Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 566.
-
Ωραια ευχαριστω, μια ερωτηση πριν μερες ειχα δοκιμασει μεσω του cmd και εβρισκε την συσκευή μου, προχθες μεσα από την διαχειριση συσκευών εκανα ενημερωση των driver της συσκευης από adb....και τωρα το βγαζει xioami κτλ, ετσι ώστε να το βρει το mi pc suite..το πρόβλημα είναι ότι τωρα δεν το αναγνωριζει σαν συσκευή...
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαλησπέρα υπαρχει καποιος οδηγος για εγκατασταση του twrp εχω το pro και όταν κανω reboot σε recovery απλα μου δειχνει εικονα να συνδεσω το κινητο με καλωδιο...
-
Καλησπέρα έβαλα μεσω PC suite την global Rom καθώς είχα μια unofficial με μικρά προβληματάκια, αλλά έχω πρόβλημα με το playstore βγάζει το σφάλμα που έχω σε τίτλο, βρήκα οδηγίες οι οποίες λένε να αφαιρέσεις τον λογαριασμό oogle και μετά να τον ξανά περάσεις, στο συγκεκριμένο κινητό όμως πρέπει να προσθέσεις δεύτερο για να μπορείς να αφαιρέσεις, το πρόβλημα είναι ότι το κινητό βγάζει μήνυμα έλεγχος πληροφοριών και δεν κάνει κάτι μετά από αυτό. Παραθέτω screenshots Κάποιος κάποια ιδέα Στάλθηκε από…
-
Καλησπέρα, έβαλα αυτή την ρομ μέσω MI PC suite, είναι η official, το πρόβλημα που έχω είναι ότι στο play store μου βγάζει αυτό το πρόβλημα, το googlαρα και σα λύση ήταν να σβήσει την λογαριασμό σου google και να τον ξανά περάσεις, στο redmi note 3 pro δεν σου επιτρέπει αν δεν βάλεις δεύτερο λογαριασμό να σβήσεις τον πρώτο, όταν πάω να προσθέσω δεύτερο μου βγάζει, μήνυμα έλεγχος πληροφοριών, που δεν τελειώνει ποτέ.. Έχεις κανεις καμιά ιδέα; Παραθέτω στοιχεία συσκευής Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρη…
-
Έχω την συγκεκριμένη ρομ την πέρασα σήμερα μέσω PC suite, τι διαδικασία να για να την βάλω, γενικώς καλύτερα η καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν νομίζω να έχω twrp recovery Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από miltoskartalas: “Θα υπάρξει οδηγός εγκατάστασης; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό που αναφέρει ο @giasoy και εγώ αφορά την συσκευή Redmi Note 3 pro (και όχι τα redmi 3 και redmi 3 pro που έχεις δηλωμένα στο προφίλ σου) για την οποία συσκευή υπήρξε κάποιο προσωρινό πρόβλημα με την αρχική ρομ, και επίσης αφορά ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μέσω του TWRP, και όχι μια απλή αναβάθμιση απο μια version στην επόμενη! Αν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εγκατά…
-
Θα υπάρξει οδηγός εγκατάστασης; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικώς το λογισμικό τηε xiaomi για να καταφέρει αυτό που έχει πετύχει με την τρομερή διάρκεια μπαταρίας του δεν έχει τετοι3ς λειτουργίες πχ, αν κάποια στιγμή χρησιμοποιησεις κάποια εφαρμογή για tracking activity όπως το strava, θα δεις ότι θα του κόβει το σήμα του δορυφόρου μετά από κάποια στιγμή, μόνο αν το εξαιρέσεις από τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα εχω εδώ και καποιες μερες που το ψαχνω ολο το θεμα για να βαλω την ελληνικη ρομ αλλα εχω μπερδεψει καποια πραγματα...αυτή την στιγμη εχω την ρομ που εχω ανεβασει με σκριν, θα πρεπει πρωτα να βαλω την global και μετα να περασω την ελληνικη, επισης ειδα καποιον οδηγο για να περαστει πρωτη φορα ελληνικη αλλα και παλι εγω δεν εχω προεγκατεστημενη την ρομ την οποια λεει, μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακόμα , επίσημα , τα χαρακτηριστικά του αλλά σίγουρα τα 164 ευρώ που κυκλοφόρησαν σαν τιμή είναι τιμή για high-end smartwatches , και τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει δεν το παρουσιάζουν σαν τέτοιο .” Δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά αλλά και τι λειτουργίες θα προσφέρει με αυτά τα χαρακτηριστικά όπως με το GPS Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk