Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 691.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Γίνονται όμορφα πραγματάκια

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από tasosko: “[KERNEL][LOS/CM] Xceed [Mi5][Updated:4/6] - Pg. 60 | Xiaomi Mi 5 post 592 εδωσαν χτες new source για τον kernel(απο την xiaomi)φωτεινότητα και q/c δουλευουν.......τζαμι....(σε los) αλλα νομιζω και για την miui.... ” Δεν άντεξα και τον έβαλα. Μια χαρά αυτή τη φορά. Είναι υπερχρονισμενος από μόνος του όπως δείχνει το cpu z? ” Όταν έχεις πλήρη άποψη απο την συμβίωση με τον νέο kernel σε miui ( καθημέρινη χρήση και πλήρη κύκλο φόρτισης) κάνε ένα κόπο και…

• Παράθεση από Bill Terzhs: “Να κάνω μια ερωτηση...εχω θεμελίωση με το snapchat με την τελευταία ρομ δεν μπορώ να συνδεθώ...ενώ εάν γυρίσω σε marshmallow δουλεύει κανονικά..έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;; ” Εχεις τι με το snapchat? ?? Θέμα του magisk είναι εφόσον αναφέρεσαι στην τελευταία dev.

• Με τον οδηγό του @geoanto555 και τα trick του @NasDriver & @George Kaggelaris άλλο ενα redmi 3s φοράει την ελληνική rom. Ευχαριστώ σας

• Παράθεση από NasDriver: “Κατεβασε πιο παλιά έκδοση...version 1 ” Σε μένα απαντάς? Αν ναι εχεις link ?

• Κάνω την διαδικασία unlock, κατέβασα το mi unlock tool, το τρέχω και στο 99% μου βγάζει error, binding time too short, wait 50 hours...Γιατί γνωρίζει κανείς?

• Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5

intheend - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Αν γίνει αυτό να έχουμε και τα 2 μαζί τότε θα είναι ότι πιο σούπερ γίνεται ειδικά αν δουλεύει και το mod μαζί..!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σας το επιβεβαιώσω εγώ γιατί έχω πλέον το mi5s αλλά όποιος το κάνει ας μας πει αν δουλεύουν και τα 3 μαζί...!! ” Προσωρινά εχώ γυρίσει στην προηγούμενη ρομ μιας και το mod & το wakelock detector μου ήταν αρκετοί λόγοι για το rollback. Για την ιστορία χρειάστηκε να κανω fr κιόλας μιας και το nadroid backup που εκανα ήρθε με "κουσούρι" να μην…

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Το δοκιμασα με την τελευταια xtrv 7.4.20 και δουλευει μια χαρα με το su. Με Magisk δεν ξερω αν δουλευει ” Με το su δουλεύει μια χαρά, με το magisk όχι.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Περάστηκε σε gemini, όλα καλά μέχρι στιγμής. 2 μόνο θέματα: 1. δεν μποτω να εγκαταστήσω το wakelock detector 2. στο Enable-Finger-Makeup Mod στο Mi5 δεν με αφήνει να αλλάξω τα properties του αρχείου με αποτέλεσμα αυτο το mod ( που είναι απο τα πιο χρήσιμα σε καθημερινή χρήση) δεν μπορεί αν λειτουργήσει. Ειδικά για το 2ο θα σαν ήμουν υπόχρεος αν βρίσκαμε μια λύση @MIUI_ART....

Μήνυμα

Με την τελευταία dev 20.4.7 το mod αυτό δεν λειτουργεί πλεόν, και κατα πασα πιθανότητα οφείλεται στην αλλαγή απο το superuser σε magisk. Κάνοντας την διαδικασία που περιγράφει παραπανω χαλάει στο τελευταίο βήμα όπου δεν επιτρέπει να αποθηκευτούν τα νέα proporties . @Octaviastikos @gkalen μπορούμε να το δούμε αυτό αν λύνεται με κάποιο τρόπο γιατί ήταν απο τα ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ mod που υπάρχούν και κάνει αλλη εμπείρια χρήσης του κινητού.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• η snapdragon camera είναι επίσης μια καλή επιλογή

• Σε 32αρι με την XTVR 7.4.6 DEV και με xceed kernel. Γίνονται πραγματάκια

• Παράθεση από mixaliscy: “Δες το 2ο ποστ απλά πρόσθεσε σε αυτό το ξεκλείδωμα Επίσης με ποια ρομ είναι το παιδί? Πρώτα πρέπει να μπει κάποια επίσημη ρομ ” Άρα ισχύει καονονικά ο οδηγός της αρχικής σελίδας. Η ρομ δεν φαίνεται στην φώτο που παραθεσα? Πως μπαίνει επίσημη? Την κατεβάζω και την περναω απο το recovery που έχει μέσα η ίδια η συσκευη? Παω απο fastboot? και ποιά official να κατεβάσω? Μπορει να ρωτάω αυτονοήτα πράγματα αλλα το libra είναι "μερακλίδικο" τηλέφωνο στα πειραγματα του απ όσο έχω…

• Καλησπέρα. Φιλος πήρε το libra. Κοίταξα χθες το bootloader και είναι κλειδωμένος. Εχω κάνιε την σχετική αίτηση για ξεκλειδωμα. Ποιόν οδηγό και ποιά/ποιές rom θα χρειαστώ για να του περάσω την την τελευταία δική μας? Ο οδηγός στην αρχική σελίδα είναι του 2015 και πιθανόν να μην ισχύει.... Ευχαριστώ.

• Παράθεση από mrvaggos: “Καλημέρα φίλε.. ” Είσαι ακόμη με xceed ναι? Ποια έκδοση του mi5 έχεις? Το σκορ μ@μ@ει...