παλι τα ιδια όταν δοκιμασα να φλασαρω με την ρομ να είναι στο C χωρις φακελο...οποτε παμε για να φλασαρω χωρις μι φλασ..απλα εξηγηστε μου αν μπορετε γιατι δεν το εχω πολύ καταλαβει
Παράθεση από George Kaggelaris: “Απλά τρέξε το αρχείο όσο είσαι σε fastboot mode. Τίποτα άλλο ” επειδή δεν γνωρίζω από αυτά και δεν σε πιανω. Πως να τρεξω το αρχειο και ποιο αρχειο, cmd να ανοιξω που για να κανω το flash
Παράθεση από George Kaggelaris: “Στο φάκελο που είναι τα αρχεία της rom. Εκεί θα βρεις τα αρχεία bat ” Μετάφραση Google eετσι όπως κανει εδώ να το κανω δηλαδή το flash?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φλάσαρε απευθείας από το flash_all.bat χωρίς το miflash. Εκτέλεσε το ως διαχειριστής ” με ποια ρομ; με αυτή που είναι πειραγμενο το αρχειο η όπως ηταν αρχικα;
Παράθεση από makis1024: “Κατέβασε μεταγενέστερο mi flash και ξαναδοκίμασε με αυτό. ” okay τωρα κατεβαζω καινουργιο και δοκιμαζω με το καινουργιο όπως μου ειπες.. =============== Φεβ 3rd 2018, 5:11pm =============== Παράθεση από makis1024: “Κατέβασε μεταγενέστερο mi flash και ξαναδοκίμασε με αυτό ” κατεβασα το 2017,4,5 κατω που εχει διαφορετικο μενου τι επιλεγω..στο παλιο ηταν το flash all εδώ;
Το αποσύνδεσα και το ξανά συνέδεσα και τώρα ξεκινάει γράφει κανονικά δευτερόλεπτα.. βέβαια η μπάρα δεν γεμίζει για κάποιο λόγο.. περιμένουμε.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίρνω αυτό εδώ. Να αναφέρω ότι ξέχασα να ξανά ενεργοποιήσω το usb debbuging μετα το ξεκλείδωμα. Ίσως αυτό να φταίει982d1ac04b09a2de60e51072e06c7db3.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από derveni: “Διάβασε λίγο τον οδηγό μου προσεκτικά Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer” Το πέτυχα τελικά δοκίμασα πάρα πολλές εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα, και εβαλα μια συνδρομή στο plxvpn γιςτι δε με άφηνε να το χρησιμοποιήσω και το κατάφερα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “θα περιμένεις τις 72 και θα ειναι ολα οκ . Υπομονη.” Εντάξει ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk