Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 566.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα παιδιά στα Mido αυτή την εβδομάδα η rom είναι χωρίς προβλήματα?” Όχι είναι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε μιντο από το πρωί. Από 3 συσκευές που τη πέρασα στο σπίτι όλα καλά σε μιντο κενζο μόνο στο redmi 4a η μπαταρία φεύγει νερό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi 4a (rolex) μετά από κάποιες ώρες σίγουρα έχει θέμα με την μπαταρία . Μέσα σε πέντε ώρες αναμονής έχασε 20 τα εκατό με πέντε λεπτά αναμμένη οθόνη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi 4a η μπαταρία φεύγει νερό στην αναμονή.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδια μια ερωτηση...κατεβάζετε ολοι με ταχυτηες 100-200 kb/s? εχω εδώ και ποσο καιρο που ότι ρομ να κατεβασω από οποιο mirror κατεβαζω με τέτοιες ταχύτητες..κατανταει πολύ κουραστικο για 1gb να θελω 2 ωρες και αυτό στην καλυτερη περιπτωση αν δεν κοψει τη συνδεση ο σερβερ και ξανα χρειαστεί από την αρχη.. Υ.γ σε άλλες περιπτώσεις κατεβαζω με 800-1000 δεν είναι το ιντερνετ μου
-
ο smart assistant είναι και στις επισημες ρομ;
-
Παράθεση από miltosdelis: “Gearbest μέσω Βελγίου το περιμένω εδώ και 53 μέρες το 20000mAh Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μεσο βελγιου ειχα παραλαβει δυο powerbanks 10.000 και 20.000 και τα δυο xiaomi σε 20 μερες το πολύ .. Υ.γ το 20 δε με εχει εντυπουσιασει για καποιο λογο..φιλος ειχε το 16αρι και νομιζω ότι είναι καλυτερο το 16..
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από miltoskartalas: “Το vickmall χωρίς τελωνείο ; Τριγωνική αποστολή; Και τι κόστος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κόστος και Vickmall δεν πάνε μαζί , το καλύτερο και πιο επαγγελματικό μαγαζί , αλλά ακριβό.” Συμφέρει όμως αντί για priority ή eu express των gearbest και bangood αντίστοιχα; Σαν συνολική τιμή; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το vickmall χωρίς τελωνείο ; Τριγωνική αποστολή; Και τι κόστος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fragsp: “Καλημέρα μετά από downgrade στην προηγούμενη έκδοση της rom επιτέλους απόκτησα MIUI 9. Μετά έκανα upgrade στην 7.10.27 και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος συνημμένα σας έχω την κατανάλωση μπαταρίας κατά τη διάρκεια του 7ωρου ύπνου που δεν πρέπει να ξεπέρασε το 3%, βέβαια έχω απενεργοποιήσει τις πιο πολλές εφαρμογές που τρέχουν ατο παρασκήνιο γιατι δεν με ενδιαφέρουνε. Ενα θεμετάκι που παρατήρησα είναι ότι όταν χρησιμοποιήσω την εφαρμογή του forum και ανοιξω link για να…
-
Παράθεση από ktsak: “Εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ...... ” Εγω περασα την .26 ειχα θεματα με επανεκκινήσεις κτλ φριζαρε η οθονη κτλ..και μετα παλευα να κατεβασω την .19 γιατι ο εξυπνος την διεγραψα την προηγουμενη φορα για να ξανα παω σε αυτή οπου και αυτό εκανα...ειδα το φιξ που βγηκε για την .27 αλλα δε προλαβα ι…
-
Παράθεση από bas13bou: “δεν μπορω καν να μπω απο recovery ουτε χειροκινητα. =============== Οκτ 29th 2017, 8:57pm =============== το εχω βαλει στην φορτισει τωρα και ενω ειχα μπαταρια τωρα μου δειχνει οτι δεν εχει καθολου και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι ” μαλλον εισαι σε edl mode για συνδεσε το στον υπολογιστη και δες σαν τι το εντοπιζει
-
Παράθεση από NasDriver: “Αξιόπιστο μαγαζί με ανταλλακτικά είναι το draggon-tt Καλό θα ήτα να κοιτάξεις οθόνη + digitizer + frame ” Σε ευχαριστω για την απαντηση, πηρα τελικως από ebay ένα που ειχε πολύ καλες κριτικες ολοκληρο το πακετο εννοείται όπως αναφέρεις και εσυ στο dragon tt δεν ειχε στο μαυρο που ηθελα συν ότι παντα θελω να πληρωνω με paypal ειδικα τωρα που ληγει σε λιγο η prepaid μου οποτε σκεφτηκα ότι θα ηταν μεγαλο μπερδεμα εάν τυχον επρεπε να παρω refund με ληγμένη καρτα. Αναμένουμε …
-
Μήπως για το mido να την κατεβάσετε ; Λογικό είναι να τυχαίνουν και αυτά απλά για να μην την πατήσουν περισσότεροι Συνέχισε την άψογη δουλειά Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κανείς λινκ για το mido την 7.10.19 γτ βρίσκω μόνο την .14 έκανα το λάθος και πέρασα την .26 και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω καν έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να περάσουμε την αρομα; Επίσης επειδή δεν έχω ξανά περάσει τι διαφορές υπάρχουν; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια στο μιντο υπαρχει οντως θεμα..παρολο που ειπα ότι όλα ηταν καλα...μετα από κανα δυο ωρες αφου την περασα ανοιγω μια εφαμοργη φριζαρει γινεται σκουρο μπλε η οθονη και δεν ακουγε σε τιποτα..και μετα εκανε επανεκκινηση μονο του
-
τη περασα σε μιντο..προς το παρων βλεπω καλυτερη διαχείριση ραμ..περισσοτερη ευλευθερη