Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 691.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Miyagki: “Στα 350 με priority line μέσω γαλλιας ” Απο ποιό μαγαζί το αγόρασες εννοώ ρε σύ. Λογω priority δεν είχες θέμα με τελώνειο να υποθέσω?

• Παράθεση από Miyagki: “Ξανα έκανα παραγγελία το Mi6.. άιντε να δουμε πάλι.. θα το πάρω καμιά φορά αυτό το κινητό......? ” Kαλημέρα. Απο που και σε τι τιμή?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από Theodoros Triandafillidis: “Καλημερα στην παρέα κάνω εγκατάσταση το magisk από twpr όλα καλά πάω να το ανοίξω κ με πάει playstore όπου δεν υπάρχει σαν εφαρμογή ...... κουφό έεε.... ” καλημέρα μου έχει συμβεί και εμένα αυτό. Μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι. Επίσης έκανε εγκατάσταση το adaway αλλά κανένα άλλο που θέλει root

• Παράθεση από SEFIS33: “Μαγκες 42c βαθμοι στο κινητο ψήνω αυγα πολλα χάλια ξενέρωσα φοράω την Ελληνική stable 8.5.2.0 twrp 3.1.0.1 και αυτα για τους 2 πυρήνες που κοιμούνται ισχει... Ουτε τα φιδια το χειμώνα τοσο υπνο... Ξενερωσα με ολα miui, SnapDragon xiaomi... Αντε γεια. ” Το πάνε απο το κακό στο χειρότερο με τις rom . Eπιστροφή σε παλιότερες δοκιμασμένες μεχρι νεοτέρας η μόνη λύση . Το καταλαβαίνω να χάνει σε μπαταρία , λογο extra features αλλα αυτό που συμβαίνει τώρα εχει πάει σε άλλο επίπεδ…

• Παράθεση από sifario: “Γεια σας παιδια και απο εμενα νεος κατοχος του ΜΙ6. portrait mode 35096337955_7562aae1f0_z.jpgIMG_20170604_203210 by Kostas Sifis, on Flickr ” Εξαιρετική φώτο!

• Παράθεση από george_1: “Πατα το power button μαζι με το volume up και το volume down. ” Απενεργοποιείς το τηλ. Πατα και τα 3 κουμπια μαζί (power & vol+/-) . Μόλις εμφανιστεί το λογοτυπό του mi αφήνεις το power αλλά συνεχίζεις να κρατας τα άλλο (vol +/-) . Σε 3-4 δευτερόλεπτα θα ανοίξει σε recovery!

• Παράθεση από chrisnik: “@intheend κ εγω εχω το ιδιο θεμα με τον συγχρονισμο σε mi5 αλλα με σλλο μνμ.. Εμενα βγαζει συνεχεια charge your device and turn off screen.... Κ δεν συγχρονιζει sms, κλησεις κ album... Μονο χειροκινητα το κανει... ” Εμένα ούτε χειροκίνητα έπαιζε, δεν ξεκινούσε ποτέ ο συγχρονισμός. Αλλά και να έπαιζε , είναι ζωή αυτή??? Πρέπει να μας διευκολύνουν (σε τέτοια θέματα τουλαχιστον) και οχί το αντίθετο. Η μονή λύση που βρήκα είναι αυτή που γράφω. Bonus: η τελευταία XTRV έχει , κ…

• Παράθεση από gkalen: “@ghiki We upload a new fixed version before 2 days , check first post here .. [XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24) ..probably you use the first release of the rom.. ” Βλέπω οτι τα προβλήματα γραμμένα στα αγγλικά εχούν πιο πολλές πιθανοτητες για απάντηση οπότε ας give it a a shot που λένε και στο χωρίο μου. Dear @gkalen since the installation ot the arωma rom in my device (gemini) there has been an issue concering the mi cloud…

• Παράθεση από almichael: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από Valmans10: “Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού. ” Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον συγχρόνισμό, δοκίμασα οτι βρήκα σε miui.com (disable data and sync, give all permissions κλπ κλπ) , εκανα log out και ξανα login στον λογαριασμό μου αλλα τζίγος. Δεν συγχρονίζει sms και call log. Πρακτικά δεν μπορω να πάρω cloud backup απο τις 17/05 και μέτα. @MIUI_…

• Παράθεση από Maniataros: “Λοιπόν ξαναπεράσα την rom με την τετάρτη επιλογή δηλαδή προσαρμοσμένη γιατί με χαλούσε πολύ ο pixel launcher και ήθελα πολύ της miui που τον έχω πλέον συνηθίσει και δεν τον αλλάζω με τίποτα απλά λίγο πριν κάνω flash την rom έκανα sign out από το mi clound .και πλέον δουλεύει και εμένα σωστά ο συγχρονισμός και με την προσαρμοσμένη λειτουργεία. Μάλλον αυτό ήθελε να κάνω sign out πριν κάνω flash την rom αυτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκαν…

• Παράθεση από Valmans10: “Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού. ” Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον συγχρόνισμό, δοκίμασα οτι βρήκα σε miui.com (disable data and sync, give all permissions κλπ κλπ) , εκανα log out και ξανα login στον λογαριασμό μου αλλα τζίγος. Δεν συγχρονίζει sms και call log. Πρακτικά δεν μπορω να πάρω cloud backup απο τις 17/05 και μέτα. @MIUI_ART @gkalen καμία ιδέα πως το διορθώνουμε?

• Παράθεση από chrisnik: “Κ εγω σε gemini εχω ενα θεματακι με τον συγχρονισμο...Μου πεταει συνεχεια charge your device and turn the screen off ασχετως το ποσοστο μπαταριας... ” Σε gemini δεν συγχρονίζει με cloud . To μύνημα λέει " "Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού" Καμιά ιδέα πως το φτιάχνουμε? @fog @gkalen

• Παράθεση από chrisnik: “Εκανε την αναβαθμιση κ εφτασε στο 100% αλλα δεν δινει επιλογη για reboot η κατι αλλο?Περιμενω η κανω χειροκινητα επανεκινηση??? ” Χειροκίνητα κάνε, θα παίξει κανονικά.

• @MIUI_ART τι διαφορά έχει η σημερινή fixed aroma για gemini σε σχέση με την χθεσινή? Πέρασα την χθεσινή και παίζει καλά. Έχει νόημα να περάσω και την σημερινή ή είναι το ίδιο και το αυτό?