Καλησπέρα παιδια, συμβαίνει σε κανέναν άλλο να βγαίνει έτσι φωτογραφία σε λάμπες; Δεν συμβαίνει σε φωτεινά σημεία απλά σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ίδιο κάνει και μι νοτε 3 me global stable αυτή τη φωτο είναι global developer mi6 πριν που είχα του φόρουμ δεν θυμάμαι να είχε τύχει9c7a18cec752b91b73fd25f26ad26437.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά σε mi note 3 global stable 9.1.4 όταν είναι κλειστή η οθόνη και έρχεται μήνυμα δεν ενεργοποιείται παρόλο που το έχω επιλέξει. Ξέρει κανείς γιατί; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχχα φυσική ειναι, γ λυκείου κύματα συγκεκριμένα συμβολή, για αυτό και η γραφική δε βοήθησαν πουθενά η αλήθεια είναι αλλά έπρεπε να γίνουν ταυτόχρονα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά έγινε το απίστευτο χαχα Αφού πέρασα twrp άνοιξα mi flash και πέρασα επιτυχώς την global dtable το κινητό έχει ανοίξει κιόλας..τι να πω δε καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπήρχε. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@8@nos το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot και recovery δε μπορώ να το δω αυτό.. πιθανόν να μην είναι ενεργοποιημένο γιατί μετά το ξεκλείδωμα του bootloader έκανε format άνοιξε ξανά το κινητό κανονικά και δεν το ξανά ενεργοποίησα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από makis1024: “twrp_jason_3.2.1-X_miui-hellas @geoanto555 αυτό το twrp δουλεύει και με τις δύο οθόνες;” Αυτό που έβαλες εσύ να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατεβασω xtrv..είναι ευκολο να μου στειλει καποιος λινκ για twrp? επισης το θεμα που υπηρχε με τις οθονες λυθηκε; που αναλογα ποια οθονη ειχε δουλευε το twrp και άλλες όχι;
Παράθεση από gkalen: “@miltoskartalas Εγώ θα έβαζα twrp και xtrv , αφού είναι ξεκλειδωτη η συσκευή και τέλος .. απο'κει και πέρα αν θες global προχωράς όπως σου λένε τα παιδιά με miflash .. ” το σκεφτηκα αυτό που λες αλλα υπαρχει πρόβλημα με το ότι όταν δινω την εντολη adb devices και βγαζει list of decive attached δεν μου την βγαζει..επισης δεν ξερω ποια οθονη εχει..και εχω δει ότι υπαρχουν καποια προβλήματα με τα twrp αναλογα την οθονη.Μπορεις να μου στειλεις λινκ για να δοκιμασω να περασω twr…
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ωραία εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτος. Πιστεύω ότι είναι θέμα drivers. Ξήλωσε όλους τους drivers που γράφουν tp link και βάλε ξανα τους σωστούς. Εναλλακτικά αν υπάρχει η δυνατότητα, δοκίμασε και σε άλλον υπολογιστή. ” σου είναι ευκολο να μου πεις πως να το κανω αυτό; δηλαδή την απεγκατασταση των drivers?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Fastboot oem device-info είναι η σωστή εντόλή :)” Ορίστε και αυτή..1f9672c63df0e023c0ee9981091ba158.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό εδώ παίρνω..το κινητό ήρθε σφραγισμένο με china stable. Παραθέτω και φωτογραφία με διαχείριση συσκευών5c8245dce95eb428f0361ae025e780df.jpg4d073c0c350be568e454cb04e150a6fe.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από George Kaggelaris: “Εκεί που έχεις αποσυμπιέσει τη ROM υπάρχουν κάποια αρχεία. Εκεί βρίσκεται και το αρχείο flash_all.bat. Δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και εκτέλεση ως διαχειριστής. ” δε γινεται τιποτα ανοιγει το cmd, εντοπιζει το κινητο λεει σε εξοδο κτλ και μετα απλα κλεινει.. =============== Φεβ 3rd 2018, 6:26pm =============== καμια ιδεα;