Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 691.
-
Παράθεση από ktsiaras: “@MIUI_ART στον ύπνο είναι στο Πάντα και οι άλλες ρυθμίσεις που προτείνετε στο mail (Ρυθμίσεις => Μπαταρία => Διαχ. Χρήσης μπαταρίας εφαρμογών ......) αναγκάστηκα να σβήσω το αρχείο της rom & mds που δημιουργηθηκε και ξανά download πάντα με την 2η κατεβαίνει σωστά ” Ισχύει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART Δημήτρη η αρώμα stable rom για sagit σε τι φάση υλοποίησης είναι ? Επισης αν θες να πας απο αρώμα dev σε αρώμα stable θα χρειάζεται factory reset?
-
Παράθεση από Tseligas2000: “καλημερα θέλω να παω απο kenzo σε mi6. Να το κάνω? Και αν ναι ποια εκδοση να παρω και απο που να το παραγγειλω? ” Αν έχεις τα φράγκα πάνε άφοβα ! Κοίταξε kimovil για κίνα και τις ευρωπαϊκές αποθήκες των κινεζομάγαζων. Απο Ευρώπη ρίξε μια ματιά στο eglobalcentral (αυτό ξέρω εγώ ,προφανώς παίζουν κι άλλα) , χρεώνει λίγο παραπάνω αλλά δεν έχεις το φόβο του τελωνείου.
-
Το led έχει μόνο μια επιλογή πλέον και αυτή είναι το λευκό, δυστυχώς... Η προσπάθεια να μοιάζει με iphone μερικές φορές έχει περιεργα αποτελέσματα...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από kostas1alina: “ ” Φίλε μου μπορούσες να ρυθμίζεις το ξυπνητήρι να χτυπάει με την συσκευή σβηστή - off??? ” Δηλαδη πως;;;;;Για πες ” Βρε εσένα ρωτάω. Λες "το πρόβλημα παραμένει" που σήμαινει οτι κάποια στιγμή μπορουσες να το κάνεις να χτυπάει με κλειστή την συσκευή . Σωστά?
-
Παράθεση από kostas1alina: “ Φαίνεται πολύ καλύτερη από την προηγούμενη!!! Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι (όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό.. δεν χτυπάει) παραμένει. Καμμιά ιδέα; ” Φίλε μου μπορούσες να ρυθμίζεις το ξυπνητήρι να χτυπάει με την συσκευή σβηστή - off???
-
Το μέλλον του ίντερνετ .
ΜήνυμαΣτις ΗΠΑ ετοιμάζονται να αλλάξουν το ίντερνετ για πάντα (προς το χειρότερο) - ThePressProject Με βάση το μέτρο αυτό η πρόσβαση και η ταχύτητα αυτής θα είναι ανάλογα της οικονομικής δυνατότητας... Κοινώς ενώ μέχρι τώρα αγοράζεις ποσότητα δεδομένων (GB/MB) άλλα όλες οι χρήστες/σελίδες έχουν κοινή πρόσβαση σε περιεχόμενο και ταχύτητα. Με το μέτρο που προωθείται στις ΗΠΑ ,αλλά ουσιαστικά σε όλο τον κόσμο μιας και εκεί περνάνε όλα, πλέον θα επιλέγει ο πάροδος (π.χ η cosmote ή η wind για να το προσαρμ…
-
Παράθεση από agendelo: “Το δουλεύω 2 μέρες φυσικά είναι υπέροχο Μόνο ένα πράγμα δεν μπορώ να χωνέψω : Την προσπάθεια που καταβάλλουν να αντιγράψουν το μήλο σε λεπτομέρειες όπως η θύρα φορτιστή (οκ ταχύτατη φόρτιση) και η έλλειψη 3.5" jack. Δηλαδή να κουβαλάς αυτομάτως δύο καλώδια έξτρα πάνω σου Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Το περιγράφεις γιατί παθαίνεις να ακούς μονίμως μουσική όταν φορτίζεις ή γιατί δυνητικά σε εκνευρίζει? Πάντως υπάρχουν αντάπτορες που έχουν διπλή έξοδο usb c -> usb c (φ…
-
Τελικα βρήκα φίλο με mi4c , σε αυτον παρουσιάζει άλλο θέμα. Μουσική παίζει κανονικά αλλά δεν ακούγεται καθόλου ούτε η φωνή του ομιλητή άλλου ούτε και του ακροατή όταν το δουλεύεις σαν handsfree. Περίεργα πράγματα...
-
Υπάρχει μοντάζ στην φώτο ή έχει λαιμό λιγο σαν tetris ο κύριος δεξιά?
-
-
Δυστυχως δεν έχω εύκαιρη άλλη τέτοια συσκευή. Θα μου έλυνε και εμένα την απορία ..
-
Παίδες, παρέλαβα πριν 2 ημέρες από bangood τα LeEco introduces new earphones and noise-cancelling headphones with USB Type-C . Πολύ ωραίο design και εξαιρετικό ήχο στην μουσική. Στις κλήσεις είναι όμως υπάρχει ένας ΕΝΤΟΝΟΣ στατικός θόρυβος - κάτι ανάμεσα σε φύσημα και τηγάνισμα - και παράλληλα ακούω τον εαυτό μου να μιλάει σε πραγματικό χρόνο μέσα από τα ακουστικά λες και είμαι ο αποδέκτης της κλήσης μου . Το αστείο είναι ότι έχουν active noise cancellation ( ) . Έχει αντιμετωπίσει κανείς από εσ…
-
Παράθεση από geozn8: “Εγώ παιδιά με μέση χρήση που κάνω για δοκιμή η οποία δεν είναι εντελώς αντιπροσωπευτική με την τελευταία xtrv 7.11.9 χωρίς όμως data, 4g, αλλά φουλ wifi και λίγο απ όλα έχω τινάξει την μπάνκα στον αέρα δείτε παρακάτω..!!! Και για να προλάβω κάποιους άπιστους σκουλικό - θωμάδες φαίνεται ξεκάθαρα από την πρώτη φώτο ότι δεν έχει φορτίσει καθόλου ενδιάμεσα..!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45882/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45883/forums.xiaomi-miui.gr…
-