μεταφορά του δέματος Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από grayfox: “Φίλε μου το mi 6 από gearbest στο έχουν στείλει? Γιατι εχω παραγγείλει και εγώ από τις 12.11 και περιμένουν νέο στοκ για να το στείλουν από ότι μου λένε.” Ναι το έχουν στειλει στις 12 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από chrisnik: “Που τα βρισκετε αυτα τα κουπονια..... ” εγω προσωπικα ακολουθω μια σελιδα στο facebook (Xiaomi & More Coupon King GR ) που ανεβαζει γρηγορα ότι καλο κουπονι παιζει, μιας και στο kimovil δεν προλαβαίνεις ποτε..στις 11.11 προλαβα από gearbest στα 193 μαζι με μεταφορικα mi6, όπως και Redmi note 4x σε πολύ καλη τιμη παλι και γενικα εχει βγαλει ότι τιμες ακους στο πατο..τις εχει βγαλει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georgekanapitsas: “@billfot σε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και μετά θα προχωρήσω σε refund.” Η απλά κατέβασε το αππ τους συνδέσου πήγαινε στις παραγγελίες και πάνω δεξιά θα σου έχει επιλογές για επικοινωνία, διαλέγεις επιλογή live chat και μαθαίνεις επί του που Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lorenzo81: “Πριν λίγες μέρες ανέβασα φωτογραφίες με έναν ταχυδρόμο που παρέδιδε δέματα μέσα στη βροχή με το παπάκι! Φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και δεν τους ρίχνουμε στο ίδιο καζάνι. Σήμερα θα τα χώσω στον δικό μου ταχυδρόμο που προχτές έκανε τον Κινέζο και δεν άφησε κανένα χαρτάκι στην είσοδο, αλλά έγραψε στο σύστημα οτι δεν ήταν δυνατή η παράδωση. Ευτυχώς που είναι priority bangood και μπορώ να πάω να τους χώσω το κινητό στη μούρη για να πάρω το δέμα μου. Φυσικά 5 δέ…
-
Παιδια καλησπέρα, εχω παραγγειλει το μι6 και σε κανα δυο εβδομάδες θα το εχω λογικα..εψαξα για tempered glasses και εχω παραγγειλει 3-4 διαφοετικα επεσε το ματι μου σε ένα που εγραφαν εδώ: Tempered glass screen protector for Xiaomi M… | Xiaomi Mi 6 αμα μπειτε θα δειτε από ένα μαγαζι ''tokopedia'' το οποιο στη φωτο που εβαλε μελος του φορουμ φαινεται να ταιριαζει τελεια! εχει βρει καποιος κατι αντιστοιχο; Επισης αυτή τη στιγμη εχω το Redmi note 4x και εχω παρει ένα μαζι με bezzels το οποιο όμως σ…
-
και εγω το ιδιο ψανχω βρηκα ένα από xda developers και ειχε ένα λινκ από μαγαζι αλλα δεν μπορεσα καν να φτιαξω λογαριασμο...φαινοταν τελειο αν βρεις κατι ενημερωσε με σε παρακαλω
-
Παράθεση από kaper: “Μα ελλαδα εχει φτασει απο 14/10 28/8 εχει γινει η παραγγελια Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άμα λήξει η προθεσμία της αποστολής λίγα θα μπορείς να καταφέρεις μετά πιστεύω, ξεκινά με την paypal Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kaper: “Ρε παιδια βαζω στο 17 τρακ RS931496289NL και μου λεει ελειξε επικοινωνισα με ελτα και μ λενε θα προωθησουν το αιτημα να κανει πιο ωρηγορα και αλλες τετοια...τι να κανω; Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” International Track & Trace | PostNL δες εδώ, δειχνει ότι χθες εφτασε το δεμα σου Ελλαδα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για παραγγελίες από Gearbest δοκιμάστε Belgium Post - Registered, μου ήρθε σε 15 μέρες και χωρίς τελωνείο, μάλλον είναι τριγωνική καθώς δείχνει απόστολέα από Βέλγιο και όχι από Κίνα, δεν έχει καν τα CN22/23” Και εμένα μου είχαν έρθει έτσι εξίσου γρήγορα δύο δέματα με αυτή τη μέθοδο, αλλά τώρα περιμένω από τις 21/10 η οποία κιόλας μπήκε Ελλάδα από τις 29..ααχχχ αυτά τα ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kaper: “Εσεις μια χαρα εισαστε εγω παραγγελια απο 27/8 αφιξη ελλαδα 14/10 ακομα περιμένω...να αρχισω να αγχωνομαι? Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε βουρ στη paypal για refund Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά αυτή τη περίοδο το ddpuk1 του gearbrst πως πάει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk