Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 691.
-
Παράθεση από gkalen: “@intheend Τσεκαρε το twrp .. Βάλε το προηγούμενο twrp και δοκίμασε πάλι .. το error που αναφέρεις δείχνει ότι ίσως έχεις λάθος twrp .. ” Έχεις δίκιο, μόλις πέρασα το προηγούμενο έτρεξε κανονικά η εγκτάσταση. @geoanto555 σε κανω "αναφορά" για να το δεις, μιλάμε για το νεο twrp (3.2) για land και το σφάλμα εγκατάστασης που μου παρουσίασε (post #112) .
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “η μπαταρία που κολάει ; χρειάζεται για το noise-cancelation; είναι ασύρματα (που δεν φαίνεται να είναι); είναι λάθος της είδησης; ” Με βάση το σχόλιο σου καταλαβαινω το εξής : To noise cancellation είναι μια λειτουργία που θέλει πηγη ενέργειας για να λιτουργήσει. Στο μοντέλο με type-c ακροφύσιο το ρευμα το παίρνει απο την μπαταρία του κινητού, σε αυτό (κατά πάσα πιθανότητα) για να έχιε μπαταρία μιλάμε για 3.5 jack που εκ κατασκευής δεν μπορεί να τροφοδοτήσει άλλη συσ…
-
Προσπαθω να την περάσω σε land και αποτυγχάνει με το μήνυμα της φωτό , ξέρει κανείς τι εννοεί?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
intheend - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “@geoanto555 κοίταξα στην λίστα και δεν έχω δει 3.2χχ για land , ξέρεις αν πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον? ” Αφού ανοίξαμε δουλειές θα μπορούσες μήπως και το libra για να βάλουμε ενα φίλο στο club μας? Σε ευχαριστώ.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Ναί έχουν μικρόφωνο. Δες από κάτω και κάνε κλίκ για λεπτομέρειες και περιγραφή από GB.. Xiaomi Noise Cancellation In-ear Earphones Type-C Version - BLACK - Built-in Mic / On-cord Control / Digital Noise Reduction Control Box ” Αυτά ειναι η προηγούμενη έκδοση η οποία κυκλοφόρησε και Ελλάδα πρόσφατα και έχει όλα τα καλούδια. Στην νέα εκδοση όμως ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη το έχει και τι όχι.
-
intheend - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spideman3: “Το twrp σε land όλα καλά. ” τσίμπα και αυτό.... θα σου χρειαστεί εσένα που είσαι ανήσυχο πνεύμα..twrp_land+tools =============== Δεκ 19th 2017, 10:45am =============== @amavroudis επειδή και εσύ είσαι στην ίδια κατηγορία, να σου δώσω και σένα ένα για mido? ” Επειδή έχω κατι ανησυχίες τελευταία , τι ομορφίες κανει αυτό το +tools αγαπητέ @geoanto555 μπας και καταφέρω και γω καμία...
-
intheend - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από intheend: “@geoanto555 κοίταξα στην λίστα και δεν έχω δει 3.2χχ για land , ξέρεις αν πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον?; ” Έτοιμος και εσύ.... θα το βρεις στην πρώτη σελίδα./ ” Σ΄ωραίος..!
-
intheend - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 κοίταξα στην λίστα και δεν έχω δει 3.2χχ για land , ξέρεις αν πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον?
-
Παράθεση από xgreen: “Παράθεση από paparounas81: “, χωρίς να καταστρέψω το τηλέφωνο ” Το τηλέφωνο δεν θα το καταστρέψεις (hardware) αλλά η miui είναι τόσο πηραγμενη που αν αλλάξεις τα default apps θα τρώει κόλλημα συνέχεια. Μπορείς να δοκιμάσεις το titanium backup pro και να κάνεις freeze τις εφαρμογές για να δεις τη συμπεριφορά της miui. Εγω εχω κανει freeze σχεδόν όλα "bloat" της miui και google εκτος απο το mi account και δουλεύει μια χαρά! ” Φιλε μου επειδή το πάγωμα των αχρήστων εφαρμογών ε…
-
Redmi Pro και COSMOTE TVGO
ΜήνυμαΔεν υπάρχει τρόπος μεσω magisk να δουλέψει το cosmote tv go? Δεν υποτίθεται ότι η "απόκρυψη" του root είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του magisk?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από prekasg: “Με διαφορα η πιο γρηγορη εως τωρα. Mi6 =============== ” Καλημέρα, ευχάριστο αυτό! Όταν έχεις άποψη και για μπαταρία σε σχέση με την 23.11 κάνε ένα σχόλιο, γιατί η προηγούμενη dev όπως είχες πει και εσύ, την κατάπινε την μπαταρία.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από tolisdagas: “Εγώ πάντως σε mi6 με την 7.11.30 είχα πολύ μεγάλη κατανάλωση, επέστρεψα στην αμέσως προηγούμενη και όλα καλά. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όντως έχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Ελπίζω η νέα να είναι πιο χαλαρή σε αυτό το κομμάτι
-
@MIUI_ART Δημήτρη η αρώμα stable rom για sagit σε τι φάση υλοποίησης είναι ?
-
Παράθεση από Theofos: “Καλημέρα σε όλους. Κάνω την εξής αναφορά. Σε Xiaomi 5s plus 4/64 με την τελευταία stable 9 παρατήρησα πως λειτουργούν μόνο οι 2 πυρήνες. ” μεσω ποιας εφαρμογής το παρατήρησες?