Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 691.

• Παράθεση από vasilis10: “Παίδες τι browser χρησιμοποιειτε; ” Firefox Τώρα, παλιότερα puffin , δαιμονισμένα γρήγορος αλλά με ηλίθιο interface

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί η εικόνα @intheend ??? ” Σε καμιά περίπτωση δεν νιώθω ενοχλημένος το αντίθετο κιόλας και ελπίζω όχι και εσύ. Αυτό τον οδηγό ακολούθησα πρόσφατα και σε ευχαριστώ για την χρόνο σου με την ευκαιρία, την εικόνα σχολιάζω που σε άλλο αναφέρεται και άλλο δείχνει (έχω και γω τα σύνδρομα μου καταλαβαίνεις.. ) .

• Γιώργο @geoanto Μήπως έφτασε η ώρα να αλλάξεις την εικόνα του mi5 με το mi6 στην 1η σελίδα μιας και γι'αυτή την συσκευή είναι ο οδηγός

• Παράθεση από tasosko: “καλα τον ιδιο εχουν? ” Ω ναί...

• Κανονικά λέμε.. Και λογο περασμενης ώρας κανεις online να ρωτήσω! Δράμα

• Παράθεση από geoanto555: “Κανε ένα format data .. ” να προσθέσω ότι μετά από ένα σχετικό πανικό που πέρασα βραδιάτικο, ότι το format data είναι η λύση αλλά μισή. Επειδή μετά το format data το τηλ ναι μεν το βλέπει υπολογιστής ,αλλά δεν μπεις να περάσεις/αντιγράψεις την νέα ΡΟΜ μέσα στην συσκευή. Χρειάζετι να κάνεις reboot to recovery και μετά Swipe to allow modifications και μόνο τότε μπορεί να περασείς την νέα ΡΟΜ. Ελπίζω να βοηθάει το παραπάνω σε παρόμοια περίπτωση με την δική μου. Μετά από αυ…

• Παράθεση από NasDriver: “Θέλει format data τελικά... απλά δεν βγάζει το μήνυμα όταν κάνεις wipe ότι δεν μπορεί να κάνει mount. Καλοδούδευτο ” Αδερφε εκανά το βήμα που λες παραπανω γιατί δεν εμπαινε στην aroma με τίποτα παρόλητην αναμονη. Το θέμα είναι οτι τώρα είμαι σε TWRP και δεν μπόρω να αντιγράψω την rom απο το pc . Πρακτικά το pc βλέπει το τηλ αλλα το βλέπει άδεια (μαλλόν είναι..) και δεν μπορω να κανω τίποτα, Μπορείς να βοηθήσεις τι κάνω τώρα? @NasDriver

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Miyagki: “Το έκανα παιδιά. Τελικά ήθελε wipe τα factory data ” Τι εννοείς ως factory data? Εχω πέσει σε bootloop περνώντας την καινούρια aroma και με ενδιαφέρει το τι έκανες μπας και το κατάφερώ να ξεκινήσει κανονικά...

• Παράθεση από gkalen: “@intheend Αν μιλάμε για το δικό σου mi account , σαφώς και δεν χρειάζεται πάλι αίτηση , αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει συσκευη πριν από το mi6 ?? Έχω διαβασει για το tool αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα .. ” Για το ίδιο λογαριασμό μιλάμε, οπότε όπως προκύπτει, μια φορα ΟΚ για ξεκλείδωμα , πάντα ΟΚ για ξεκλείδωμα για τον ίδιο λογαριασμό... (με εξαίρεση το τερτίπι των 72 ωρών .

• Καλησπέρα, τελικα βρήκα άκρη με το XiaoMiTool - Change rom to your Xiaomi device easily! , το οποίο εκανε εξαιρετική δουλεια ! Πλέον έχω περασμενη την miui9 dev , εκανε την διαδικασία του bound που μου απαγόρευε πριν να προχωρήσω σε ξεκλείδωμα... Έχει αρκετές δυνατότητες ,απο τα λίγα που καταλαβαίνω..., @gkalen υποθέτω το γνωρίζετε ήδη (αν οχι χαιρομαι που το αναφέρω και ελπιζω να βοηθήσιε κιάλλους) και αποδειχθηκε πολύ χρήσιμο εργαλείο. Έτρεξα το miunlock - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ - και μου λ…

• Με αυτο το mitool δοκίμασα . Το θέμα δεν είναι του mitool πίστευω αλλά στην συσκευή ή μαλλον καλύτερα στην rom. Δες τι εννοώ MI6 Error 86006 - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum @gkalen

• Καλησπέρα. Ήρθε επιτέλους το κινητό στα χέρια μου . Είναι απο eglobal και φοράει όπως μου είπατε global stable. Το εχω σετάρει με mi account ,εχει συγχρονίσει ολα καλά. Αντιμετωπίζω το εξης θέμα όμως , στην προσπαθεια μου να το ξεκλειδώσω (εχω ενεργοποησεί oem unlock & usb debug) και ενω τρέχω το mitool (το πιο πρόσφατο γιατί με το 1,1,00317 δεν αφήνιε καθώς ζητάει να το κανεις update...) φτάνει στο 99% και οτι δεν προχωράει γιατί πρεπει να κανω bound την συσκευή. Παω λοιπον στο τηλ και οταν πατ…

• Παράθεση από Antonios Gagas: “μπορούμε να φτιάξουμε XTRVAroma ROM Ελληνική ? ” Παράθεση από GR_Macedon: “Αντώνη το επίθετο είναι Γκάγκας ή Γκαγκάς. Ρωτάω μήπως έχουμε κάποια σχέση. Γκάγκας εγώ. ” Μάλλον Γκαγκάς.

• Έχει αγοράσει κανείς σας από eglobal; Με ποια Ρομ έρχεται από εκεί , official ή μαϊμού;; Παίρνει OTA?

• Καλημερα,φίλος με mi4c αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μπαταρία. Αντέχει μισή μέρα και κλείνω όταν φτάνει στο 18% . Λογικά θέλει αλλαγή. Ξέρουμε κάποιον που μπορεί να την αλλάξει ?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Καλημέρες , το περιμένω το mi6 ( ) από την επόμενη εβδομάδα.. Από το eglobal που το πήρα μου γράφει οτι είναι η κινεζική πάνω του. Πέρα από το gapps, ποίον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την δική μας. Επίσης , μπορώ άμεσα να το συνδέσω με τον mi account απευθείας με την παραλαβή χωρίς sim περνώντας απλά user &pass λη κανω ολη την διαδιακασία πρώτα?

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

intheend - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Απο eglobalcentral στέλνουν το κινητο με china rom , πέρα απο το χειροκίνητο πέρασμα των gapps και το bloatware μας δημιουργει κάποιο αλλο θέμα στο ξεκλειδωμα ή περασμα της aroma η rom αυτή?