Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 566.
-
Μια ερώτηση, σε China συσκευή με κλειδωμένο bootloader περνάει με fastboot China stable ή developer Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georgezaf: “Παράθεση από Germak: “ ” Περιμενουμε μεχρι 10 Οκτωμβρη...:/ :cursing:” Και εγώ 13 μαζί είμαστε χαχα Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
@makis1024 εντάξει το καταλαβα. Η αλήθεια είναι με τοσο μπερδεμα που έχει όλη η κατάσταση γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ. Επίσης να πω και εγώ τη δικη μου εμπειρία. Έχω mi account με αίτηση εδω και 3 χρόνια. Έχω ξεκλειδώσει εδώ και 3 χρόνια το πρώτο. Συνολικά πρέπει να έχω ξεκλειδώσει 3-4 τώρα με το μι8 και εγώ 720 ώρες πήρα Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παιδιά μια ερώτηση, διαβάζω τα σχόλια για το παλικάρι που το κλείδωσε το κινητό επειδή έκανε flash and lock και τελικά ο βοήθησε ο nasdriver. Τελικά είχε ξεκλειδώσει πριν από μόνος του; Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, έκανα τη κλασσική διαδικασία και τώρα είναι με China developer 8.8.30 έφαγα και εγώ κλασσικά τις 720 ώρες και περιμένω. Μια ερώτηση: μόλις ξεκλειδώσω αν τυχόν μέχρι τότε αυτή η έκδοση έχει πάρει Android 9 και πάω σε global beta που ίσως να μην έχει μέχρι τότε 9 θα υπάρχει θέμα; Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι download manager. ” που σημαινει;
-
Παιδια μη ερωτηση. Εδώ και παρα παρα πολύ καιρο δεν μπορω να κατεβασω μεσω androidfilehost αρχειο οι ταχύτητες είναι υπερβολικα χαμηλες. @0-50 κβ/σεκ γιατι συμβαινει αυτό υπαρχει λυση;
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από miltoskartalas: “Παιδιά καλησπέρα, Εχω παραλάβει από bangood για φίλο μι8 πριν 5 μερες και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη την global stable. Το κινητό όταν ανοίγει βγάζει το unlocked οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι με τον επίσημο τρόπο. Από δευτέρα περιμένω και το δικό μου παλι από το ίδιο κατάστημα. Θεωρείται αναγκαίο να ακουλουθήσω αυτή τη διαδικασία; ” Ναι φίλε μου πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία.Πρέπει ο καθένας σας να ξεκλειδωσει το…
-
Παιδιά καλησπέρα, Εχω παραλάβει από bangood για φίλο μι8 πριν 5 μερες και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη την global stable. Το κινητό όταν ανοίγει βγάζει το unlocked οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι με τον επίσημο τρόπο. Από δευτέρα περιμένω και το δικό μου παλι από το ίδιο κατάστημα. Θεωρείται αναγκαίο να ακουλουθήσω αυτή τη διαδικασία;
-
Παράθεση από linuxilakis: “Νομίζω δεν έχει global source το mi note 3 εκτός αν μιλάς για το redmi note 3 pro ” όχι μπερδευτηκα με το άλλο source εννοω. να τη βαλω είναι οκ; επισης θυμαμαι στις αρχες υπηρχε ένα θεμα με το ποιο recovery αναλογα με τις οθονες. εχω καιρο να ασχοληθώ. Τωρα ποιο τελικα διαλέγουμε; λυθηκε το θεμα;
-
παιδια σκέφτομαι για mi note 3 να περασω την ελληνικη σε global source εχει δοκιμασει κανεις;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apostolisni: “Παράθεση από MIUI_ART: “Το Mi 6 δεν έχει global source αλλά xiaomi.eu source. ” Ναι ναι.. Αναφέρομαι στην official global beta σχετικά με την θερμοκρασία της. Όχι στην ελληνική του forum. Επί την ευκαιρία την περιμένουμε πως και πως και για το mi6 την global source xtrv... ” Είμαι καιρό τώρα εκει..πριν καμιά εβδομάδα μόνο πέρασα λίγο stable και κατευθείαν ξανά πήγα στη developer..είχα έτοιμη στον υπολογιστή την 8.1.18 και πέρασα αυτή και μετά με ota 8.3.1 και τελικά 8.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apostolisni: “Καλημέρα.. σε mi6 ειμαι με global beta 8.3.8 και παρατηρώ ότι το κινητό σε κατάσταση ηρεμίας έχει αυξημένη θερμοκρασία, συγκεκριμένα 30°-33°. Σε προηγούμενες εκδόσεις θα ήταν στους 25°. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αύξηση της θερμοκρασίας τόσο πολύ σε αυτή την έκδοση;” Στην ίδια ρομ είμαι, όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα, ξανά πήγα σε global devloper μετά από μια εναλλαγή και βλέπω κρατάει συνέχεια ταχύτητα ιντερνετ πολύ ψηλά ενώ δεν κατεβάζω κάτι ούτε έχω ανοιχτό τον συγχρονισμό ούτε κάνει κανένα back up. Επίσης πρώτη φορά βλέπω τόσο υψηλό ποσοστό..έχει κανένας καμιά ιδέα γιατί41d16a3cf8e6a030245145bb73a7048c.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα mi6 miracast
ΜήνυμαΦίλε ανέβασε να δούμε τι ρομ φοράς. Ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο και πάτα ένα screenshot Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk