Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 691.
-
Παράθεση από em56464: “Παράθεση από em56464: “Περασμσ 7.10.12 σε redmi 1s καλά δείχνει από εχθές εκτός ότι κρασαρει η εφαρμογή ασφαλείαςκαι πατώντας στο εικονίδιο του καιρού γράφει η συσκευή δεν εντοπίζεται με όλα ανοιχτά .............ειδωμεν( δεν μπαίνει από τους γιατρούς καμμία άλλη εφαρμογή καιρού;)!!!!!!!...............έχει χαθεί και ο σαρωτής επίσης η υπηρεσία αναβάθμισης γράφει δεν λειτούργησε και αποστολή αναφοράς ..........μετά από wipe dalvnk art cashe /cashe ο καιρός είναι οκ τα άλλα π…
-
Παράθεση από gkalen: “@intheend Πιθανώς να φταίει ότι έχει αφαιρεθεί το apk για τα live wallpapers , ωστόσο θα του ρίξουμε μια ματιά για σιγουριά .. ” Έτσι αναφέρει εδώ ένας resource moderator, Live wallpaper in MIUI 9 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum και είναι ένα από τα πολλά που βρήκα σχετικά με τα live wallpaprer στο miui.com.
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Παράθεση από intheend: “Καλημέρα . Έχεις βρει κανείς τον τρόπο να "βάλει" live wallpaper?? ” Για δες από το appstore το video wallpaper hd. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά ή λύση που βρήκα είναι να κατεβάζεις από playstore το "live wallpaper shortcut" και από εκεί επιλέγεις όποιο εσυ θες απο τα διαθέσιμα της συσκευής . Δυστυχώς η miui9 δεν υποστηρίζει live wallpaper εξ ορισμού.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στο [MIUI Device Team][iTechkySpot] Capture RAW Image With Mi 6 Without Root! - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum αναφέρει τον τρόπο να ενεργοποιήσεις το RAW format. Πήγα στο built.prop και είναι ήδη enable=1. Στην stock εφαρμογή όμως δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης ως RAW. Υπάρχει κάποιο "κρυφό" μενού ή θέλει 3rd party εφαρμογή?
-
-
Παράθεση από saha: “Καλησπέρα μόλις το πήρα και το έβαλα στο lap για φόρτιση σε πόση ώρα θα είναι φορτισμένο? ” Καλημέρα, εάν πατησεις το μοναδικό κουμπί που έχει το band πάνω του θα σε πάει στις οθόνες με τις πληροφορίες. Εκεί η μία από αυτές είναι η φόρτιση της μπαταρίας του. Μόλις φτάσει 100% είναι έτοιμο.
-
Καλησπέρα. Σε land και μετα απο fr περασα την 9 .Ετρεξε κανονικά το aroma script . Ολά πηγαν εξαιρετικά. Μπράβο στην ομάδα για ακόμη μια φορά. Υ.Γ Θέλει λίγο υπομονή μέχρι να τρέξει την 1η φορά, τουλάχιστον στην δική περίπτωση περασε αρκετή ώρα με μαύρη οθόνη μέχρι να ξεκινήσει.
-
Παράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από derveni: “Εννοείς reboot recovery προφανώς ” εννοω οπως ακριβως το εγραψα με την διορθωσει...... ” reboot to recovery είναι η σωστή πρόταση , αλλιώς το reboot σκέτο είναι ελλιπές και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. χρειάζεται αυτή η διόρθωση. Τι λες καγκελάρη(ο)ς
-
Παράθεση από eptanhsios: “Με την ελλ. XTRV 8.5.3.0 τρωει κρασαρισματα ο chrome κατά την πληκτρολόγηση κειμένου εάν γράφεις κάποιο μακρύ κείμενο. Επίσης αν ενώ εισαι στον chrome πατησεις το μενου και Χ για να κάνει καθάρισμα των background εργασιών κρασαρει πάλι. Σαφώς και ξανα πέρασα τη Rom με καθαρή εγκατάσταση και λοιπά . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42454/ ” Δεν έχει να κάνει με την ελληνική μόνο, το έχω πάθει και σε global dev. Είναι θέμα miui & chrome υποθέτω.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Μερικές παρατηρήσεις και από μένα σε ΜΙ6, με την ρομ να είναι περασμένη από το πρωί.. 1. Σε θέμα μπαταρίας η προηγούμενη ήταν καλύτερη, αυτή νομίζω υστερεί... 2. Παρατήρησα μια μικρή αύξηση θερμοκρασίας σε παιχνίδια 3. Δεν βρήκα κάποιο bug Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Αφού πέρασα μια ημέρα χρήσης θα συμφωνήσω ακριβώς με τις παρατηρήσεις σου. Κάνει ακριβώς τα ίδια και σε εμένα
-
mi6 Όλα καλα Μέχρι στιγμής. Γνωρίζουμε ποτέ θα έχουμε διαθέσιμο το script για ota?