Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 566.
-
Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο
ΜήνυμαΤο κινητό ανοιξε επιτυχώς περνάω xtrv και ενημερώνω74d9bd6eb231427c03ca7fcc2ce2a989.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ @amavroudis το κινητό αυτή τη στιγμή κάνει το πρώτο το του boot και περιμένω.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5x or mi a1
ΜήνυμαΈχω ξεκινήσει ήδη το flash μεσω abd περιμένω να τελειώσει και μετά θα ενημερώσω για τυχόν διαφορές με τον οδηγό Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εχω παραλαβει και εγω ακριβως ένα τετοιο mi5x εχω και εγω bootloader tissot από το ιδιο μαγαζι όλα όπως τα περιγραφει ο φιλος. Εχω ξεκλειδωτο bootloade δοκιμασα να περασω twrp αλλα δεν μπουταρει ποτε στο recovery και παιρνει κατευθείαν την ρομ. Φιλε μπορεις να δωσεις λεπτομέρειες για το πως περασες developer?
-
Mi5x or mi a1
Μήνυμαβρηκα ηδη ανοιχτο νημα, μπορει να κλεισει αυτό υπαρχει ένας ακομη από το φορουμ που εχιε κανει ηδη την διαδικασια
-
Mi5x or mi a1
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως επειδή δεν υπάρχει global για το μι5χ περνούν το mi a1 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 23rd 2018, 10:26am =============== @NasDriver το κινητο είναι το μι5χ προσπαθησα να εχει ξεκλειδωτο bootloader προσπαθησα να περασω το twrp αλλα δεν γινεται δεν μπαινει σε recovery..στο abd παιρνω κομπλε μηνυματα..εχει κανεις καμια ιδεα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Χμμμ...δες λίγο στην χωρα...σε έρχεται από όσο ξέρω σε όλες της χώρες ταυτόχρονα...” Βλέπω πως έχει ξεκινήσει πριν κάποιες μέρες..τώρα βέβαια μπορεί να μην έχει έρθει και η σειρά του.χχαχα λίγες είναι οι μέρες Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “tissot στην προτελευταία γραμμή...” Άρα mi a1 ε? Και τότε γιατί δεν βγάζει ota update για το android 8 έχει βγει δεν έχει βγει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5x or mi a1
ΜήνυμαΑυτό μου έδωσεd4076531fed8681d6b3ddc31f46cb4a7.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5x or mi a1
Μήνυμα@NasDriver θα σε ενημερώσω το βράδυ που θα μπορώ να το δω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5x or mi a1
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο φόρουμ, σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία από banngood που αρχικά είχα παραγγείλει μι5χ. Ανοίγω το κινητό του δίνω να bootαρει και μπήκε με stock android στο σχετικά με το τηλέφωνο δείχνει μι α1. Το imei είναι ίδιο με του κουτιού και αυτό που βγαίνει από τον dialer. Κουτι συσκευασίες κτλ λένε για mi5x. Πάτησα να κάνει ενημέρωση και δεν έβγαλε για android 8. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα δούμε τι είναι; Υ.γ εννοείται πως ενώ επικοινωνήσει με το κατάστημα και θα τους κραξω έχω βίντεο un…
-
Παράθεση από Maniataros: “Καλησπέρα πέρασα τη Τι λέτε να φτάει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως έφαγε καμία Τούμπα και έχει μετακινηθεί τίποτα; Και βάζοντας το βισμα ασκεί δύναμη; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Scarface1990: “Η αλήθεια ειναι εχω αρχισει να το σκέφτομαι γιατι oreo πρεπει να ειμαστε οι τελευταίοι των μοικανων εμεις με την ελληνικη με τα bug που εχει οπως λενε τα παιδια.” Όχι δεν άλλαξα για αυτο, τα παιδιά πάντα κάνουν το καλύτερο απλά για να τη δοκιμάσω και έμεινα ευχαριστημένος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για ανέβασε εδώ το σφάλμα να το δούμε σε screenshot. :)” Το έλυσα σόρρυ που δεν ενημέρωσα. Το πρόβλημα ήταν απλά ότι είχα βάλει recovery rom Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πέρασα χθες την επίσημη developer 8.1.18, οποίος τι σκέφτεται την συνιστώ τσουλαει καλύτερα από την τελευταία ελληνική και καλύτερη μπαταρία. Επίσης έχει διαφορετική διαμόρφωση ειδοποιήσεων όταν έρχεται μήνυμα μπορείς να το απαντήσεις κατευθείαν από την μπάρα, οργανώνει τις ειδοποιήσεις σαν stock android γενικά.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chris1723: “γενικα αν παρω πχ μια 1080 της msi απο το amazon και μια ιδια απο το gearbest τι διαφορα θα υπαρχει αναμεσα στα χρονια εγγυσης που δινει ο καθενας??” Αυτό που έχω δει εγώ πάντως είναι σε συγκεκριμένα κομμάτια συνήθως λάπτοπ να λένε international εγγύηση ενός. Σε άλλα κινέζικη. Μιλάω για msi Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flash official developer
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αφου τα έχει βγάλει, χαλάρωσε και περίμενε το .. ” Κλεισαμε 20 λεπτα και μολις ανοιξε.δεν μου ειχε ξανα τυχει ποτε τοσο πολύ..ευχαριστω παιδια να σται καλα
-
Flash official developer
Μήνυμαπαιδια δεν εχει ανοιξει ακομη.. =============== Ιαν 20th 2018, 9:19pm =============== Παράθεση από derveni: “Αν έβγαλε το Mi logo και της τελείες του Android είσαι σε καλό δρόμο ” το εχει βγαλει αλλα εχουν περασει 16' από τοτε. Ξερω ότι τα μι6 όταν περνας την ελληνικη θελουν factory data μεσω του twrp πρωτα..μηπως κατι τετοιο συμβαινει και εδώ;
-
Flash official developer
ΜήνυμαΠαιδιά κατέβασα την Ρομ αλλά αφού την κάνω αποσυμπίεση δε μπορώ να τη βρω μέσα στον υπολογιστή..9125807da5bc72f3d9fc0c6ad907d76e.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 20th 2018, 8:58pm =============== τη βρηκα ενταξει, ξεκινησα =============== Ιαν 20th 2018, 9:14pm =============== εχουν περασει 11 λεπτα χωρις να ανοιξει το κινητο αφου τελειωσει η εγκατασταση και βοοταρε μονο του
-
Flash official developer
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Δεν τη βρίσκει γι αυτό τσέκαρέ το. Αν τελειώνει σε zip το αρχείο είναι recovery, αν σε tgz είναι fastboot. Από το όνομα την βλέπω recovery. ” είναι recovery μαλλον..κατεβαζω την τελευταια fastboot και βλέπουμε..