Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 691.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@intheend Δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να σου πω... ” Μπορεις να μου κανείς την χάρη να την δοκιμάσεις και να μου πεις τι δεν γίνεται σωστά?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από user_1024: “Ερώτηση. Σκέφτομαι να γυρίσω σε MAGISK από SU. Αξίζει τον κόπο ή να μείνω σε SU που δεν έχει προβλήματα. ” Θα πρέπει να κάνεις πρώτα διαγρφή του Super SU από από την ίδια την εφαρμογή πριν αλλ'αξεις Root Manager και πας σε Magisk.Εγώ έχω Magisk στις συσκευές μου και όλα είναι οκ... ” Δημήτρη εχω δοκιμάσει να λειτουργώ με το magisk σχεδόν σε όλες τις αρώμα που εχετε φτιάξει, τρέχουν όλα κανονικά με εξαίρεση το wakelock detector. Σε όλες εκδόσεις μ…
-
Παίδες μετά ένα δίμηνο απραξίας προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Bluetooth Nokia BH-118 Μαύρο | Multirama.gr . Το φόρτισα κανονικά , άνοιξε και το φωτάκι παίζει αλλά δεν το βλέπει το τηλεφωνο για κανένα λόγο. Βλέπει οτι συσκευές υπάρχουν τριγύρω άλλα όχι το συγκεκριμένο. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Υ.γ . δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις του τηλ που κάνεις ορατή/αόρατη την συσκευή!
-
Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Σε Redmi 3s απο τις πρώτες διανομές της 9 είχα θέμα με κολλήματα και αναγκαζόμουν να κάνω επανεκκίνησεις . Ετοιμος ήμουν για stable μέχρι αυτήν που απο την Κυριακή που την έβαλα το τηλέφωνο δεν έχει ξανακολλήσει . Η μπαταρία βέβαια εξαφανίζεται σταθερά με ενα ρυθμό 20% γρηγορότερα . Επίσης παρατηρω μια δυσκολία να κλειδώσεi σε γνωστό wifi . Ανοίγεις wifi και περιμένεις μπορεί και 10 sec να συνδεθει στο οικιακό δίκτυο . Μικρό το κακό αλλά είναι αισθητή η διαφορά…
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από thodorisls: “μια απο τα ίδια και ρώτησα στο xda αλλα δεν απάντησε κανένας @Octaviastikos ” βαζεις telegram και μετα εδω Telegram: Contact @xiaomi_6ψαξε τους 1)@Jackson Hu και 2)@Nils και ρωτα τους.αυτοι κανουν τους kernel που διαβαζεις στο xda ” Τάσο, δεν το βγάζει το group στο search, θέλει πρόσκληση μήπως?
-
Σε mi6 όλα όμορφα και καλά, πέρασε άνετα, τρέχει πολύ καλά, ενεργοποιήθηκε και ο smart assistant. Έχει πάρει πάνω η κατανάλωση μπαταρίας όμως, παίζει από 40 - 48% το οποίο θεωρώ υψηλό αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας. Σε land πέρασα επίσης , τρέχει καλά, δεν βρήκα το smart assistant αλλά διάβασα το σχόλιο του @BanditGR οπότε οκ. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι κατά το boot έκανε πάρα πολύ χρόνο να ανοίξει +/- 20 λεπτά. Μπράβο και πάλι παίδες.
-
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από prekasg: “Δυστηχως για τη μπαταρια δεν βελτιωθηκε συνεχιζει να ρουφαει σαν ενα αμαξι 4000 κυβικα τη βενζινη ... ” Μπορείς να μας δείξεις λίγο νούμερα από μπαταριά για να καταλάβουμε τι κατανάλωση έχεις? Επίσης αν έχεις wakelock detector τι σου δείχνει ότι συμβαίνει? ” απο το μενου της μπαταριας τι να κανω Printscreen δηλαδη ; ” δες το σχόλιο 74
-
Παράθεση από prekasg: “Δυστηχως για τη μπαταρια δεν βελτιωθηκε συνεχιζει να ρουφαει σαν ενα αμαξι 4000 κυβικα τη βενζινη ... ” Μπορείς να μας δείξεις λίγο νούμερα από μπαταριά για να καταλάβουμε τι κατανάλωση έχεις? Επίσης αν έχεις wakelock detector τι σου δείχνει ότι συμβαίνει?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Το ξέρω!!! Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες της ρομ...σαν την miui δεν έχει....και ο εν λόγο κερνελ πάει πολύ καλά.... =============== Νοε 3rd 2017, 7:09am =============== @intheend από μπαταρία πάντα 11 ώρες περίπου οθόνη... Με WiFi... Bluetooth... Data 4g... Και 5 ώρες ομιλίας.... Θα πάει και καλύτερα πιστεύω..... Δύο μέρες το λειτουργό.... ” Διάβασα το thread στο xda , όλα καλά! Στο flash απο TWRP περνάς μόνο το αρχείο ή το αρχείο και καπάκι SU?
-
-
Παίδες σε aroma έχετε παρατηρήσει συμβατότητα σε wakelock detector και magisk?
-
Καλησπέρα, προσπαθώ να κατεβάσω ΟΤΑ την ρομ για land αλλά και απο το link του vip mail , και στις 2 περιπτώσεις (και αφου το προσπάθησα αρκετές φορές) το download κόβεται ανάμεσα στα 250-300mb και ακόμη και αν το επαννεκινήσεις παγώνει. Το αντιμετωπίζει άλλος/η το θέμα αυτό?