Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 566.

• καλησπέρα, ηρθε για φιλο mi note 3 με china stable περασα επιτυχως μεσω update china developer συνδεσα λογαριασμο με Plxvpn στο mi status και όλα καλα. Μολις πηγα να ξεκλειδωσω bootloader μου εβγαλε μηνυμα να περιμενω 72 ωρες. Εχω τις εξης αποριες. Γινεται με καποιο τροπο να το παρακαμψουμε; επισης μολις περασουν οι 72 ωρες θα ξεκλειδωσε η υπαρχει περιπτωση να εχω προβλήματα και να μου ξανα βγαλει να περιμενω; Ρωταω γιατι το κινητο είναι φιλου και το χρειαζεται και οι κινεζικες ρομ είναι πολύ κο…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Turbo-vpn ” και συνδεεομαι Singapore? =============== Ιαν 31st 2018, 3:56pm =============== και παλι παιρνω ερρορ όταν παω να ταιριξαω λογαριασμο μεσα στα developer settings

• RE:

miltoskartalas - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Από το επίσημο site της Xiaomi είναι. Κάνε ένα reset στο router σου. Εμένα τερματίζει.” Έκανα και πάλι ίδιες ταχύτητες.. περίεργο Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 31st 2018, 3:50pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Από το επίσημο site της Xiaomi είναι. Κάνε ένα reset στο router σου. Εμένα τερματίζει. ” άλλη εφαρμογή για να συνδεθω σε vpn κινας υπαρχει; το plxvpn δεν συνδέεται

• Παράθεση από George Kaggelaris: “1. Θα βάλεις drivers στο PC σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ) 2. Θα κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] (Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό με ενεργή έγκριση). 3. Θα κατεβάσεις αυτήν => miui_MINote3_8.1.18_76411e8f16_7.1.zip και θα την περάσεις μέσω updater. 4. Mόλις πάρεις…

• Αλλαγή σε global stable

miltoskartalas - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Καλημέρα, παρέλαβα το κινητό και έχει αυτή την εκδοση..τι χρειάζεται για να ξεκλειδώσω bootloader πως θα περάσω china developer για τελικά να πάω σε global stable7976022cc1ff08866e927dab8c3ce427.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Tseligas2000 και στην global devloper γίνεται..βρες apk από apk mirror και κατέβασε δε θα έχεις θεμα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα, έχω το.μι6 και θέλω να πειραματιστω με την εφαμρκκγη της κάμερας έχετε να προτείνεται κάποια καλή ; Έχω global develoler αυτή τη στιγμή Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dbeast: “Να περιμένουμε σήμερα τιποτα για το Mi6;” Ναι, έχει απάντηση στη γενική συζήτηση πώς θα βγει σήμερα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Μην του βάζεις άλλους λογαριασμούς γιατί δεν θα ξεκλειδώσεις ποτέ.” Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

Μιας ερώτηση, αξίζει να δοκιμάσω με άλλους λογαριασμούς οι όλοι θα κλειδώσουν για 360 ώρες; Γνωρίζουμε; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

@derveni οκαυ τέλεια αν χρειάζεσαι κάποια πληροφορία και μπορώ να βοηθήσω στείλε μου μήνυμα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

Οκαυυ παιδιά σας ευχαριστω πολύ, ένας τέτοιος οδηγός θα ήταν ωραίο να προστεθεί μιας και τα κρούσματα αυξάνονται, ευχαριστώ για τον χρόνο σας Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

@derveni με την πρώτη εφαρμογή..έκανα και με τον δεύτερο λογαριασμό και πάλι 360 ώρες..κατι πιο σύντομο για να περάσω ελληνικά και google play μιας και το κινητό είναι φίλου υπάρχει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

Έχω και άλλο account με άδεια αλλά στο mi unlock όταν κάνει έλεγχο μου έβγαλε couldnt get info [-1:unknown erro] όταν βέβαια κάνω σύνδεση για αίτηση βγάζεις κατευθείαν να κατεβάσω το πρόγραμμα.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

συνδεθηκε παιδια ο λογαρισμος αλλα στο mi unlock status μου εδωσε σε 360 ωρες..

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

Έβαλα china shangai αλλά παλι το ίδιο ερρορ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

Αυτό εδώ παίρνωa568594757ebe6bd74d0542c008cf169.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Developer options, enable oem unlock, enable usb debbuging, mi unlock status ,έχεις φτιάξει ; Στο mi unlock status σου πέταξε κανένα error;” Ναι στα κινέζικα κάτι, πρέπει να είναι το error γιατί δεν βρίσκομαι Κίνα..η δουλειά με το vpn πώς πάει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

@derveni και εμενα ετσι με βλεπω δεν κραταει ανοιχτο καν τον διακοπτη που εχεις στις ρυθμισεις (oem unlocking allow the bootloader to be unlocked) το ενεργοποιώ και μετα μολις φυγω και ξανα παω ρυθμισεις το βγαζει επισης να σημειωσω ότι τωρα τρεχοντας μεσω adb ο booloader εχει αλλαξει κ δειχνει tiffany και όχι tissot όπως στην αρχη

• Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο

Μήνυμα

Κλείδωσε ο bootloader και παίρνω αυτό το μήνυμαfd1e906c6f128992745014ae17f7ee9b.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk