Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 566.
-
Καλημέρα στην ομάδα, φίλος έχει mido 3/32 ελληνικής αντιπροσωπείας και αντιμετωπίζει θέματα με κρασαρισμα εφαρμογών και συστήματος αλλά και εγκατεστημένες. Δοκίμασε φορμάτ και να περάσει μέσω του updater λήψη ενημέρωσης αλλά τίποτα. Επειδή δεν θέλει να χάσει την εγγύηση τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς να πειράξουμε λογισμικό; 9097d765cb4d7922ceef6bdd7b729f52.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια καλημέρα, αυτή τη στιγμη σε mido εχω 7.10.14 για να παω στην .19 τι κανω wipe από το recovery;
-
Βοήθεια με a3!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο φόρουμ χρειάζομαι την βοήθεια σας για ένα samsung a3 2015 το ξέρω ότι δεν είναι xiaomi κτλ αλλά επειδή εδώ υπάρχουν πολλοί έμπειροι πιστεύω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε. Το πρόβλημα έχει ως εξής, το κινητό έχει σπασμένη οθόνη αλλά λειτουργεί βέβαια δεν μπορώ να δω τίποτα αλλά ακούγεται κτλ. αυτό που θέλω είναι να ανακτήσω όλα τα αρχεία ή έστω όσα το δυνατόν περισσότερα γινετια. Αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής το αναγνωρίζει σαν συσκευή χωρίς αρχεία, δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή …
-
Καλησπέρα παιδια, πριν λιγες μερες απεκτησα το κινητο του τιτλου και είναι με επισημη global stable. Θελω να περασω την ελληνικη ρομ του φορουμ αλλα εχω μπερδευτεί σχετικα με το ποια συσκευή εχω mido η nikel μπορει να μου στειλει καποιος καποιο οδηγο για να ξεκινησω με ξεκλείδωμα bootloader αρχικα και μετα να περασω την ελληνικη; εγκριση εχω παρει. Ευχαριστω
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι όχι. Είναι fastboot αυτές. Πρέπει να τις φλασάρεις με miflash. ” υπαρχει οδηγος και λινκ για το τελευταιο μι φλασ;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε αρχικά μία αναζήτηση στο Google και όταν γυρίσω σπίτι θα δω μπας και έχω κάπου καμιά παλιά ” βρηκα την πρωτη που δινει ως πιο αποτελεσματικη σε αυτό το λινκ MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.13 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και την κατεβαζω =============== Οκτ 2nd 2017, 6:26pm =============== είναι σε tar μορφη τις περναω ετσι μεσα στο κινητο και προχωραω μεσω του updater?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τότε, πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να αλλάξεις ROM για να ξεκλειδώσεις. Πρέπει να πας ψάχνοντας, σύμφωνα με το ποιές ROM ξεκλείδωσαν επιτυχώς. Δες στην πρώτη σελίδα. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Τότε, πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να αλλάξεις ROM για να ξεκλειδώσεις. Πρέπει να πας ψάχνοντας, σύμφωνα με το ποιές ROM ξεκλείδωσαν επιτυχώς. Δες στην πρώτη σελίδα. ” αυτό ειχα σκοπο να κανω απλα οι αποριες μου είναι οι εξης: που θα βρω λινκ για να τις κατεβασω τις συγκεκριμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό που σου λέει το εργαλείο το έχεις κάνει;” Ναι τα έχω ενεργοποιημενα Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Άρα έχει να κάνει με το λογαριασμό σου και όχι με το κινητό και τη ROM που "φοράει". Μπες στη διευθυνσή en.miui.com/unlock από incognito window (ασφαλή περιήγηση) και βάλε τα διαπιστευτήριά σου να δεις αν αυτή τη φορά σε παραπέμπει να κάνεις αίτηση εκ νέου, διότι αυτό το μήνυμα που λαμβάνεις σημαίνει ότι ο λογαριασμός Mi που έχεις, δεν διαθέτει άδεια για ξεκλείδωμα. ” το εκανα και εβγαλε πως ειχε απορριφθεί η αιτηση μου αν και θυμαμαι πως ειχε γινει δεκτη, σε ευχ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό το μήνυμα το λαμβάνεις ακόμη και εάν δεν έχεις το κινητό συνδεδεμένο στο PC; ” ναι ειτε συνδεδεμενο ειτε οχι
-
Παράθεση από makis1024: “Κατέβασε το τελευταίο mi unlock tool ” το τελευταιο εχω
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασες με αυτήν που έχεις και είχες πρόβλημα; ” παιρνω για καποιο λογο αυτό το μηνυμα ενώ εχω αδεια. γιατι και όταν μπαινω στην σελιδα δεν μου βγαζει την αιτηση αλλα κατευθείαν να κατεβασω το προγραμμα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Εσύ με ποιά rom είσαι τώρα; ” εγω global εχω και θελω να ξεκλειδωσω και λεω να ξεκινησω από αυτή που ειχες τις περισσοτερες επιτυχιες μπορει καποιος να μου δωσει λινκ; παραθετω σκριν. Τωρα επειδή εχει μιυι 8 θα μπορεσεω να περασω την τελευταια developer η πρεπει να κανω φορματ λογω εκδοση;
-
link για τις ρομ ξεκλειδώματος;
-
ναι παιδια εχουμε version με β20. Τωρα παλι η xiaomi τα εκανε λιγο μπαχαλο...Στο kimovil ας πουμε 6/64 δειχνει και να λεει glοβαλ αλλα αμα μπεις στα σιτε που δειχνουν να τα πωλουν μονο για λογισμικο global λενε στα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν βλέπεις για την συχνοτητα..είμαι περίεργος να δω τι ισχυει τελικα =============== Σεπ 30th 2017, 1:29pm =============== παιδια μιλησα τηλεφωνικως με το mi store δεν την εχει την συχνοτητα...παρολο που στο μηνυμα μεσω facebook ειχαν απαντησει πως την εχει..