Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 566.

• παιδια εχω ακολουθησει αυτόν τον οδηγο και ημουν στο σταδιο να περιμενω 360 ωρες εχουν περασει αυτές οι ωρες κατά πολύ +7 μερες και μολις πηγα να ξεκλειδωσςω με τον λογαρισμο συνδεδεμενο κανονικα στο κινητο μεσω plxvpn αλλα παλι πηρα 360 ωρες..ξερουμε γιατι και αν μπορω να κανω κατι;

• @Ilford και εγώ πήρα turbato 1.4lt αυτοκίνητο και ένιωσα εξαπατημένος όταν με πέρασε 4.0lt ατμόσφαιρικη Φεράρι..ας σοβαρευτούμε λίγο.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόσφατα πολλοί κατάφεραν με xiaomi mi tool κατευθείαν από china developer σε global stable. Δεν γνωρίζω αν έχει ρίσκο απλά το αναφέρω σαν πληροφορία. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Φίλε μακάρι το παιδί να είναι σπαθί, αλλά μου είπες για facebook και με χάλασες Καρντάση, αν ήξερες τι χαρταετοι πετάνε εδώ μέσα και στο facebook θα σου σηκωθεί η τρίχα, για αυτό να διπλό τσεκάρουν τα μέλη μην τους ξεπουπουλιασουν.” Κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι, θυμάμαι μια ομάδα στο facebook που ο διαχειριστής παρείχε στην αρχή βοήθεια σε μέλη κτλ και κάποια στιγμή έγινε και ομαδική παραγγελία και δεν είδαν ποτέ τα κινητά που είχα παραγγείλει. Αλλά εδώ μιλάμε για άλλη σελίδα…

• @derveni από όσο γνωρίζω είναι μέλος πολύ πιο πριν φτιάξει την σελίδα, αν αυτό μετράει με κάποιον τρόπο. Μπορεί να φαίνεται διαφήμιση αλλά είναι καλό να γνωρίζουν και περισσότεροι τέτοια άτομα από την στιγμή που βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις μιας και δεν είναι κατάστημα. Για να το θέσω απλούστερα, θυμάμαι παλιότερα ότι ήταν επίσημα μέσα στο φόρουμ το gearbesr αν δεν κάνω λάθος. Παρόλα αυτά δεν είχε βοηθήσει ποτέ σε θέματα παραγγελιών, ενώ παράλληλα γινόταν περισσότερο γνωστό Στάλθηκε από το MI …

• Μου έχει τύχει και εμένα όταν το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά να μου λέει ότι έχει λήξει ο χρόνος κτλ. Βάλε μια μηναία συνδρομή 2-3 ευρώ στη χειρότερη για να ξεμπερδευεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas Grigo: “Εγώ το βρηκα ποιο φτηνά και από το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο φιλε μου. Στο mygad.” Τότε τέλεια το παίρνεις από εκεί μιας και έχει καλές συστάσεις από το φόρουμ! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @kostas Grigo και το cityshop, kaizerstore είναι πολύ αξιόλογα καταστήματα. Για service έχω ακούσει μόνο για το qubestore όσο για το mygad οι τιμές του μου φαίνονται αρκετά υψηλές και για αυτό δεν έχω ψωνίσει ποτέ και δεν μπορώ να σου πω άποψη Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά η τελευταία ελληνική πώς είναι; Γιατί οι αρχικές είχαν προβλήματα. Τώρα είμαι στην global developer 8.2.8 και είναι αρκετά καλή επίσης με έχει βολεψει και ο τύπος ειδοποιήσεων stock android που στα μηνύματα απαντάς κατευθείαν από την μπάρα πχ. Στην ελληνική υπάρχει; Αξίζει να ξανά γυρίσω; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @dbeast έχει όντως βγει εγώ πήρα σε μι6 global developer Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδια για το κατε ο σερβερ στελνει μονο μεχρι 30κβ/σ. Όλα τα αλλα λινκ όπως συνηθως πιανουν τις γνωστες ταχύτητες αυτό όχι..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Miyagki: “@miltoskartalas το ίδιο και σε εμένα. Έστειλα ένα screenshot από την αγορά μου στο email που λέει στα έλτα. Αναμένω απάντηση. Να δω τι θα μου πουν. Θα πάρω αύριο τηλεφωνο =============== Φεβ 5th 2018, 8:35pm =============== @Sakis Teleios αυτό μυρίζει εδώ και καιρό. Μην τρεφετε πλέον ελπίδες. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Η priority η τελωνείο.” Το δικό μουυ πρόβλημα είναι ότι αυτά είναι από δεύτερη αποστολή και εγώ έχω αριθμούς παραγγελίας αποδείξεις πληρωμών κτλ για το πρώτο …

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν νομίζω να μη πάρω τα λεφτά πίσω μιας και έχουν δηλώσει ότι τα καλύπτουν και επίσης εκείνοι διάλεξαν αυτή τη μέθοδο, αρχικά τα ακουστικά δεν είχαν αγοραστεί με αυτή τη μέθοδο αποστολής. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα να δούμε πως συμπεριφέρεται καν σε αυτές τις περιπτώσεις το gearbest αν τηρεί τις υποσχέσεις του @MIUI_ART Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα, ακουστικά δεύτερη αποστολή δεν ήρθαν ποτέ τα πρώτα, τι κάνουμε τώρα;60eb1c7eedc5f6d9d508b20b29afc2cf.jpg

• xiaomi mi 5x

miltoskartalas - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Έκανες φορμάτ πριν την εγκατάσταση της ρομ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chris1723: “το belgium ομως δεν ειναι απολυτα safe.Και για τοσο μεγαλη αξια οπως ενος κινητου δεν θα το ρισκαρα ποτε,και ας λεει το gearbest τα δικα του περι πληρωμης τελωνειων.Απο τη στιγμη που υπαρχει απολυτα ασφαλης μεθοδος απο banggood δεν βρισκω το λογο να το ρισκαρεις” Μου έχουν έρθει τρία δέματα και τα τρία έχουν ξανά συσκευαστει και διεύθυνση σε περίπτωση που δεν παραδοθεί Βέλγου..όπως ακριβώς και του banngoos το priority Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ε τότε δεν εχεις θέμα. Για αυτο σε ρώτησα αν το συγκρινες με το mi6 ή άλλη συσκευή Συνδιασμός υγρασίας και αντανάκλασης ειναι.” Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με υλικό του κινητόυ. Αλλά θέμα λογισμικού Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Αυτο σαν αντανακλάσεις/διαθλάσεις μου κάνει σε υγρασία. Στο κάνει ακόμα και σε φωτισμένο δρόμο την νύχτα ή την ημέρα; Το χεις συγκρίνει με το Mi6 σου ή/και άλλα κινητά; Όχι δεν εχω δει κάτι στο δικό μου mi note 3.” Δοκίμασε να πας τον φακό κοντά σε λάμπα. Μόνο σε τέτοιες συνθήκες το κάνει. Πριν το μι νοτε 3 είχε china developer και τκ έκανε ακόμη πιο εύκολα τώρα μόνο σε λάμπες πολύ κοντά δηλαδή και φως να έχω από πάνω δεξιά το κάνει. Το μι6 το κάνει και αυτό πριν με άλλες…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “@miltoskartalas να υποθέσω ότι τον εχεις καθαρίσει τον φακό;” Ναι Εσένα το κάνει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για μένα mi note 3 ήρθε πριν λίγες μέρες το τρίτο ποουο παίρνω για γνωστό μου 240 παίζει πάνω κάτω και το belgium registered του gearbest είναι πολύ γρήγορο και χωρίς τελωνείο 15 μέρες έκανε να έρθει Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk