Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-566 από 566.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από geobas: “Οσο κι' αν το έψαξα , επειδή πάντα με ενδιέφερε ένα ξεχωριστό smartwatch , δεν έχω βρει τίποτα που να αναφέρει κάτι , πέρα από τα τετρημμένα χαρακτηριστικά ( και το GPS ανάμεσα σ' αυτά ) . 'Αλλωστε και εμφανησιακά , γιά τα δικά μου γούστα , δεν λέει τίποτε ιδιαίτερπο . Οψόμεθα ............ ” Κοίταξε εγώ είχα βρει το aiwatch c5 αλλά δεν το πήρα λόγω της μικρής του μπαταρίας, το έχεις κοιτάξει; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Οσο κι' αν το έψαξα , επειδή πάντα με ενδιέφερε ένα ξεχωριστό smartwatch , δεν έχω βρει τίποτα που να αναφέρει κάτι , πέρα από τα τετρημμένα χαρακτηριστικά ( και το GPS ανάμεσα σ' αυτά ) . 'Αλλωστε και εμφανησιακά , γιά τα δικά μου γούστα , δεν λέει τίποτε ιδιαίτερπο . Οψόμεθα ............” Κοίταξε εγώ είχα βρει το aiwatch c5 αλλά δεν το πήρα λόγω της μικρής του μπαταρίας, το έχεις κοιτάξει; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Καλά.. έρευνα αγοράς δεν κάνουν εκεί στην Xiaomi να δουν τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σε ότι αφορά χαρακτηριστικά και με τι τιμές , ή μήπως ποντάρουνε τάχατες !!!!! στο όνομα . Λέω εγώ τώρα ....” ιστεύω πως είσαι λίγο λάθος... Έρευνα αγοράς σαφέστατα κάνουν αν σκεφτεί κανείς το τι μοντέλα εχουν βγάλει μέχρι τώρα, και για τα χαρακτηριστικά..ακομη δεν ξέρουμε τίποτα άλλο πέρα από το ότι θα έχει GPS πως μπορείς και το συγκρίνεις; Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρουμε οι υπόλο…
-
Καλημέρα, Εχω εδώ και 3 μηνες το xiaomi Redmi note 3 pro , το εχω αγορασει από minideal με international rom, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια αναβαθμιση και τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω. Διαβασα τον οδηγο που είναι αναρτημενος στο forum αλλα εχω ακομη καποιες αποριες, Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγνωμη εάν δεν είναι σωστα αναρτημενο το θεμα, είμαι καινούργιος στο foroum παραθετω screenshot από το κινητο