Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 566.
-
Παράθεση από akisjes: “Συγγνώμη φίλε μου που δεν κοιτάζω τους ένα - δύο που ενδεχομένως να πήρανε κάτι σε τιμή χώμα και δίνω βάση στην συντριπτική πλειοψηφία που έχει παράπονα καθώς και στην προσωπική μου εμπειρία.Και πάλι συγγνώμη.. ” Ηταν αρκετοι αυτοι που εκτος από το μι6 πηραν πραγματα σε τιμη χωμα..ειδικα το μι μαχ 2 επαιξε σε παρα πολύ καλες τιμς και για αρκετα κομματια, και εγω τα εχω παρει πολλες φορες με το gearbest που αργει κτλ και για αυτό προτιμαω banngood αλλα μην τα γενικευουμε
-
Παράθεση από akisjes: “Στο gearbest???? Αποστολή σε ένα μήνα από τώρα και παραλαβή μετά από άλλους 2.Οντως πολύ τυχεροί αυτοί που πρόλαβαν ” Φιλε δεν είμαι funboy κανενος..εγω προσωπικα προλαβα το μι6 στα 193 ευρω μαζι με EU EXPRESS από το gearbest και σημερα το στειλανε, και στη προκειμενη περιπτωση ακομη και 1-2 μηνες να κανει που δεν πρόκειται, δε θα με ενοχλησει και τοσο, αν τωρα εσυ εναντι καποιων ημερων ισως και εβδομάδων θυσιάζεις διπλασιο ποσο, μαγκια σου
-
Παιδια σε mido η μπαταρια εχει γινει καλυτερη από ποτε με -21% εχει βγαλει σχεδόν 3 ωρες αναμμενη οθονη..δε το εχω ξανα δει κατι τετοιο..σε κενζο περαστηκε μια χαρα Ευχαριστούμε!
-
Καλημέρα, μολις περαστηκε σε μιντο, μεχρι το βραδυ θα εχω εικονα, ελπιζω να είναι αντιστοιχα καλη στην μπαταρια όπως η 7.10.19 με εκεινη την εκδοση εβγαζα 10-11:30 ωρες ανοιχτη οθονη..τωρα ειχε μειωθεί με τις επομενες στις 8-9
-
Εγώ πήρα τριάντα πέντε ευρώ από banngood σαν αποζημίωση επειδή στις εικόνες στο σιτε έλεγε για CMOS. Τους έστειλα εμαιλ και το πρότειναν. Υ.Γ μου φαίνεται πολυ καλος πάντως ο omnivion Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, φτιαχω αυτό το νημα καθως αναζητω ένα αξιολογο tempered glass.. Εχω αγορασει από ebay ένα από αυτά τα και καλα ''φουλ'' το οποιο ναι μεν καλυπτει περιμετρικα το κινητο όμως η ποιοτητα του είναι χαλια..δεν είναι ιδιας ποιοτητας με τα συνηθισμένα 9Η και η οθονη χανει πολύ από τα χρωματα της. Ακομη, στο κεντρο της παρολο που δεν εχει παρει αερα από κατω κανει μια φουσκα η οποια ''ζαλιζει''. Εχει βρει κανενας καποιο που να αξιζει;
-
Banggood 4/64 front camera qtech_s5k5e8 back qtech_ov13855 γαλαζιο χρωμα όχι β20, ποια καμερα εχω; επισης ποια είναι καλυτερη;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tacolla: “Καλησπέρα, από χθες, κι ενώ έσβησα αρκετές φωτογραφίες, μου βγαζει σφάλμα το άλμπουμ. Έχω το kenzo και την τελευταία aroma. Τι μπορει να φταιει;” Σε kenzo και kate που την έχω περάσει δεν έχω αντίστοιχο θέμα εγώ προσωπικά, το επισημαίνω για να σε βοηθήσουν πιο γρήγορα όσοι μπορούν Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makisfz: “Φίλε μου δίνεις λάθος εντολή δεν βάζεις στο τέλος την κατάληξη img Redmi Note 3 pro ” Παράθεση από makisfz: “Φίλε μου δίνεις λάθος εντολή δεν βάζεις στο τέλος την κατάληξη img Redmi Note 3 pro ” σε ευχαριστω πολύ, το εκανα ετσι όπως ειπε και όλα καλα, αυτή τη στιγμη κανει εγκατασταση την ρομ, σε ευχαριστω πολύ ειχα καιρο να ασχοληθώ με εγκατασταση twrp και δε το θυμομουν. Στις υπολοιπες 4 συσκευες στο σπιτι το εχω κανει πολύ καιρο τωρα.. σας ευχαριστω ολους καλο βραδυ ====…
-
RE:
ΜήνυμαΞέχασα να αναφέρω είναι το κατε και το recovery το τελευταίο που υπάρχει για το κατε5992122e0e6e45c0c6d68b753df21539.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk