Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 566.
-
Νεκρό xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα..redmi note 3 mtk φίλου ξαφνικά ενώ φορτίζε (δικό του φορτιστή) και έπαιζε μουσική σβήνει και αναπτύσει τρομερή θερμοκρασία..μετά από ώρα που το παίρνω στα χέρια μου είναι σε φυσιολογική θερμοκρασία και δεν ανταποκρίνεται στο παραμικρό.. φορτιση κτλ. Τι μπορούμε να κάνουμε; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά xiaomi
Μήνυμαεμενα το μονο που με προβληματιζει είναι ότι φοραει mtk..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kondore: “εγω το πηρα απο εδω fastcardtech.com/xiaomi-redmi-pro-32gb.html στις 30 αυγουστου. Σημερα μεσω tracking ειδα οτι εφτασε ελλαδα η συσκευη στο κεντρο διαλλογης. απο βδομαδα πιστευω θα το εχω. Αν και μετανιωσα για την παραγγελια μια βδομαδα μετα επειδη βρηκα το Mi5 με 180$ απο το gearbest νομιζω. Αμα υπαρχει ακομα η προσφορα μην το σκεφτεσαι καν, πανε στο Mi5, κινηταρα και με 50Ε λιγοτερα απο το redmipro” Είσαι σίγουρος ότι το είχες δει στα 180; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησ…
-
Αγορά xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα, είμαι κατοχος xiaomi redmi note 3 pro και στην οικογένεια υπάρχει και note 3 mtk, τέλος του μήνα σκέφτομαι να αγοράσω για δώρο το redmi note 4 αυτό που με προβληματίζει είναι ότι φοράει mtk και έχοντας και τις δύο συσκευές έχω διαπιστώσει πως ο snapdragon έχει πιο ομαλή λειτουργία συν ότι κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας, επιπλέον εχω περάσει και στα δύο τις ελληνικές ρομ και μπορώ να πω ότι ο mtk δεν συνεργάστηκε καθόλου.. Για αυτό τον λόγο σκέφτομαι και την αγορά του note 3 p…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Οκ τωρα την έμαθες την διαδικασία, οπότε είσαι έτοιμος και για άλλα !!” Κάνα δυό προσευχές να μάθω και θα είμαι ακόμη πιο έτοιμος χαχαχ Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από Bodai: “Δηλαδη δεν σου ξεκλειδώνει? Μηπως είναι ήδη ξεκλειδωμένος ο bootloader? Το τσεκαρες αυτό? ” μολις το τσεκαρα και εβαλε οτι ειναι ξεκλειδωτος..γιατι ομως να βγαζει στο dos Bootloader is disabled? ” βγαζει αυτο C:\adbb>fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.634s] booting... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.636s
-
Παράθεση από gkalen: “Φιλε , ξεχνά το , ή ρομ αυτή είναι καρναβάλι , αν δε βάλεις αγγλοκινεζικη Developer rom δεν πρόκειται να ξεκλειδωσεις .. Δες στο ευρετήριο οδηγών του lallas και προχωρας με τις οδηγίες από κει .. Ο οδηγός που θες είναι για RedmiNote3 Hennessy ... ” εβαλα china/english developer αλλα παλι τα ιδια..καμια ιδεα;
-
Καλησπερα, πριν λιγες ημερες περασα την ελληνιη ρομ σε redmi note 3 pro και οπως ηταν λογικο οσοι την ειδαν ''ζηλεψα'' την τρομερη αυτη δουλεια, ετσι μου εδωσε ενας φιλος μου το δικο του xiaomi redmi note 3 (οτι το προ) για να την περασω.. Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι συνηθες απο οτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο..Ακολουθησα ολα τα βηματα που εχουν να κανουν με τον λογαριασμο δηλαδη να ειναι 100/100 τα Points κτλ, αλλα παλι μου βγαζει ερρορ σε αυτο το σημειο.. Στο παγκοσμιο foroum miui ενας α…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, καταρχας συγχαρητηρια για την δουλεια τρεμερη ρομ και μετα από μια ημερα δεν εχω εντοπισει το μικρο πρόβλημα...εχω μια ερωτηση, την περασα από china stable, εβαλα το twrp και εκανα wipe τα παντα και την περασα ξανα..πρωτα εβαλα την μπετα χωρις όμως μετα να κανω το update όπως ελεγε ο οδηγος..Πρεπει να το κανω; ρωταω γτ δεν αντιμετοπιζω κανενα θεμα.. Επισης δεν εχω περασει την fixed γιατι το ειχα κατεβασει πριν βγει το fixed, ασχετα ότι την περασα ενώ ειχε βγει καινουργιο