Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 566.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για το Kenzo. ” Σε ευχαριστω πολύ, αν δεν σε κουραζω, γνωρίζεις μηπως ημερομηνια;

• Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση, από drivers παμε καλα δοξα το θεο τα εχω περασμένα μιας και εχω κανει πολλα κινητα απλα τωρα ειχα αρκετο καιρο. Κατι τελευταιο η εκδοση που κυκλοφορει τωρα είναι η 9; γιατι αν δεν είναι να περιμενω να βγει δεν υπαρχει λογος να κανω διπλα πραγματα.

• Καλησπέρα στην ομάδα, θελω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού που υπάρχει για το κινητό του τίτλου. Επειδή έχω αρκετό καιρό να ασχολήθω με το θέμα και δυστηχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να παρακουλουθώ συνεχώς το φορουμ θέλω να μου πείτε τι χρείαζεται να κάνω. Στο κινητό υπάρχει το twrp, παραθέτω screenshot. Y.Γ εχει βγει η miui 9; Ευχαριστω..

• γιατι δεν βρισκω πουθενα για το kenzo? αφου δεν είναι σε αυτά που εχουν παρει παραταση..αν δεν κανω λαθος.

• Καλη επιτυχια σε ολους, ας το κερδισει οποιος το εχει πιο πολύ αναγκη

• Xiaomi redmi 4a

miltoskartalas - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Έχω από το global d8eccf720b63c740a5fb2a9b4ca2742a.jpg Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi 4a

miltoskartalas - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολη την παρεα, ο λογος που γραφω το θεμα αυτό είναι για τη διαφορα που παρατηρω αναμεσα σε δυο xiaomi Redmi 4a. Αρχικα, εχουμε στην οικογενεια ένα 2/16 με ρομ από κινεζομαγαζο (geekbuying) και ένα 2/32 overseas edition το οποιο εχει global. Η διαφορα που παρατηρω στις δυο αυτές συσκευες είναι ότι αυτή με τη global κραταει τουλάχιστον δυο μερες λιγοτερο μπαταρια από ότι το άλλο. Συνηθως το 2/16 με ελαφρυα καθημερινη χρηση βγαζει 5-6 μερες (εξοικονομηση ενεργειας φυσικα και ανοιχτο wi…

• RE:

miltoskartalas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Vickmall κοίταξες ?” Ναι αρκετα ακριβότερα όμως.. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω ψηφίσει όλες τις μέρες από την έναρξη με τον λογαριασμό miltos844 Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγορά kenzo

miltoskartalas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα είμαι κάτοχος Xiaomi, (Kenzo, Hennessy, kate) και θέλω να παραγγείλω το Kenzo για ένα φίλο μου, έψαξα στα μαγαζιά που ψωνίζω συνήθως Gearbest, geekbuuing αλλά είδα πως υπάρχει μόνο το κατε.. Και θα προτιμούσα να μην πάρω αυτό μιας και το να περάσω την ελληνική είναι αρκετά ζόρικο.. Υπάρχει κάποια πρόταση για κάποιο μαγαζί που να τι έχει διαθέσιμο και οικονομικά; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδια καλησπέρα μετα από κοπους και πολλα πατερ ημων κατεφερα και περασα china stable δεν μπορεσω να περασω developer εβγαζε ένα ερρορ το mi flash όμως ακομη όταν παω να ξεκλειδωσω τον bootloader παιρνω αυτό το μυνημα

• το mi pc suite δεν βρισκει καν το κινητο γιατι είναι με android 6 από ότι διαβασα.. =============== Δεκ 17th 2016, 5:07pm =============== στην αγγλικη εκδοση μου βγαζει ότι up to date λογισμικο..θα δοκιμασω με το κινεζικο =============== Δεκ 17th 2016, 5:13pm =============== ποιο από αυτά να επιλεξω ;;;; =============== Δεκ 17th 2016, 5:51pm =============== παιδια τελικα καταφερα περασα την ρομ που λεει ο οδηγος όταν τυχει αυτό το πρόβλημα το κινητο ανοιε εκανα καποιες ρυθμισεις και μετα εσβησε …

• ναι ειδα και κατεβαζω την άλλη ρομ..αυτό με το wifi δικαιολογειται;

• παιδια βοηθεια εχω για καποιο λογο εχω xiaomi redmi note 3 pro και μεσω miflash πηγα να περασω την china develepoer αλλα εβγαλε αυτό ερρορ Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)", το ανοιξα και διαπιστωσα πως δεν εντοπιζει κανενα δικτυο wifi και στην μπαρα δεν μενει ανοιχτο το wifi

• Να σημείωσω ότι έχω δοκιμάσει και με 7zip και winrar, μάλιστα στο 7zip μου βγάζει σφαλμα δε μπόρεσε να ανοιχθεί ως tar Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι δε μου βγαζεις..εχω ένα πρόβλημα εχω κατεβασει developer κτλ για να περασω μεσω μι φλασ αλλα το θεμα μου είναι ότι όταν κανω extract παιρνω μονο ένα αρχειο και όχι οσα δειχνει πως πρεπει να είναι στον οδηγο..ξερεις κανεις γιατί;

• Κάποια ιδέα; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίρνω αυτό το μήνυμα Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• είναι σιγουρα αυτή η ρομ γιατι βλεπω στον τιτλο κατι για global

• Κατι ακόμη χρειάζεται να γίνει μήπως κάποιο extract ή απλά την τοποθετώ στον εσωτερικό χώρο; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk