Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 691.
-
Συνεχιζει το θέμα που έχω στην συσκευή (mi6)μου ( μιας και οι άλλοι εγκατέστησαν κανονικά) με την νέα την νέα τον. Μου κάνει fail και γράφει "digest verification failed". Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από intheend: “Ειναι η 3η φορά που κατεβάζει το αρχείο από τον updater και μου βγάζει σφάλμα λήψης, τι μπορεί να συμβαίνει? Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμη στο mail το αρχείο για να κατεβάσω από εκεί. Ξέρετε κάτι με αυτό? ” Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι ? ” sagit
-
Ειναι η 3η φορά που κατεβάζει το αρχείο από τον updater και μου βγάζει σφάλμα λήψης, τι μπορεί να συμβαίνει? Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμη στο mail το αρχείο για να κατεβάσω από εκεί. Ξέρετε κάτι με αυτό?
-
Παράθεση από ANDREASER05: “καλημέρα. εάν κάποιος έχει iphone τι κάνει? ” Το πουλάει και παίρνει xiaomi
-
Παράθεση από intheend: “Με την νέα Ρομ για mi6 ξεκίνησε κανονικά. Εντυπώσεις σύντομα. Ευχαριστούμε για την άμεση αποκατάσταση. ” Εντυπώσεις έως τώρα με την 25/01 oreo . + Πολύ καλό flow και αίσθηση χρήσης Γρήγορο boot. Μπαταρία ευχάριστη έκπληξη!!! Άμεση απόκριση σε βαριές χρήσεις, games, photo edit . - Random crash το google play. Random κλεισίματα το bluetooth και χωρίς ένδειξη ότι κάτι πάει συνέβη. Μας λείπει το power button menu. Στην εγκατάσταση έχασα το adaway (άφαντο λέμε) Και το κυριότερ…
-
Με την νέα Ρομ για mi6 ξεκίνησε κανονικά. Εντυπώσεις σύντομα. Ευχαριστούμε για την άμεση αποκατάσταση.
-
Παράθεση από keap: “Καλησπέρα,σε Sagit δε με βάζει σε recovery και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το νέο twrp. Ευχαριστώ ” Δοκίμασε να μπεις απο updater ή με τα πλήκτρα power & vol up .
-
Τα ίδια συμπτώματα σε mi6 και σε εμένα. Boot , μαύρη οθόνη και μετά τίποτα... Περιμένω την νέα έκδοση.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για το δεύτερο mail. ” Πέρασα το νέο twrp και μετά την rom του 2ου mail. Όλα καλά μέχρι στιγμής, για ακόμη μια φορά boot σε μισό λεπτό ( και με wipe cache) και όλα μέχρι στιγμής είναι μια χαρά, όλες οι εφαρμογές τρέχουν σωστές. Εντυπώσεις αύριο. Εύγε παίδες. =========================== Διόρθωση, βρήκα την 1η παραξενιά, δεν μπορείς να μπεις recovery από το power off menu.το μάτιασα...
-
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από pechr: “φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό. Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης. Το χάος αυτό δημιουργείται από την …
-