Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 691.

• Παράθεση από Jason-S: “Παιδιά,εάν σβήσω το Xiaomi service framework θα έχω κάποιο πρόβλημα; 7e2ace58833eb7ed3d6408fcab9beacf.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Kάντο άφοβα. Είχα το ίδιο θέμα ,την απενεργοποίησα με την device control και δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα. . Με την ευκαιρία , υπάρχει δική μας λίστα για το ποιές εφαρμογές συστήματος μπορούμε να απενεργοποιήσουμε σε miui8 χωρίς επιπλοκές?

• Δεν αφορά αμεσα το μι5 αλλα έμμεσα. Υποθέτουμε οτι είμαστε ενα χώρο που έχουμε πλήρη κάλυψη απο Wifi αλλά και τερμα σήμα σε 3G. Απο άποψη κατανάλωσης μπαταρίας σε ποιο απο τα 2 συμφέρει να είμαστε συνδεδεμένοι και γιατί? Τις γνώμες σας παρακαλώ . Υγ. Εαν υπάρχει ήδη σαν topic παρακαλώ μεταφερετέτο εκεί, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ.

• Παράθεση από spideman3: “Fastboot rom official global developer με το miflash tools. Και τέρμα τα παιχνίδια με τους kernel Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαρ 11th 2017, 8:36pm =============== Πρωτα FR και στο miflash επιλογή clean all. ” Το "τερμα τα παιχνιδια με τους kernel" @spideman3 είναι κάπως να ξέρεις, είναι σαν λες σταματήστε τον πειραματισμό με τα τηλ σας, σχήμα οξύμωρο αν σκεφτείς οτι ολη η φάση εδώ είναι ενα τεράστιο πείραμα. Τέσπα, @tasosko πέρασα π…

• το είναι αυτό το πλαίσιο υπηρεσιών που κάνει συνέχεια wake ξέρει κανείς? Επίσης 27% είναι καλό η καλο νούμερο?

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από markito: “@tasosko μπορεις να δώσεις λινκ για download τον κερνελ? Ερ. 1)Φλασάρουμε οπως ειναι χωρις wipes σωστά? 2)Σε περιπτωση αλλάγης ρομ με wipes τα cache-dalvik μένει ο κερνελ ή θέλει πέρασμα ξανα? 3)Αξιζει η αλλαγή ή μενουμε στον στοκ? Ευχαριστώ! ” τον kernel τον φλασαρουμε απο την στιγμη που αλλαζουμε rom....ναι φλασαρισμα χωρις κανενα wipes για μενα ναι αξιζει..... [KERNEL][MIUI][UBER][GRAPHITE][O3] DragonXia… | Xiaomi Mi 5 ” Οπώς κατάλαβες @tasosko έμ…

• Μήπως είναι η ωρα γίνει ένας οδηγός και γι'αυτό με λίστα των διαθέσιμων kernel που θα ανανεώνεται? Έτσι για να τα έχουμε Όλα μαζεμένα.

• Παράθεση από chrisnik: “Κατ εμε τα εχουν κανει σκατα με την nougat. Τρελο λαγκαρισμα η συσκευή! Κ σε εμενα κλειναν οι δυο πυρηνεε.... Αναγκαστικα με την βοηθεια του φιλου μου @tasosko κ φλασαρα αλλον κερνελ κ πεταει το κινητο... Για την αυτονομια της μπαταριας δεν μιλαω καν... Θα έπρεπε να το ειχαν διορθωσει τοσο καιρο θεωρω.... ” Πόσο εύκολη ή δύσκολη διαδικασια ειναι να περασεις τον νεο kernel @tasosko. Tι χρόνο παίρνει? μπορείς να επιστρέψεις στον παλίο αν χρειαστεί? Υπάρχει μια τάξη μεγέθους…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• μακριά από yahoo. Την έχουν χακαρει δύο φορές ( τόσες ξέρουμε τουλάχιστον) και την δεύτερη πήραν όλους τους λογαριασμούς...κίνδυνος

• έχει εγκαταστήσει κάνεις φίλος το blue mail . Μου κάνει μια παραξενιά τελευταία. Όταν το ανοιγω μου φέρνει κανονικά τα μαΐλ ( εχω την αυτόματη ενημέρωση απενεργοποιημένη) .Αφού τα φερει το εικονίδιο του συγχρονισμού αναβοσβήνει ταχύτατα ( χωρις να έχει κάτι νεο να κατεβάσει) και για όσο έχω ανοιχτή την εφαρμογή κάνει το ίδιο, και στο παρασκήνιο να είναι πάλι το ίδιο. Σταματάει μόνο Αφού κλείσω χειροκίνητα την εφαρμογή. Το εχει συνατησει άλλος?

• Παράθεση από sakismaf: “καλησπερα από global stable official πως πάω στη τελευταία stable ελληνική; ” κάνεις ότι ακριβώς και ο απάνω σου, διαβάζεις τους οδηγούς για την συσκευή που σε ενδιαφέρει και όπου κολλήσεις Ρωτάς.

• Παράθεση από giorgos th.: “5.2 ώρες sot έκλεισα στο mi5 με 2 ώρες gaming περίπου...Καλά είναι πιστεύω.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Καλημέρα. Περα απο το παιχνίδί έκανες άλλη χρήση? το sot (ο χρόνος που αναφέρεις είναι όντως καλός) απ μόνο του λεέι κάτι αλλά οχι τα πάντα. Γενικότερα παρατήρησες κάτι άλλο μετά το πέρασμα τη2 8,2?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από demakhs: “μπα, κεραία κεραία θα εννοεί... Ακτινοβολία στο μάξιμουμ!!! ” Μέσα στο στούντιο ιδιωτική κεραία το αλάνι, και οχι σήμα καμπάνα?? Πως γκένεν αυτο?

• Παράθεση από Souits: “Developer vs Μπαταρία 6 - 0 σ.σ. αλλά έχει επιδόσεις.... Το αντίθετο η stable... ” Μιλάς με γρίφους γέροντα.. τι ακριβώς εννοείς με το 6-0 και τι είναι το αντίθετο?

• Παράθεση από tasosko: “και ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω στην global-dev για να περασεις καποιο third themes στην δικια σου συσκευη πρεπει να κανεις αιτηση σαν miui theme designer... και αν σου δωσουν το ok περνας θεματα αν οχι........μενεις με αυτα που σου δινουν αυτοι.....(τι αλλη μ@λακι@ θα σκεφτουν.....) MIUI Theme Designer Station ” Πραγματικά, ανάθεμα και αν κάνει νόημα αυτό... Επίσης η διαδικασία έχει "άρωμα" κατάθεσης βιογραφικού..Περίργα πράγματα!