Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 566.
-
Αγορα Mi note 2
Μήνυμαπαιδια καλησπέρα, θελω την γνωμη σας πιστευεται ότι αξιζει να αγορασω το mi note 2 στα 270 με eu express μιας και το μι6 μονο ανοδο στις τιμες εχει..η αξιζει πολύ η διαφορα τιμης του μι6; σαν συσκευή τι λεει από μπαταρια κτλ η καμερα εχω ακουσει δεν είναι και τοσο καλη. Γενικα θα ηθελα να μου πειτε τα θετικα και αρνητικα για αυτή τη συσκευη
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από pavlidisc: “Εφόσον λοιπόν έχει φέρει το Redmi 4 Pro χωρίς Β20, άρα φέρνει και το Mi6. Πόσοι άραγε από τους υποψήφιους πελάτες ξέρουν οτι το εκπληκτικό κατα τα άλλα Mi6...δεν έχει B20;;;;;;; :evil ” Για το Mi6Συνδεσιμότητα (Hidden Content) FDD-LTE 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600MHz (οχι FDD-LTE 800 = B20) Και το Redmi Note 4 MTK επίσης χωρίς. Για να πω και τη γνώμη μου για πολλούς πελάτες δεν έχει και τόσο σημασία... ” Σε επικοινωνια μου μαζι τους μεσω facebook…
-
Παιδια καλησπέρα, θελω την γνωμη σας. Εδώ και καιρο ειχα αποφασισει να παρω το μι6 μολις παιξει στα 300-320 αλλα μολις ειδα ότι το mi5s plu εχει 250 με 4ραμ βεβαια. Πιστευετε ότι αξιζει να περιμενω η να παω στο mi5s plus? από καμερα ποσο διαφορα εχουν; μπαταρια καλυτερη το mi5s plus να φανταστω; Εστω ότι την ιδια στιγμη το mi5s plus που εχει 250 εχει 320 και το mi6..αξιζει η διαφορα χρηματων; ευχαριστω για τον χρονο σας
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχει η νέα MIUI 9 xtrv 7.9.7, αλλά είναι developer. Δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το Download Section. Δες εδώ => [XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/09 03:06) ” Ενταξει σε ευχαριστω πολύ, όταν θα εχω το κινητο μιας και είναι της αδερφης μου θα επιχειρησω να περασω την ρομ του φορουμ μας, παρενθεση παντα developer περναω σε όλα τα κινητα για καποιο λογο
-
Ναι παιδια μην αγχωνεστε το γνωρίζω αυτό, μιας και εχει τυχει να κανω αυτή τη διαδικασια 3-4 φορες, ευχαριστω παντως για την παρατηρηση =============== Σεπ 1st 2017, 4:27pm =============== Παράθεση από makis1024: “Πλάκα έκανα Γιώργο ,έτσι και αλλιώς δεν σημαίνει ότι θα βάλει αμέσως μπροστά, το ξέρει και μόνος του. ” παιδια, τωρα θα ξεκινησω, μια ερωτηση στον φακελο adb θυμαμαι βαζαμε και κατι ακομη αρχεια όχι μονο το recovery..τωρα μονο το recovery να εχω; =============== Σεπ 10th 2017, 5:00pm =…
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαεχω μια απορια, εκει βλεπω μονο 8.2 αλλα στο threat που είναι ανοιχτο για τις miui9 βλεπω και σε xtrv Κ αρομα να υπαρχουν πιο καινούργιες (Τωρα το λινκ δουλευει) μπορεις να μου εξηγήσεις τι διαφορα εχει; φιλικα παντα
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/594-Xiaomi-RedMi-Note-3-SE-Kate/ ” δεν υπαρχει νεοτερη; μονο 8.2;
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Η έκδοση είναι για το kate. Θα την βρεις στο Downloads section του φόρουμ. ” μπηκα να κατεβασω από εκει αλλα εβγαλε error 404 δεν βγαζει κατι το λινκ, δε ξερω αν βρηκα εγω λαθος δε νομιζω
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Κατ' αρχάς ανέβασε εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε ποιά ROM έχεις. Αν δεν έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Στη συνέχεια βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και όταν πάρεις έγκριση δες εδώ για το ξεκλεί…
-
Update Rolex [SOLVED]
ΜήνυμαΤο ξερω ότι βγηκα εκτος θεματος, και συγνωμη απλα για να μην γεμιζω το φορουμ με νηματα για το τιποτα, μιας και ηταν κατι απλο. =============== Σεπ 10th 2017, 2:22pm =============== παιδια θελω βοηθεια, ενώ εχω περασει την ελληνικη σε αυτό το κινητο τωρα δεν εχει μεσα το recovery της ομαδας βγαζει το κανονικο το απλο =============== Σεπ 10th 2017, 4:31pm =============== μπορει να κλεισει το θεμα μιας και εκανα επιτυχως τις αναβαθμίσεις, ευχαριστω πολυ
-
rom bug
Μήνυμαμπορει να κλεισει το θεμα, ευχαριστω
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαπαιδια καλησπέρα, υπαρχει οδηγος για να περασουμε την ελληνικη εκδοση σε Redmi note 3 pro (KATE) γιατι ψαχνω και δεν βλεπω κατι, θυμαμαι παλιοτερα ειχε γινει αποπειρα από έναν από τους admin του φορουμ για ξεκλείδωμα bootloader αλλα ηταν αρκετα επιφοβος ο τροπος καθως δεν ηταν επίσημος. Εχουμε καποια εξελιξη από εκει και μετα; μπορούμε να αλλαξουμε λογισμικο; Γιατι το κινητο εχει εδώ και ένα χρονο global stable και εχει μικρο κολληματα. Ευχαριστω πολύ!
-
Update Rolex [SOLVED]
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολύ για την απαντηση σου, factory από τις ρυθμισεις κλασσικα ετσι; επισης μιας και σε ''βρηκα'' σε kenzo που εχει την τελευταια του φορουμ xtrv χρειαζεται και αυτό φορματ; ΚΑτι ακομη τι διαφορα εχουν η αρομα από τις xtrv εχω ψαξει να βρω καποιο threat αλλα δεν εχω πετυχει
-
Update Rolex [SOLVED]
Μήνυμακαλησπέρα στην ομάδα, και συγχαρητηρια για μια ακομη φορα για την τρομερη δουλεια που κανετε, εχω την ρομ που φαινεται στο screenshot και ηθελα να ρωτησω τι θα χρειαστεί για να περασω την τελευταια εκδοση που είναι και με miui 9, κατευθείαν flash από recovery χρειαζεται να κανω φορματ η οποιοδήποτε άλλο βημα; ευχαριστω εκ των προτερων
-
rom bug
Μήνυμαόχι, γενικα με μιυι 8, σορρυ για την ασαφεια
-
rom bug
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό....ή να υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που να μην είναι στον οδηγό ” μπα, τι στο καλο σε τουλάχιστον δεκα συσκευες φιλων δουλεψε ετσι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “δες εδώ και μερικές άλλες επιλογές ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8” Δυστυχώς έτσι τα είχα βάλει όλα, μήπως είναι κάποιο bug της έκδοσης αυτής; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
rom bug
Μήνυμακαλησπέρα,εχω εδώ και δυο μέρες το κινητο που φαινεται στη φωτο κ μολις το πηρα εκανε αναβάθμιση. το πρόβλημα που εχω είναι ότι ενώ εχω δωσει ασεια για αναδυομενα παραθυρα κ αυτοματη εναρξη το messenger δεν ανοιγει το εικονιδιο συνομιλητή. τι μπορει ν φταιει;