Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 691.

• Παράθεση από miltoskartalas: “@prekasg αυτό ψάχνω και εγώ.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είμαστε πολλοί τελικά

• Παράθεση από ktsiaras: “@intheend να ρωτήσω έχεις ξεκλείδωμα με face unlock και αν σου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις από messenger,viber mail και αν έχεις παρατηρήσει αργή φόρτιση σε σχέση με πριν ” Με το facelock δεν έχω ασχοληθεί και messenger δεν χρησιμοποιώ ( έπεσες στην περίπτωσή χιχιχιχιχ) . Viber που δουλεύω παρατήρησα το εξής κουλό, κάνει δόνηση και ήχο αλλά δεν ανάβει το led και ενώ εμφανίζει ειδοποίηση στο εικονίδιο της εφαρμογής δεν εμφανίζει την ειδοποίηση στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ε…

• Παράθεση από geozn8: “Φίλε μου @intheend εάν κατάλαβα σωστά την πέρασες χύμα δηλαδή μέσο twrp wipe cache dalvik και flash σωστά?? ” Ναι την έκανα απευθείας από TWRP wipe dalvik/cache.

• Καλημέρες. Την πέρασα χθες βράδυ από TWRP , πήγαν όλα καλά και έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα που κάνει boot η συσκευή... Σε 10 δεύτερα από το πάτημα του on είναι σε λειτουργία. Επίσης από το λίγο που το δούλεψα έχει καλύτερο flow η συσκευή και απόκριση. Από μπαταρία πού νωρίς να κρίνω αλλά η αίσθηση μου είναι είναι ότι τσιμπάει λίγο προς το κακό. Η λεπτομέρεια που μου την δίνει μέχρι στιγμής είναι το μόνιμο εικονίδιο στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων ότι κάποια διεργασία τρέχει στο παρασκήνιο,…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από geozn8: “Σε λειτουργία bootloader μπαίνει δοκίμασες? Φίλε μου έχεις 3 επιλογές.. Θα φτιάξει πάντως.. 1 ξανά κάνε ξανά factory reset και ξανά περνά την xtrv σκέτη όχι την άρωμα. 2. Κάνε εκτός factory reset και format data αλλά εκεί να ξέρεις μετά το κινητό θα είναι εντελώς άδειο μόνο με twrp και θα πρέπει όσο είσαι μέσα στο στο twrp να το συνδέσεις με το pc σου να το διαβάσει και να το ανοίξεις και να βάλεις χύμα μέσα την ρομ και μετά να την φλασαρεις.. 3. Εάν δεν πιάσουν τα παραπάνω…

• Παράθεση από plessinho: “Παράθεση από Tseligas2000: “ φίλε Plessinho , Οι DEV βγαίνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα και (αναβαθμίζονται, γίνονται προσθήκες ή αλλαγές) μέχρι να βγει κάποια STABLE που (βγαίνουν πολύ πιο αραιά) και περιέχουν σχεδόν ότι οι προηγούμενες DEV . Υποτίθεται ότι οι STABLE είναι πιο σταθερές αν και δεν υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα με τις DEV.( Εγω δεν ειχα ποτε) ΑΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ να ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ βαλε DEV . Αν θέλεις κάποια σταθερότητα STABLE. ” Σε ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση θα περι…

• Παράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από antouaa: “Παράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά κάπου διάβασα οτι ένα fix για burn in ειναι με uv light. Επειδή έχω της γυναίκας από τα νύχια να δοκιμάσω για λίγο ή θα καεί τελείως? ” τι fix burn ειναι τουτο? ” Αυτό το κιτρινάκι στην οθόνη είναι φίλε tasosko ” Φίλε τελικά βρήκες καμία λύση;; Γιατί μόλις το έπαθα και γω στο ίδιο σημείο ακριβώς όπως την φώτο σου... Θυμώνουν το περιστατικό σου και λέω δεν γί…

• Παράθεση από Sakispardl: “Αρα περναει τελωνειο.... ” Ω ναι.

• Παράθεση από intheend: “Παράθεση από makisfz: “Μπορεί να έχει πέσει σε βαθιά αποφορτιση άστο στο φορτιστή τοίχου 5-6 ώρες και μετά δοκίμασε να το ανοίξεις Redmi Note 3 pro ” Θα το δοκιμάσω και αυτό. Αν είναι καποιος με τεχνικές γνωσεις Αγρίνιο ή κοντά ας μου απαντήσει να το δούμε μαζι. ” Τελικα ήταν ελλατωματική η μπαταρία. Μου έστειλαν νέα και όλα καλά.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltoskartalas: “Δηλαδή και σήμερα μπορεί; ” Δύσκολο αλλά δεν αποκλείεται ... ” Δημήτρη σε mi6 για την μετάβαση από από την 7.12.7 άρωμα στην 8αρα θα χρειαστεί factory reset?

• Παράθεση από apostolisni: “Έχουμε καμιά πληροφορία για το αν θα χουμε αύριο την 8αρα στο mi6? ” Με την ενημέρωση που μας δίνει ο φίλος @Octaviastikos βλέπουμε ότι ακόμη είναι σε alpha. Κατά συνέπεια έχουμε δρόμο ακόμη. Βέβαια καλύτερα να πάρει λίγο καιρό ακόμη παρά να έχουμε ανακλήσεις...

• Παράθεση από Octaviastikos: “Οχι China Rom...δεν γνωρίζω για global... ” Παει πούφ και αυτή η εβδομάδα μάλλον για αναβάθμιση σε oreo. Αργεί να γίνει το μπισκότο για την συσκευή μας καθώς φαίνεται....

• Παράθεση από giorgos01: “Καλησπέρα στην παρέα, έχει περίπου 1μηνα που παρέλαβα το Mi 6 και χθες που έτρεξα το antutu είδα πολύ μικρό σκορ σε σχέση με άλλα που έχω δει που φτάνουν και τα 180.000, έχω αρκετά προγράμματα στο κινητό λόγω δουλειάς αλλά φταίει αυτό ή κάτι άλλο? φοράω την έκδοση Stable ROM από την εταιρεία όπως το αγόρασα ” Το έτρεξες μετά από εγκατάσταση rom μηπως? Επίσης μια screenshot από το τηλέφωνο για να δούμε ποια rom φοράει θα βοηθήσει