Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 691.
-
Παράθεση από phantom: “Προχθές που κοίταξα την 2.2.6 είχε ακόμα! Thanx! ” @phantom Εναλλακτικά εδώ Xiaomi Technology APKs - APKMirror
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@intheend έτσι για την ιστορία εγώ στο mi4 με την τελευταία xtrvαν κάνω καθαρισμό έχω 1,7-1,8 ελεύθερα άσχετα που δεν κλείνω ποτέ τπτ από ότι τρέχει.. ” @kostakislarisa το mi4 με 2gb ή παραπάνω μνήμη?
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από gkalen: “@tasosko Να ξέρεις ότι παίζουν ρόλο και οι εφαρμογές που έχει ο καθένας εγκατεστημένες στη συσκευή του , ίσως έχεις εφαρμογές που δουλεύουν με περισσότερη ραμ ... ” κατανοητο αυτο αλλα μιλαμε για αρκετη διαφορα....δεν δουλευω ποιος ξερει τι εφαρμογες..το μονο που τρεχει συνεχεια ειναι τα email.καθαρισμος χειροκινητα στην μνημη και παει 1.4 το ανωτερω.δεν ξερω τι να πω... ” Ακριβώς τα ίδια @gkalen μαμίσια στις ρυθμίσεις, με fr η εγκατάσταση, κανένα πεί…
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Καντε επανεκκίνηση κ θα δείτε 1.6 έως 1.8!!! ” Παράθεση από VAG-ZAG: “Καντε επανεκκίνηση κ θα δείτε 1.6 έως 1.8!!! ” Αγνοώ την επανάληψη της παράθεσης, ερώτηση πως φτάνεις 1,8 με ενα απλό restart? Και τα ίδια με τον @tasosko έχω. Τρέχεις κάποιο script?
-
Ερώτηση προς κατέχοντες mi5 3GB και έχουν περάσει την DEV XTVR. Τι μνήμη έχετε ελεύθερη (1,3GB π.χ) όταν είστε κλείνετε όλες τις εφαρμογές ?
-
Παράθεση από Nesztor: “Είχα Stable-V8.0.4.0 και πέρασα XTRVbeta1-6.11.17 αυτήν που μου έστειλαν με mail. ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από intheend: “Ποιά πέρασες πάνω απο την Stable-V8.0.4.0 είναι η ερώτηση του ” Το ανάποδο ρωτάω @intheend Πέρασε την XTRV 8.0.4.0 πάνω απο κάποια και του εχει βγαλει προβληματα τωρα .. ” Λέει το παληκαρι οτι είχε την 8.0.4.0 και περασε απο πάνω την XTVR . Καταλαβαίνω τόσο λάθος?
-
Ποιά πέρασες πάνω απο την Stable-V8.0.4.0 είναι η ερώτηση του @Bodai @Nesztor
-
Παράθεση από vp_68: “Καλημέρα, κάνοντας τα βήματα του οδηγού, όταν μπαίνω σε TWRP Recovery δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ να σύρω τα βελάκια δεξιά εκεί που γράφει "Swipe to Allow Modifications" αλλά το toutch δεν ανταποκρίνεται. Τί κάνω ?? ” Γενικότερα το touch είναι λειτουργικό στο twrp περιβάλλον και κολλάει σε αυτό το σημείο μόνο ή δεν δουλεύει καθόλου σε twrp?
-
Παράθεση από geozn8: “Και εγώ μια από τα ίδια . Είχα την 6.10.27 με το twrp 3.0.2 mic gemini και μετά από το πέρασμα της τελευταίας xtrv μου βγάζει το μπλε κινέζικο twrp χωρίς να διαβάζει την μνήμη . Αν κάνω και wipe data θα σβηστούν τα πάντα από το κινητό ? Δεν έχω καθόλου pc αυτές τις μέρες υπάρχει άλλη λύση με κάποιο άλλο τρόπο να φλασαρουμε το twrp by mic ? ? ” Υποθέτω οτι το τηλ σου είναι λειτουργικό. Αν ναι αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βρείς pc και να φλασάρεις…
-
@xflouris το έχω πάθει και γω αυτό, η λύση που μου πρότειναν και δούλεψε σ εμένα είναι , περνάς με fastboot το twrp του mic (portokali) , αφού το εγκαταστήσεις και κάνεις reboot στο recovery , λογικά πλέον είσαι στο πορτοκάλι και αφού είσαι μέσα στο twrp κάνεις άλλη μια φορά reboot to recovery άλλη μια φορά. Reboot to recovery μεσα απο το recovery με λίγα λόγια. Από εκεί και μετά είσαι οκ.! Edit : σαν το σενάριο από το inception μου φαίνεται τώρα που το διαβάζω
-
Είστε 2 με το ίδιο θέμα , μάλλον πρέπει να μιλήσετε με τους μάγειρες !
-
Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα σε RN2 εγκατάσταση τις 6.11.3 μετα απο FR και τώρα την 6.11.10 κολλημένο στις τελίτσες για πάνω απο 15 λεπτά τι κάνω?? ” Καλημέρα σου. Μιας και είναι από fr περιμένεις. Στο 40 λεπτό αρχίζεις να ανησυχείς, οπότε έχεις χρόνο ακόμη. Πριν από την 6.11.3 τι rom είχες?
-
Παράθεση από gkalen: “ EDIT Θα ήθελα πληροφόρηση για το ποιες συσκευές έχουν κινέζικα για να διορθωθούν.. ” Καλημέρες @gkalen , πέρασα χθες την 6.11.10 , όλα περίφημα . Σχετικά με τα κινέζικα αυτό που έχω εντοπίσει το παρακάτω . Είναι στο gemini
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “τι έγινε ρε παιδιά , μπήκε το running στο app επιτέλους και με χάρτες google (από το Play φυσικά) , χαμόοοος @panosf να για τους συνεχόμενους που θες (χωρίς την χρήση εξτρά προγράμματος) ” Τι εννοείς @kodorevi8ulis , από πότε μπήκε και πως το κάνεις να συνδεθούν?? Δώσε μας τα φώτα σου
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Αλλά γιατί backup ? υπάρχει περίπτωση σαλατοποίησης ? ” φίλε ποτέ δεν ξέρεις, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.μην ξεχνάς είναι beta εκδόσεις. Πάρε nandroid και κράτα το λίγες ημέρες μέχρι να σιγουρευτείς ότι δουλεύει απροβλημάτιστα. Όταν βεβαιωθείς... σβήσε το backup για να ελευθερώσεις χώρο Καλό είνα να έχεις πάντα την συνήθεια να κρατάς nandroid backup πριν απο κάθε install ” @MIUI_ART @pechr ποια κουτάκια συμπληρώνουμε όταν παίρνουμε nandroid ba…
-
@maddoctor γιατρέ μου μπορείς να συνδέσεις το miband2 ταυτόχρονα σε 2 συσκευές?