Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 566.
-
Flash official developer
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Η rom που έχεις κατεβάσει είναι σίγουρα fastboot; Μου μοιάζει για recovery. Χρειάζεσαι fastboot rom από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum ” αν δεν κανω λαθος fastboot είναι, επισης εχω την εντυπωση πως αν ηταν recovery δεν θα την εβρισκε καν το mi flash
-
Flash official developer
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ψάξε στον φάκελο δεν μου φαίνεται σωστή η διαδρομή , υπάρχει υποφάκελος , που καταλήγει σε global. Άνοιξε μου τον φάκελο τον συγκεκριμένο στον C: που είναι η ρομ του Sagit. ” δεν υπαρχει κατι, δοκιμασα να το διαγραψω και να κανω ξανα exctract και παλι το ιδιο, ο φάκελος είναι μεσα στον κύριο δισκου του υπολογιστη χωρις κατι άλλο μεσα,,
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot του mi flash , να δούμε διαδρομή.” Αυτό το μήνυμα παίρνω80b98b5bdf328469125a194334bac8ab.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιμένουμε και εμείς με το μι6 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flash official developer
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Με αυτόν τον οδηγό πας. ” σε ευχαριστω για την απαντηση παιρνω ερρορ execute flash_all.bat
-
παιρνω error (execute flash_allbat.) τι μπορει να είναι;
-
Flash official developer
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θέλω να περάσω στο μι6 την επίσημη beta rom. Παρόλο που εχω κάνει πολλές φορές διαδικασίες παρόμοιες με κινητά της xiaomi δεν έτυχε ποτέ με ξεκλειδωτο bootloader να πάω στην επίσημη. Έψαξα οδηγούς αλλά δεν έβγαλα άκρη, γιατί δεν μπορούσα με κανέναν να είμαι σίγουρος πως δεν θα έχω θέμα λόγω του ξεκλειδωτου bootloader αυτή τη στιγμή έχω την xtrv του φόρουμ 8.1.11 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Capamble: “Μπορεί να μου πει κάποιος τι αριθμό έκδοσης έχει το νέο recovery? Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι περάστηκε σωστά.” 3.2.1 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα θα έχουμε Ρομ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Bodai όχι δε μιλαω για να είναι ενεργοποιημενο το autostart
-
Να κάνω μια παρατήρηση..νομίζω ότι η εξοικονόμηση δεν λειτουργεί σωστά στο 8 android σε μι6 εφαρμογές που έχω επιλέξει να κλείνουν στο παρασκήνιο εκκινούν μόνες τους Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@IloveAndroid111 γιατί να μην το φορτίζεις με τον δικού του ; Είναι fast charger στις προδιαγραφές του επεξεργαστή και της μπαταρίας σου Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρες έναν ανταπτορα για την πρίζα και θα είσαι μια χαρά. Με τον φορτιστή που αναφέρεις θα φορτίζει λίγο πιο αργα. Δεν ξέρω αν κάνει καλό ή κακό στη μπαταρία
-
Τρομερό κινητό, καλορίζικο. Σε φίλους επίσης δεν βγάζει το update, αλλά τσουλαει μια χαρά με την 9.1.3 επίσης στην .4 δεν υπάρχει το face unlock Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε εμένα έφτιαξε κάνοντας επανεκκίνηση πάνω στον φορτιστή. Το έκανα τυχαία και τώρα μπήκα στο φόρουμ χαχαχα Θα δούμε και στην επόμενη φόρτιση Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@prekasg αυτό ψάχνω και εγώ.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk