Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 691.

• Έχει παρατηρήσει κανείς lag (ορισμένες φορές πολύ έντονο) στον dialer απο το πέρασμα της Oreo και μετά σε mi6?

• Και η "ιδιαίτερη" ερώτηση. Στο μαμά dialer έχω (αλλά και σε άλλη εφαρμογή) έχω φραγμό στα νούμερα των διαφημιστικών. Αυτά , απ όσο το έψαξα , δεν μπορώ ούτε να τα πάρω back up αλλά ούτε και να τα εξάγω . Υπάρχει τρόπος? Για την ιστορία η 3η εφαρμογή είναι η true phone και ούτε και εκεί έχω βρει τρόπο. @tasosko @fog

• @tasosko τι φάση παίζει με το wifi bonding?

• Νομιζω ότι το .zip το τρέχεις και από TWRP οπότε γίνεται και έτσι η δουλειά. Το αλλο το κάνεις unzip και τρεχεις το apk που θα βρείτε μέσα σαν οποία άλλη εφαρμογή. Η διαφορά με το magisk ( απ' όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον) είναι ότι μπορείς να το τρέξεις απευθείας ως module. Σε κάθε περίπτωση πάρε ένα back up από twrp πριν ξεκινήσεις.

• Προσπαθω να περάσω χειροκίνητα την ρύθμιση στο build.pro για την ενεργοποίηση της camera 2 api. Γράφω την τελευταία γραμμή στο κείμενο ( persist.camera.HAL3.enabled=1) , αποθηκεύω και επανεκκίνηση. Και τις 2 φορές που το προσπάθησα κολλάει στο boot και δεν ανοίγει το κινητό και αναγκαστικά κάνω restore. Έχει τύχει αυτό σε άλλον?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι. Το MiCloud λαμβάνει αντίγραφα στα εξής: Φωτογραφίες, βίντεο, sms, επαφές, ιστορικό κλήσεων, σημειώσεις, διάταξη αρχικής οθόνης, ηχογραφήσεις, Ρυθμίσεις WiFi, ημερολόγιο σελειδοδείκτες και ιστορικό του πλοηγού. ” Και η "ιδιαίτερη" ερώτηση. Στο μαμά dialer έχω (αλλά και σε άλλη εφαρμογή) έχω φραγμό στα νούμερα των διαφημιστικών. Αυτά , απ όσο το έψαξα , δεν μπορώ ούτε να τα πάρω back up αλλά ούτε και να τα εξάγω . Υπάρχει τρόπος? Για την ιστορία η 3η εφαρμογή …

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα σου πρότεινα να περάσεις το supersu αντί για το magisk. ” Γιατί όμως? ” Το θεωρώ ποιο ολοκληρωμένο, μιας και η ανάπτυξή του εξελίσσεται εδώ και πολλά χρόνια. ” Κατανοητό το επιχείρημα άλλα επι του πρακτέου δεν έχεις εντοπίσει καποια δυσλειτουργία ή "δυτροπία" του magisk ώστε να την αποφύγουμε, σωστά? =============== Φεβ 15th 2018, 12:46pm =============== Παράθεση από drillerkiller: “Τελικά δεν μπαίνει Do…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα σου πρότεινα να περάσεις το supersu αντί για το magisk. ” Γιατί όμως?

• Το adaway μετά από εγκατάσταση magisk δεν παίζεις. Δεν κάνει αντιγραφή στα hosts. το διάβασα πρόσφατα ότι το είχε και άλλος φίλος αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? ---------------------------------;----- Βρέθηκε λύση. Δοκίμασα τις ρυθμίσεις του αρχείου με root explorer χωρίς επιτυχία. Αυτό που δούλεψε ήταν η ενεργοποίηση της ρύθμισης του magisk για systemless hosts - adblock. Τώρα μια χαρά

• Σας δημιουργεί lag στην συσκευή η εγκατάσταση του magisk την τελευταία Ρομ που έχουμε εγκαταστήσει? Αντιμετώπισε κάνεις κάποιο κόλλημα κατά την εγκατάσταση του?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Miui Battery Tips

intheend - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Εξαιρετικός οδηγός. Κάτι που έχω παρατηρήσει , εάν πάμε στα δικαιώματα εφαρμογών και στην εφαρμογή " τηλεχειριστήριο" αφαιρέσουμε το δικαίωμα απ' όποια κατηγορία θελετε ( π.χ sms,.... τώρα γιατί το τηλεχειριστήριο θέλει δικαιώματα στα sms δεν το έχω πολυκαταλαβει ομολογώ....) κάνουμε back και μπουμε ξανά στην ίδια κατηγορία θα διαπιστώσετε ότι κάνει on στο δικαίωμα η εφαρμογή από μόνη της. Δοκιμάστε το και πείτε μου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Με το νέο antutu η κατάσταση έχει ξεφύγει...

• Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από prekasg: “Το προβλημα με τη νεα ρομ στο Mi6 (XTRV) είναι η τεραστια καταναλωση μπαταριας που εχω ... το εχετε και οι υπολοιποι με mi6 ? ” εχω ακριβώς το αντίθετο, πολύ καλή συμπεριφορά η μπαταρία μέχρι στιγμής ( ευτυχώς) . Είσαι root , και αν ναι με ποιο? ” Ναι root ειμαι με su ... με την ιδια χρηση κινητου οταν γυριζα απο το γραφειο ειχα περιπου 65-75 μπαταρια , τωρα ειμαι μαξ στο 50 !! ” πριν λίγες μέρες έκανα fr και καθαρή εγκατάστασ…

• Παράθεση από prekasg: “Το προβλημα με τη νεα ρομ στο Mi6 (XTRV) είναι η τεραστια καταναλωση μπαταριας που εχω ... το εχετε και οι υπολοιποι με mi6 ? ” εχω ακριβώς το αντίθετο, πολύ καλή συμπεριφορά η μπαταρία μέχρι στιγμής ( ευτυχώς) . Είσαι root , και αν ναι με ποιο?

• Παράθεση από derveni: “Μήπως είσαι root ?? =============== Φεβ 5th 2018, 1:46am =============== Βγάλε το root και θα εξαφανιστεί ” Καλημέρα , το ίδιο θέμα έχω και γω χωρίς να είναι root.

• Παράθεση από MIUI_ART: “@intheend Πρώτα από όλα πρέπει να έχεις βάλει το TWRP Recovery που είναι ειδικό για Android 8 και το έχουμε δώσει και στο VIP mail που μοιράζουμε. Αν το έχεις κάνει, τότε.... Από το TWRP στα Wipes θα επιλέξεις Format Data & Reboot. Δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να επαναφέρεις κανενός είδους backup από παλιότερη ROM. Θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνό σου από την αρχή. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως κλειδώσει ο Bootloader καθώς υπάρχει πάντα αυτό το ενδεχόμενο. Αν όλα είναι ο…

• Παίδες τα φώτα σας, προσπαθησα να περάσω 3 φορες την νεα ρομ, δεν την περνούσε. Την 4η την πέρασε αλλα η εγκατάσταση μέσω του twrp δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κόλλησε αναγκάστικα να διακοψω την εγκατάσταση με power off μην ξεροντας τι αλλο να κάνω. Το κινητο ανοιξε με την δείχνοντας την νεα ρομ στο about αλλα απο εκεινη την στιγμη δεν μπορεινα μεινει ανοιχτο πανω απο 3 λεπτά. Ειτε θα κολλησει σε μια οθόνη, ειτε θα βγαζει οτι η εκαστοτε εφαρμογή (κυρίως το playstore) δεν λειτουργεί με αποτελεσμα να κα…