Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 691.

• Παράθεση από tasosko: “ελα και σας ετοιμαζουν kernel με eas..... Energy Aware Scheduling (EAS) ” Για ξηγήσου παρακαλώ..

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από gkalen: “ΕΡΩΤΗΣΗ Σε gemini σε όσους η εγκατάσταση "κόλλησε" .. είχατε επιλέξει τον chrome από το aroma ??? ” στην δική μου περίπτωση κόλλησε όταν επέλεξα την google camera. Όταν δεν την έβαλα στο mix πέρασε κανονικά. Μπορεί να είναι συμπτωματικό βέβαια

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αναφέρομαι στον Kernel που φοράει το κάθε TWRP Recovery.... ” Eγώ έχω το recovery by @geoanto555 στο Mi5, δεν ξέρω τι Kernel φοράει ” Το ίδιο και εδώ

• @MIUI_ART σε mi5 Gemini και με τον stock kernel.

• Παράθεση από markito: “Φλασαρα την aroma για gemini και κολλησε για πάνω απο 20 λεπτα στο 99%. Το 'εκλεισα πατώντας παρατεταμένα το power button κσι ανοιξε. Τι λετε να ξαναδοκιμάσω? =============== Μαι 23rd 2017, 1:09am =============== Τη ρομ απ ότι βλέπω τη φλασαρε κανονικά βέβαια. ” Καλημέρα. Εμένα μου κόλλησε στο 92% αλλα την ρομ την πέρασε κανονικά. Για καλό και για κακό , power off και την περασα ξανά , την 2η φορά περάστηκε ως το 100% . Φαίνεται να παίζουν όλα κανονικά , απ τα λίγο που έχω…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από zanos: “Περαστηκε η νεα Aroma xtrv-7.5.18 αυτη τη φορα σε προσαρμοσμενη εγκατασταση, στην προηγουμενη που ηταν η εγκατασταση σε προεπιλογη δεν ειχα απολυτος θεμα κανενα .Περισοτερα σε λιγες μερες ” Είσαι σίγουρος οτι η 7.5.18 που πέρασες είναι aroma? Μήπως εννοείς απλά XTRV ? Δεν εχουν στείλει κατι ακόμη στα μαiλ μας τα παιδιά απ 'οσο γνωρίζω... @MIUI_ART σωστά?

• καλημέρες, στην aroma για το update απο XTRV stable κάνουμε απλά flash με dalvik wipe κλπ ή θέλει fr?

• Παράθεση από spideman3: “@intheend Σε εμένα κάνει πάντως boot στο λειτουργικό. Απλά στο τέλος το twrp βγάζει αποτυχία. Μην περιμένουμε και πολλά αρχή είναι του εγχειρήματος θα στρώσουν. Εγώ για καλό και κακό έχω μέσα και την XTRV χωρίς aroma. Αναφέρομαι στο Redmi3s ” Ξέρω οτι ειναι beta, κανω την αναφορά για την επίλυση και οχι για παράπονο. Η den όμαδα ετσι και αλλιώς μας δίνει πιο πολλά απ οσα περιμενουμε . Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, τελικά πέρασε κανονικά αφού άλλαξα το TWRP ΣΕ 3.1 του @geoan…

• @Bodai 3η φορά και το ίδιο αποτέλεσμα. Κολλάει στην οθόνη παραπάνω. Το twrp που προσπαθω ειναι το 3,0 by mic . Παίζει ρόλο αυτό μήπως?

• Κατεβάζω για redmi 3s (land) περναώ και ενημερώνω. Πολύ καλή η αλλαγή αυτή παιδιά. Εύγε =================== Εκανα fr και προσπαθώ να περάσω την περάσω. Είναι κολλημένο στην οθόνη αυτή εδώ και 15 λεπτά...Είναι φυσιολογικό? Αν όχι τι κάνω?

• Παράθεση από venioni: “Το μονο μειον που βλεπω ειναι οτι τελικα το MI 5 εχει σοβαρο προβλημα με το GPS ,δεν ξερω αν ειναι θεμα rom η hardware.εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις ρομ και ακομα δεν βρηκα μια που να δουλευει... ” Δεν γνωρίζω αν είμαι ειμαι ο τυχερός και εσυ ο άτυχος αλλα πότε δεν είχα θέμα με το gps, και έχω αλλάξει ουκ ολίγες rom ... Το σήμα κλειδώνει άμεσα και με ακρίβεια και το χρησιμοποίω και σε πραγματκό χρόνο σε οδήγηση. Χοντρά προβλημάτα είχα με lenovo στο παρελθόν, εκει να δεις α…

• Παράθεση από spideman3: “Όχι απλά μαντάρα τα έχει σκ@τ@σ@ι. Ακόμα και στις stable rom κόψε ράψε η δουλειά. Αν θέλεις δοκίμασε και μια global developer rom. Εγώ με αυτή είμαι. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν απο την xtvr dev πας σε global developer θέλει factory reset? Επίσης κλειδώνει ο bootloader?

• H π@π@ρια έγινε , η γυάλινη πλάτη απο το mi5 εσπάσε . Όποιος φίλος έχει ανταλλακτικό/α ή ξέρει που θα βρω ελλάδα ας μου στείλει pm.

• Παράθεση από DARVOR: “γρήγορες απαντήσεις!!! XiaoMi Mi5 64GB 4G Smartphone-248.99 Online Shopping| GearBest.com εδώ το δίνουν 211 αξίζει? θα μου πιάνει 4g? να το παρω απο Ελληνικό κατάστημα? και ασχετως fanboyσμου του φορουμ τι παραπάνω έχει το μι5 ή το note4x 32 σε σχέση με αυτό εδώ Lenovo ZUK Z2 64GB ROM 4G Smartphone-185.99 Online Shopping| GearBest.com ” Φίλε μου να ξέρεις οτι το brand ZUK έπαυσε να υπάρχει και απορροφήθηκε απο την μαμά Lenovo . Lenovo To Close Down ZUK . Στα υπόλοιπα σε έχε…