Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 691.

• Πρόβλημα ήχου μεταξύ Mi5 & Mi4

intheend - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μιας και ειναι γενική συζήτηση θέλω τα φώτα σας σε ενα θεμα που εχω , εαν είναι για αλλο thread ας μεταφερθεί. Εχω το mi5 και η συζυγος το mi4LTE. (xiaomiζεύγαρο ) ,το θέμα είναι το εξής, οταν μιλάμε μεταξύ μας, ενω στην αρχή η κλήση είναι καθαρή και μια χαρά, μετα απο 15-30 δευτερα ο ήχος που ακούω παραμορφώνεται, αν μπορουσα να το πειγραψω είναι σαν να μιλαει μεσα σε νερό ή γίνεται "μεταλλικός" με κενά. Αυτό είναι είναι μόνιμο παρόλες τις αλλαγές rom (δικές μας εννοείται) κια ασχετα γεωγραφικο…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Καλημέρες. πως ξεχωρίζουμε ποια έκδοση του miband ; Βλέπω φωτο πιο πάνω απο κουτί , σε ποιο σημείο του κουτιού ειναι το αναγνωριστικό προελευσης?

• Παράθεση από maddoctor: “Παιδιά κινέζικο κινητό έχουμε, όπως και το mi band. Λίγα κινέζικα δεν κάνουν κακό... ” Ρε συ @maddoctor με την λογική αυτή κακώς κάθεστε και κάνετε μετάφραση στις εφαρμογές, αστες ως έχουν ... Έτσι επιτέλους θα δει και ο @Octaviastikos την αναγνώριση να παίζει κανονικά . =============== Ιαν 4th 2017, 11:35am =============== Παράθεση από Octaviastikos: “Αυυο βγάζει και στα δύο διακοπτσκθα είτε ενεργό είτε ανενεργό ” Ξεκίνησες τα κινέζικα ήδη εσυ???

• Παράθεση από Mylopotamos: “Κάντε απεγκατασταση και διαγραφή υποφακελων γυρίστε στα κινέζικα εγκατάσταση την έκδοση σε όλα πατάμε ναι και σε κάποια φάση μας πετάει στα δικαιώματα τα ανοίγουμε όλα και γυρνάμε κάνει κατευθείαν το upgrade το γυρνάμε πάλι ελληνικά και τέλος. ” Αυτό το "το γυρνάμε πάλι ελληνικά" με ταράζει...ΠΩΣ το κάνετε ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ απο κινέζικα σε ελληνικά ρε παιδιά και το γράφετε χώρις ντροπη? . Α ρε xiaomi, οχι μονο κινέζικα αλλά και το μουστάκι θα με βάλεις να ξυρίσω...

• 3ωσαν τα κουκία και συνεχίζουμε

• Παράθεση από geozn8: “Λίγο χρόνο να διαθέσει και θα είναι σούπερ αν έχει πάρει τα σωστά backup δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!! Επίσης βλέπω ένα μικρο bug και ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε και εσείς αν το έχετε !! Βγάζω μια φώτο και μέσα από την κάμερα πατάω αποστολή π.χ στο viber και μου βγάζει μαύρο και δεν την στέλνει ενώ μετά αν την ψάξω και την βρω μέσα από το viber την βρίσκει κανονικά και την στέλνει κανονικά!! Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό και πως μπορούμε να το φτιάξουμε..?? Έκανα διαγραφή cach…

• Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5

intheend - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Πέρασα πριν λίγο το mod , είναι super, ο οδηγός είναι μια χαρά και η όλη η διαδικασία είναι εύκολη και θέμα λεπτών. Τα εύσημα στον @geozn8 και για την αρχική ιδέα και για την υλοποίηση. Όποιος το δοκιμάσει θα καταλάβει πως μια αρκεί μια τέτοια "απλή" λεπτομέρεια για να αλλάξει την εμπειρία χρήσης του τηλ κατά πολύ.

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Tackleberry: “Έκανα μια βόλτα με τα πόδια (και να πληρώσουμε καμιά τράπεζα δυστυχώς), και η απόσταση που μου έγραψε το Mi band ήταν 1.2 χλμ περισσότερα από το google maps όταν την έβαλα στον υπολογιστή. Δηλαδή το Mi band έγραψε 6,6~ χλμ και το γουγλ μου το βγάζει 5,4 χλμ... Υπάρχει κάποια ρύθμιση για ακρίβεια ή είναι αποδεκτή αυτή η διαφορά;;; ” Αδελφέ το ένα μετράει με βάση τα βήματα το άλλο με gps λογικό το ένα να είναι ποιο ακριβές από το άλλο... Άλλωστε μην…

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους,εχω μία ερώτηση για τον πλοηγό εχω την 6.12.29 ο πλοηγός πολλές φορές κολλάει παγώνει η σελίδα εχω κάνει επαναφορά απο τα αντίγραφα τις συσκευής για να εχω τους σελιδοδείκτες. ” βαλε ομορφα και ωραια το chrome να ησυχασεις.... ” μια άλλη πρόταση είναι ο Pyrope ο οποιος στα δικά μας κινητά ειναι πιο γρηγορος απ οτιδήποτε άλλο με διάφορα. Εχει ελλείψεις σε αλλα Χαρακτηριστικά αλλα αξίζει να τον δοκιμάσεις

• Παράθεση από geozn8: “Καλημερα σε ολους..!!! Με ολη αυτην την αναμπουμπουλα ξεχασα να δω και το τσεκαρα τωρα και νομιζω καπου το ειχα διαβαζει και στης αρχες στο φορουμ που βγηκε η 7.0 για το mi5 οτι δουλευεουν μονο οι 2 πυρηνες και οι αλλοι 2 ειναι σταματημενοι .. ?? Εβαλα το cpu-z και το ειδα... δουλευουν μονο οι 2.. με 1.59ghz μονο !!! Το εχετε και εσεις σωστα..?? Αυτο αν ισχυει ειναι μεγαλη βλακεια και πως μπορουμε να το φτιαξουμε ξερετε..?? ” και εμένα δουλεύει με τους 2πυρηνες ανεξαρτήτως …

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Flawless13: “Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε? ” προσωπικα εχω βαλει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα θεμα μτ την αφη....δοκιμασε και κανα touch screen test ” Επιβεβαιώνω και γώ το θέμα του φίλου @Flawless13 , έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες στο άσχετο, ούτε νέα ρομ ούτε σκάλισμα, ούτε τίποτα τίποτα. Κάποιες φορές @tasosko απλά σκαλώνει για λίγο και μετ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από Mylopotamos: “έμενα όλα δουλευουν καλά εκτός από την ελληνική αναγνώριση μου βγάζει ερωτηματικά και το Viper δεν εχει ενημέρωση δόνηση πάλι ” Γεια σας και χρόνια πολλά. Η ίδια κατάσταση και σε εμένα. Με την ευκαιρία thnx @maddoctor για την δουλειά σου.

• Παράθεση από maddoctor: “Βρε δεν είναι πρόβλημα να σας τα μεταφράσω. Μιλάω βουλγάρικα και ψιλοκαταλαβαίνω ρώσικα.... ” Πραγματικό πολυεργαλείο!

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

intheend - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “ Με τα χρονια !!!!!!! Μαζευτικαν ...... ” Μετά από τόσο καιρό συμβίωσης με τις εφαρμογές σε βλέπω να τους κάνεις γενέθλια σιγά σιγά . Να ζήσεις gmail και χρόνια πολλά κλπ κλπ

• Παράθεση από Souits: “Τελικά αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τα disconnect..... Δεν βρίσκω κάποια λύση..... ” Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό : Οδηγίες που τις έχουμε πει πολλές φορές: Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά.....