Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 566.
-
Καλησπέρα, πριν μερικες μερες φιλος μου παρελαβε το κινητο του τιτλου με global, και θελω να το περασω την ελληνικη..από οσο θυμαμαι πρωτα πρεπει να περαστει Official developer..ετσι ειχα κανει και σε προηγουμενα μεσω pc suite, αλλα από ότι εψαξα προς το παρον το συγκεκριμενο πρόγραμμα δεν υποστηριζει τα κινητα με android 6.. υπαρχει καποιος άλλο τροπος χωρις να ρισκάρω να brickαρει η συσκευει που να μπορω να περασω developer ετσι ώστε να συνεχισω με το ξεκλείδωμα..και τελικως να περασω την ελλη…
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
ΜήνυμαΚαλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη συσκευή για την μητερα μου, χρήση πολύ χαλαρή και χαμηλών απαιτήσεων, πως την βλέπετε σαν συσκευή; Από ποιότητα; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Καλορίζικο το "εργαλείο"! Να το χαρείς! :thumbsup:” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα εδώ και μαι εβδομαδα έχω το redmi note 3pro kate 2/16 με global8.0/stable 8.0.40 (MHRDIG) μέσω ότα update. Το κινητό τρεχει πολύ ωραία και ομαλά, παρόλα αυτά όταν βγει ελληνική ρομ εννοείται πωε θα την περάσω Κοντολογις το θέμα το ανοιξα μόνο και μόνο για να παραθεσω κάποιες φωτογραφίες που φοράει γυαλακι για kenzo όπως και θήκη..επειδή βλέπω μεγάλη ανησυχία σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτών των προϊόντων.. Να σημείωσω πως ή θήκη είναι πλήρως λειτοθεγικη..τα κουμπια της έντασης δουλεύ…
-
Νεκρό xiaomi
ΜήνυμαΚαμια ακόμη ιδέα; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεκρό xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ναι, για καμία ώρα... ” όχι τιποτα
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμανα δοκιμασω να αποσυνδεσω την μπαταρια και να το αφήσω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από miltoskartalas: “Κάποια άλλη απάντηση; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασε με άλλο καλώδιο και όχι με αυτό που ήταν συνδεδεμένο και φόρτιζε την στιγμή της υπερθέρμανσης. Αν και πολύ φοβάμαι ότι αν η θερμοκρασία ήταν όντως υπερβολική σε σημείο που να μην αντέχεται στην αφή, τετέλεσται :(” Δοκιμασα με διαφορετικό δεν πρέπει να ήταν τόσο πολύ γιατί το ανοιξα και δεν βλέπω κάποια αλλοίωση Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Νεκρό xiaomi
ΜήνυμαΚάποια άλλη απάντηση; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σύνδεσέ το στον υπολογιστή και δες στις συσκευές συστήματος εάν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής στις θύρες COM, κανονικά θα πρέπει να το βρίσκει και να το χάνει” Δεν βρίσκει τίποτα. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το συνδέσεις με πατημένο το πλήκτρο volume down και το κρατάς συνέχεια πατημένο ?” Ναι εννοείται και με όλα τα κουμπιά που έλεγε ένας οδηγός.. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαναι αυτό κανω
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαδοκιμασα ότι ελεγε ο οδηγος αλλα όταν παταω download μενει εκει και δεν κανει τιποτα άλλο..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δοκίμασε να το βάλεις σε fastboot (καλυτερα συνδεδεμένο με η/υ) για να δεις πργματικά αν υπάρχει κάτι απο το RMN3” Έγινε ευχαριστώ έχω ξεκινήσει να κατεβάζω ρομ και βλέπουμε από αύριο.. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμαδεν γινεται τιποτα...ουτε ανιχνευεται από τον υπολογιστη πουθεν..
-
Νεκρό xiaomi
Μήνυμα771bb7a2968d671287fce42d6ea25fec.jpg πιθανότατα να είναι αυτή..είναι σκριν από άλλη συσκευή αγιασμένη από το ίδιο μαγαζί με διαφορα ένα μήνα.. minideal.net Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεκρό xiaomi
ΜήνυμαΝαι είχε multi rom..μπορεί να βρω σκριν να σας πω ποια ειχε.. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk