Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 691.
-
Καλημέρα σας. Περάστηκε σε sagit χωρίς πρόβλημα. Το θέμα του @prekasg το έχω και γω , δεν εμφανίζει πλεον το εικονίδιο της γρήγορης φόρτισης αλλα οι χρόνοι φόρτισης ειναι καλοί! Ενα θέμα που είχα και στο παρελθόν (χωρίς να καταφέρω να το λύσω) έχει απο χθες επιδεινωθεί. Όταν πραγματοποιώ κλήση ενω πατάω να τηλεφωνήσει η εφαρμογή (είτε μαμά είτε άλλη) λαγκάρει απίστευτα, πρίν λίγο χρειάστηκε 1.5 λεπτό!!! Πράγμα μη λειτουργικό (προφανώς) και δεν εχω την κυρια χρήση της συσκευής , δηλαδή το τηλέφων…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Και εκεί που όλα καλά εδω και λίγη ώρα ανά 5 λεπτά έχω αυτά . Ξέρεις κανείς τι παίζει? @fog @gkalen
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από intheend: “H ota μου, όταν πατάω να κατέβει από τον upadater μου κάνει fc την εφαρμογή.. Επίσης το changelog ισχύει και για sagit η μόνο για όσα έχουν global sources? ” Τα Changelog είναι γενικά, και αφορούν κυρίως τις ROM με source από eu.Από τις ρυθμίσεις => εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση κάνε διαγραφή δεδομένων. Παράθεση από mpalakis: “ ” ” Σε sagit λοιπόν έχει κάτι να δώσει το update αυτό η καθόμαστε στα αυγά μας την εβδομάδα αυτή?
-
H ota μου, όταν πατάω να κατέβει από τον upadater μου κάνει fc την εφαρμογή.. Επίσης το changelog ισχύει και για sagit η μόνο για όσα έχουν global sources?
-
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Το adway δεν δουλεύει...για το api2 της κάμερας θα ήθελα...αυτό που κρύβει το ροοτ είναι πολύ σούπερ... ” Το adaway δουλεύει μια χαρά... Θα το εγκαταστήσεις κανονικά, και μετά πας στις ρυθμίσεις του magisk manager και θα ενεργοποιήσεις την επιλογή systemless hosts, reboot και θα γίνει το θαύμα!!1 Με την api2 τώρα, το module που έχει μέσα και λέει HAL3 enabler ( ή κάπως έτσι) δουλεύει, εάν παρόλα αυτά θέλεις 100% αποτελέσματα , το κάνεις χειροκίνητα από την εφαρμογή b…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να βάλω το magisk root... έχει πολλά προβλήματα τελικά η oreo.... ” Επειδή σε εμένα περνάει κανονικά , (στα 2 πρώτα rebbot έχει lag αλλά το θεωρώ πταίσμα) θες να πεις λίγο ποια έκδοση magisk περνάς και πως. Επίσης το δοκίμασες μετά fr ? Είχες su και μετά προσπάθησες να κουμπώσεις magisk μήπως?
-
Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Agelosalex: “Με τις εκτός play store εφαρμογές τι γίνεται; ” Εκανα μια δοκιμη με μια αλλη εκδοση της gcam και κανει εγκατάσταση κανονικά.... ” Έχεις Λίνκ από την έκδοση που σου δούλεψε?
-
Παράθεση από paf21: “Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει εγκατάσταση χωρίς root magisk και να το φλασάρει μετά; Στο sagit (global) χωρίς άρωμα βέβαια, χρησιμοποιώ την V14 και δεν μου παρουσιάζει προβλήματα. ” Σε sagit το ίδιο κανω και γω, περνάω την ρομ και μετά flash το magisk (v16). Αυτό που παρατηρώ από τότε που πέρασα την 1η oreoμε και μετεπειτα είναι ότι μετά το flash το άνοιγμα αργεί σχετικά, επίσης έχει μεγάλο delay η αφή και γενικότερα το τηλέφωνο, μέχρι και force close έχει... Όμως εφόσον το…
-
Παράθεση από padimitris: “Σε kate όλα καλά, εκτός από το adaway. Είμαι με magisk και παρόλο που το κάνω απεγκατασταση μετά δεν ανοίγει ” Στις ρυθμίσεις του magisk έχει την επιλογή systemless hosts, ενεργοποίησε την, κάνε επανεκκίνηση και μάλλον θα δουλέψει το ad away
-
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
intheend - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@intheend Όσοι κάνουμε εγκατάσταση τα διάφορα Mod της GCam πρώτα κάνουμε ενεργοποίηση το 2api. Αυτό γίνεται με τον παρακάτω οδηγό Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 206 :: myphone forum post 3087 του μέλους του εκεί και εδώ @Antretng. Στον οδηγό θα βρεις και το site που έχει όλες τις εκδόσεις Gcam. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τους χρήσιμους οδηγούς. Το ερώτημα ήταν περισσότερο από την προσέγγιση του σφάλματος στο twrp και λιγότερο από το γιατί δεν δουλεύει η κάμ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
intheend - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@dim_dim Για αυτό αγοράζουμε Xiaomi για να τα ταλαιπωρούμε με instail rom και διάφορα mod της GCam για το HDR+. ” Έχω περασμένη την τελευταία 8.3.1 σε mi6και Προσπαθώ να φλασαρω το frontcam fix της gcam από twrp και δεν το περνάει με σφάλμα error=1. Ξέρει κάνεις τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθώνεται? Μήπως @banditgr?
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Και η "ιδιαίτερη" ερώτηση. Στο μαμά dialer έχω (αλλά και σε άλλη εφαρμογή) έχω φραγμό στα νούμερα των διαφημιστικών. Αυτά , απ όσο το έψαξα , δεν μπορώ ούτε να τα πάρω back up αλλά ούτε και να τα εξάγω . Υπάρχει τρόπος? Για την ιστορία η 3η εφαρμογή είναι η true phone και ούτε και εκεί έχω βρει τρόπο. @tasosko @fog ” αμα καταλαβα καλα αυτο εχει να κανει με τον παροχο σου εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.... ” Όχι βρε συ, μιλάμε σε επίπεδο χρήστη/εφα…