Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 691.

• Παράθεση από mrvaggos: “έβαλα το zip που είχες με επισύναψη έγινε εγκατάσταση.. τώρα δυκολεύεται να φορτίσει δηλαδή συνδέω το καλώδιο αλλά δεν γίνεται επαφή. Έχω και 25% θα γίνει καμια στραβη δεν θα έχω κινητό ” @mrvaggos Φίλε μου , αν εχεις ακομη τον xceed kernel ακομη περασμενο κανε ενα καλό αν μπορείς. Δοκίμασε να τρέξεις antutu και πες αν κολλάει κάπου η διαδικασία και τι σκορ έχει τελικά. Ισχύει και για όπον άλλον έχει περάσει xceed se gemini.

• Παράθεση από tasosko: “κοιταξε αμα ειναι να αγορασεις φορτιστη κοιταξε τους qiuick charge....αλλα δοκιμασε και με αλλον πρωτα.επειδη ξαφνικα σου εγινε γι αυτο σου λεω να κανεις παλι εγκατασταση την rom o κερνελ δεν ειναι τιποτα ενα flasarisma και περναει δεν θελει τιποτα παραπανω.... αμα θελεις να δοκιμασεις παρε full back up απο το twrp και μετα φλασαρε αυτο χωρις κανενα wipe απλο φλασαρισμα και reboot Release Production Build 2 for MIUI and LOS based ROMs · zeroblade1984/android_kernel_xiaomi_…

• Πέρασα την dev με fr ερχόμενος απο stable. Το θέμα με το playstore διορθωθηκε στην δική μου περίπτωση. Τα δείγματα απο αισθηση χρήσης και μπαταρία ίσως η καλύτερη σε noygat εως τώρα. Το θεμα με το apn υπάρχει αλλά λύνεται εύκολα. Στο restore το αρχείο κλήσεων (σε mi5 πάντά) δεν επανήλθε ποτε , το τράβηξα απο τοπικό αντιγραφο (ευτυχως μου έκοψε και πήρα..) . πολυ κάλο update όμαδα!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από PRESEUS: “Πας settings--->sim cards and mobile networks--->GR COSMOTE(το δύκτιο σου αν έχεις άλλο πάροχο)--->preferred network type---->prefer LTE ” στο δικό μου βλέπω τις επιλογές

• Παράθεση από Jason-S: “Παράθεση από alpeppas: “Παράθεση από PRESEUS: “Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G …

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ? Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε? ” παρε ενα back-up κατεβασε το magisk manager απο playstore και μην πειραξεις το su λογικα θα δουλεψειειναι συμβατο με τις εφαρμογες αλλα αν εχεις andro…

• Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ? Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε?

• Δες λίγο στο ex kernel η ακόμα και στο cpuz αν του μεγάλους πυρήνες στους δείχνει stopped ..Δεν σημαίνει πως δεν λειτουργουν απλα θέλω να δω. Περιμένω να πεις και για την μπαταρία σου. @Jason-S Εξακολουθεί να τους δείχνει ψόφιους. Είναι miui tτο θέμα....

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από tasosko: “[KERNEL][LOS/CM] Xceed [Mi5][Updated:2/13] | Xiaomi Mi 5 post 334 ” Τhnx για την πληροφορία. Στα σχόλια είδα οτι το δοκίμασαν και πάιζει μια χαρά. Στην δική μας ρομ το περνάμε / το πέρασε κανείς γνωρίζουμε? ” περασε τον ” Επιβεβαιώνω οτι παίζει σε xtrv stable 8.2 , και είναι καλοοοός @tasosko . Απόκριση και κύλιση σαφώς καλύτερα απο τον μαμά. Περιμένω να δώ και μπαταρία τώρα αν και απο χθές που τον πέρασα τα πρώτα σημάδια είνα…

• Παράθεση από tasosko: “[KERNEL][LOS/CM] Xceed [Mi5][Updated:2/13] | Xiaomi Mi 5 post 334 ” Τhnx για την πληροφορία. Στα σχόλια είδα οτι το δοκίμασαν και πάιζει μια χαρά. Στην δική μας ρομ το περνάμε / το πέρασε κανείς γνωρίζουμε?

• Παράθεση από markito: “Παιδιά απ ότι διαβάζω το πρόβλημα είναι γενικό δε φταίει ή ρομ και από xiaomi eu το αναφέρουν αλλά και στο Official φόρουμ. Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό είναι το περίεργο π.χ στο δικό μου δεν έχω θέμα. ” Εχω περασμένη την δική μας stable εδω και 20 μέρες περίπου. Πως γίνεται να αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα που αντιμετωπίζει καποίος ο οποίος εκανε προσφατα update σε νεα ρομ??? Υπάρχει τρόπος να γίνεται εγκατάσταση στην συσκευή μου απο κάτι εν αγνοία μου? Η λύση της απεγκατάστασ…

• Παράθεση από spideman3: “Δυστυχως δεν μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση. Όσο αφορά το wait wifi είναι μάλλον bug των official rom γιατί η XTRV δεν το έχουν. Ως λύση πας Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Play store απεγκατάσταση ενημερώσεων. ” Το κάνει και στην XTRV δυστυχώς...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Flawless13: “ότι δε μου δουλεύει η αφή στο twrp ” Αυτό γίνεται με το κανινούριο twrp?? ” Και σε έμενα κανονικά παίζει..

• Παράθεση από tasosko: “οχι ακομα.... los=LineageOS no miui...... ” Τώρα μάλιστα.. κάνει νόημα Σε αναμονη λοιπόν Σκώληξ

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από billpat7: “γεια σας παιδια.σημερα παρελαβα το mi band 2 και το εχω συνδεσει με το redmi pro μου μεσω της εφραμογης mi fit στο playstore.τι διαφορεσ εχει η ελληνικη εφαρμογη που εχετε εδω?πως μπορω να τη βαλω? ” @billpat7 Πήγαινε στην αρχική σελίδα του thead και θα σου λυθουν όλες οι απορίες. Μαγεία!

• Παράθεση από tasosko: “@intheend 1)οχι 2)ναι 3)δεν θα κανεις τιποτα ο τυπος που θα τον δωσει δεν θα χρειαστει να κανεις τιποτα.εγω εχω τον δικο του kernel αλλα για los και το κινητο τα σπαει.... ” 3. Μπορώ να τον κατεβάσω / ζητήσω απο κάπου ή δεν είναι public ακόμη? Εχεις δικό του kernel αλλα για Ios..??? Πως γκένεν αυτό???

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από tasosko: “οταν δειτε στο xda kernel για miui xceed μην το σκεφτείτε καθολου..(εννοω να τον περασετε με την μια)και δεν θα αργησει...... ” Δεν θα αργήσει??? Σε φάση "ο καιρός γαρ εγγύς"? Τι δεν θα αργήσει ακριβώς? ” ” Ερωτήσεις. 1.Το κινητό στην φωτό είναι δικό σου? 2.Φοραέι ΄άλλη απο την δική μας , είναι συμβατός ο kernel αυτός με την δική μας την stable? 3. Χρειάζεται και αυτός ο kernel διάβασμα και πείραγμα για να έχει "αξία" η εγκατα…

• Παράθεση από tasosko: “οταν δειτε στο xda kernel για miui xceed μην το σκεφτείτε καθολου..(εννοω να τον περασετε με την μια)και δεν θα αργησει...... ” Δεν θα αργήσει??? Σε φάση "ο καιρός γαρ εγγύς"? Τι δεν θα αργήσει ακριβώς?