Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 691.

• Παράθεση από maddoctor: “Απεγκατέστησε την προηγούμενη πρώτα. Εμένα παίζει μια χαρά και πάντα ελέγχω τι σας δίνω ” Το ξέρω και γιαυτό αν προσέξεις στο αρχικό μου μήνυμα γράφω "το θέμα ΜΟΥ" στο κείμενο. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή.

• @maddoctor Γιατρέ μου το θέμα μου που μου εμφανίζει το apk κατεστραμμένο συνεχίζεται...

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

intheend - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από pechr: “έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου. Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει. Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup. Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα.... Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups ” περιπου 235 εφαρμογες !!!!!!! αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περιπου 5,700mb ενω στο Kate…

• Παράθεση από katsikaki: “Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ τον δημιουργό της ROM για τις ώρες που έχει αφιερώσει σε αυτό!!! Όντας κάτοχος του Gemini και έχοντας κάνει clean install την 8.0.12.0 ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εγκαθιστώντας και το clean zip, αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα: 1. Ενώ είμαι σε κλήση και θέλω να την τερματίσω, πατάω το κόκκινο κουμπί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Είναι σαν να μην το πατάω ποτέ!!! Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση με τίποτα …

• Προσπάθησε κανείς να εγκαταστήσει την 2,2,9? Εμένα αυτή που κατέβασα από το mirror μου βγάζει "file corrupted" και απο το playstore μου βγάζει ότι είμαι up to date..(Μυστήρια πράγματα ) Επίσης @maddoctor δεν μπορώ να βρω στην εφαρμογή σου πουθενά το caller id , που κατοικοεδρεύει άραγε?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν υπάρχει Report από κανέναν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει τελευταία και είστε στην τσίτα και παρεξηγιέστε με το παραμικρό... Βρε Χριστούγεννα έρχονται, και εσείς φαγώνεστε ? Τέλος εδώ ... και πάμε παρακάτω.... ” Πραγματικά και εδώ και σε άλλα threads παίζει πολύ ένταση τελευταία... Χαλαρώστε κύριοι, είναι hobby, χαλιόμαστε που χαλιόμαστε με την καθημερινότητα, δεν είναι για χαλιόμαστε ΚΑΙ εδώ ... Όπως λέει και ο Δημήτρης έρχονται Χριστούγεννα όποτε μην ξεχ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από AlexanderK: “μου έβγαλε αναβάθμιση το supersu. την κάνω ή όχι? ” Οχι.!!!!! ΠΟΤΕ ΚΑι απενεργοποίησε τις ενημερώσεις στην συγκεκριμένη εφαρμογή ΜΟΝΟ ” έχω βάλει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του playstore αλλά παραμένει στην λίστα της αρχικής οθόνης προς ενημέρωση , υπάρχει τρόπος να το διώξω από εκεί μην το πατήσω κατά λάθος και μετά τρέχω με το τούβλο στο χέρι?

• Παράθεση από jgougos: “@kostakislarisa μπορεί να έχεις χίλια δίκαια συμπατριώτη μου αλλά ενώ το έχω δοκιμάσει πολλές φορές στο Hydrogen σε μένα δεν έτυχε. Μου παρουσιάστηκε τέτοιο περίπου πρόβλημα που λες στο Nexus 5 με CM 14.1 και για κανά δύο μέρες το έτρεχα μέσα από Titanium backup μέχρι που το ξήλωσα και τρέχω το ενσωματωμένο Root του CM. Μ' αρέσει στα xiaomi που ότι πατάτα και να κάνεις έχεις λύσεις όπως και στα Nexus... ” και εμένα όταν πέρασα την τελευταίο φόρα την ρομ σε marsmallow ακόμη…

• Περάστηκε σε mi5 πριν λίγο με απλό flash. Κούμπωσε απροβλημάτιστα , και όλα καλά μέχρι στιγμής, όλα τα κρίσιμα συστήματά κανονικά μόνο 3 θέματα έχω μικρότερης σημασίας. 1. το sdmaid ενώ τρέχει όταν το εκκινείς όταν κάνει τον καθαρισμό κάνει force close , έκανα καθαρισμό της εφαρμογής άλλα τίποτα. 2, μερικά θέματα που είχα περασμένα δεν τρέχουν, μερικά λένε server is busy?? και άλλα error 402. 3. το adwaway χρειαστηκε να το επαναγκαταστήσω γιατι δεν εκανε πέρναγε τα νέα host files Έχει κανείς παρ…

• @MIUI_ART Το link για mi5 δεν λειτουργεί. Παρακαλώ δείτε το.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από Octaviastikos: “Είναι λίγο αραια τα γραμματσ... ” Σαν τα δόντια του Φιλιππίδη ένα πράγμα ...

• Παράθεση από tasosko: “τελικα αυτη η xtrvbeta stable μονο stable δεν ειναι.... ” Γιατί έτσι?

• Παράθεση από nnikos: “ευχαριστω για τις συμβουλες σας... το twrp by mic απο το downloads δεν μου δουλευει... η οθονη παραμενει παγωμενη και δεν ανταποκρινεται στο touch... οποτε θα περασω αυτο που χω δοκομασει και δουλευει... υποψιαζομαι οτι φταιει ο τυπος της οθονης μου... lgd Θα δοκιμασω πρωτα το reboot to recovery που μου προτεινε o @intheend... και αν μου αλλαξει παλι το recovery μετα το φλασαρισμα της xtrv, τοτε θα δοκιμαζω απο δω και περα να σβηνω το twrp.img απο το zip της rom πριν την φλ…

• Παράθεση από nnikos: “Επειδη οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες, χρειαζομαι λιγη βοηθεια... Λοιπον εγω τωρα εχω περασει στο mi5 gemini(αφου εχω ξεκλειδωσει τον bοottloader επισημα) την fastboot official china developer 6-11-10, και τωρα θελω να περασω την ελληνικη xtrv developer 6-11-10 και να ειμαι και root. Τα βηματα που σκεφτομαι να ακολουθησω ειναι τα εξης: 1) Ακολουθω τον οδηγο της σελιδας 1 ,(επειδη δεν ανταποκρινεται στη συσκευη μου το twrp του οδηγου, αντι γι αυτο περναω το twrp-3.0.2-2-…

• Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable. μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ??????? ” @Giannisagal το φορτίζεις βράδυ με wifi (ή δεδομένα) / blueto…

• Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable. μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ??????? ” @Giannisagal το φορτίζεις βράδυ με wifi (ή δεδομένα) / bluetooth ανοικτά μήπως?